Gość: XXX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 16:48 Czy ktoś wie, dlaczego ten słodki blondynek odgrywający role Pawła zostal wymieniony na tego średnio fajnego bruneta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariola.plotkara Re: Pierwsza miłość 15.07.06, 12:16 komu zależało by oglądalnosc spadła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskaweczka Re: Pierwsza miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:05 podobno producent nie chcial sie zgodzić , gdyz ten blondynek ma jeszcze zajecia w szkole aktorskiej , co kolidowalo czesto z nagrywaniem , dlatego go wyautowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /// Re: Pierwsza miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:05 też ubolewam z tego powodu,bo blondynek była nawet sympatyczny a ten jest po prostu okropny i brzydki,niemiły i jak sie dobrali z tą paskudą żałosną maryską to juz woóle flaki i nie ogladam tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Pierwsza miłość IP: 87.239.176.* 15.07.06, 16:16 Możecie dołączyć zdjęcie tego blondynka?? bo ja nie wiem kto to jest:/ będę wdzięczna...:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Pierwsza miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:58 Nie mam zdjęcia, ale blondynek był zajebisty. Seksowny i w ogóle. A teraz Marynia i Pawełek to faktycnie taka smętno- miziająca para. Bllle aż się mdło robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Pierwsza miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:34 tak, w srody i czwartki o 19.30 mnie sie blondynek wizualnie nie podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Pierwsza miłość IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:51 prawda jest taka, że aktor odgrywający rolę Pawła(ten brunet) jest w życiu prywatnym narzeczonym Anety(Marysi)Zając i familia Krawczyków wykopsnęla blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmolinka Re: Pierwsza miłość 20.07.06, 23:07 Ten blondyneczek to Mateusz Janicki, kurczę dużo stracili, że nie poszli mu na rękę z tą szkołą. A tu jego zdjęcie: www.filmpolski.pl/fp/index.php/1145544 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Pierwsza miłość IP: *.chello.pl 21.07.06, 08:06 oni zostali para dopiero na planie serialu po jakims czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carol Krawczyk i Zającówka beznadziejni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:34 Bez talencia się dobrały,ob brzydki naburmuszony,ona tapeciara denna paskudna fujjj niech znikają z ekranu Odpowiedz Link Zgłoś
wimabe Re: Krawczyk i Zającówka beznadziejni! 22.07.06, 17:27 Eeeee bez przesady ona nie jest brzydka tylko tę rolę ma taką rozmemłaną - nic się tam nie dzieje, flaki z olejem. Ale blondynka żal - mio było popatrzeć. bo teraz to ani popatrzeć, ani pooglądać serial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal mi ich Re: Krawczyk i Zającówka beznadziejni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 19:06 a z ta grzyweczką jak koń wyglada niestety Odpowiedz Link Zgłoś