Dodaj do ulubionych

Marcin Bosak jest boski;-)))

13.07.06, 12:29
Uwielbiam go, jest suuuuper meeeega przystojny!! Wpisujcie się jeśli też
jesteście jego wielbicielkami. Zbieram jego zdjęcia - niestety ostatnio nie
ma ich zbyt wiele od kiedy odszedł z serialu;-( Ale ale... tajne info dla
Julki - widziałam jego zdjecie z autografem na licytacji na ebay.pl-
sprawdzimy ktora go bardziej uwielbia???;-)))

cgi.ebay.pl/Zdj-cia-z-autografami-bohaterow-serialu-M-jak-Mi-o_W0QQitemZ130006525706QQihZ003QQcategoryZ41169QQrdZ1QQcmdZViewItem
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Marcin Bosak jest boski;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:50
      Nie jestem wielbicielką,ale wpisze się całkiem z innej przyczyny. Dam Ci jeszcze
      jeden powód, żeby uwielbiać go bardziej. Można powiedzieć, że są aktorzy, którzy
      angażują się w akcje społeczne i dzięki temu mają rozgłos zapewniony. A gdyby
      tak aktor młodego pokolenia zechciał wesprzeć swoim wizerunkiem, głosem
      "Malutką" Fundację założoną przez młodego chłopaka który stracił wzrok,a przy
      tym chce pomagać innym, a gdyby nie zyskał dzięki temu rozgłosu? Chyba wtedy
      warto powiedzieć, że są ludzie, którym się jeszcze coś chce zrobić w życiu dla
      innych. Oczywiście tym bardziej masz powód do jego "uwielbiania" bo to
      oczywiście Marcin Bosak jest tym człowiekiem. Poza tym z dobrych źródeł wiem, że
      to bardzo fajny, miły człowiek.
      • Gość: Miki Re: Marcin Bosak jest boski;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 15:28
        wydaje się fajny,ale nie podoba mi się fizycznie,za bardzo owłosiony jak dla
        mnie,drażni mnie to ale niektóre kobiety to lubią
        • Gość: teresa Re: Marcin Bosak jest boski;-))) IP: *.nyc.res.rr.com 16.07.06, 04:56
          jakim sposobem drazni ciebie to co lubia inni?? wyluzuj
          • Gość: julka Re: Marcin Bosak jest boski;-))) IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 18:01
            poza tym umie grać co jest niespotykane.i te jego oczy...hmmm, bomba:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka