Dodaj do ulubionych

Pierwsza miłość

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 16:48
Czy ktoś wie, dlaczego ten słodki blondynek odgrywający role Pawła zostal
wymieniony na tego średnio fajnego bruneta?
Obserwuj wątek
    • wimabe Re: Pierwsza miłość 14.07.06, 20:45
      up
    • zignum Re: Pierwsza miłość 14.07.06, 22:55
      bo brunet jest tańszy w utrzymaniu.
    • mariola.plotkara Re: Pierwsza miłość 15.07.06, 12:16
      komu zależało by oglądalnosc spadła?
      • Gość: truskaweczka Re: Pierwsza miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:05
        podobno producent nie chcial sie zgodzić , gdyz ten blondynek ma jeszcze
        zajecia w szkole aktorskiej , co kolidowalo czesto z nagrywaniem , dlatego go
        wyautowali.
        • Gość: /// Re: Pierwsza miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:05
          też ubolewam z tego powodu,bo blondynek była nawet sympatyczny a ten jest po
          prostu okropny i brzydki,niemiły i jak sie dobrali z tą paskudą żałosną maryską
          to juz woóle flaki i nie ogladam tego
          • Gość: lenka Re: Pierwsza miłość IP: 87.239.176.* 15.07.06, 16:16
            Możecie dołączyć zdjęcie tego blondynka?? bo ja nie wiem kto to jest:/ będę
            wdzięczna...:]
            • Gość: XXX Re: Pierwsza miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:58
              Nie mam zdjęcia, ale blondynek był zajebisty. Seksowny i w ogóle. A teraz
              Marynia i Pawełek to faktycnie taka smętno- miziająca para. Bllle aż się mdło
              robi
              • bajsarka Re: Pierwsza miłość 18.07.06, 15:16
                W wakacje leci serial?
                • Gość: m Re: Pierwsza miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:34
                  tak, w srody i czwartki o 19.30

mnie sie blondynek wizualnie nie podobał.
                  • Gość: julka Re: Pierwsza miłość IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:51
                    prawda jest taka, że aktor odgrywający rolę Pawła(ten brunet) jest w życiu
                    prywatnym narzeczonym Anety(Marysi)Zając i familia Krawczyków wykopsnęla blondynka.
                    • cosmolinka Re: Pierwsza miłość 20.07.06, 23:07
                      Ten blondyneczek to Mateusz Janicki, kurczę dużo stracili, że nie poszli mu na
                      rękę z tą szkołą. A tu jego zdjęcie: www.filmpolski.pl/fp/index.php/1145544
                    • Gość: b Re: Pierwsza miłość IP: *.chello.pl 21.07.06, 08:06
                      oni zostali para dopiero na planie serialu po jakims czasie
    • Gość: Carol Krawczyk i Zającówka beznadziejni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:34
      Bez talencia się dobrały,ob brzydki naburmuszony,ona tapeciara denna paskudna
      fujjj niech znikają z ekranu
      • wimabe Re: Krawczyk i Zającówka beznadziejni! 22.07.06, 17:27
        Eeeee bez przesady ona nie jest brzydka tylko tę rolę ma taką rozmemłaną - nic
        się tam nie dzieje, flaki z olejem. Ale blondynka żal - mio było popatrzeć. bo
        teraz to ani popatrzeć, ani pooglądać serial.
        • Gość: żal mi ich Re: Krawczyk i Zającówka beznadziejni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 19:06
          a z ta grzyweczką jak koń wyglada niestety
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka