Dodaj do ulubionych

"Dolina topoli"

IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.07.06, 22:30
Był kiedyś taki serial na przełomie lat 80/90 ???
Czy mi pamięć płata figla?
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: "Dolina topoli" 16.07.06, 11:23
      a coś więcej na temat serialu pamiętasz? Fabuła, bohaterowie, czas trwania
      akcji?
    • zoyca Re: "Dolina topoli" 16.07.06, 13:52
      Lato 1986. Codziennie jeden odcinek (półgodzinny?)w programie "Studio Lato", po
      "Teleexpresie". Produkcja francuska. Akcja działa się współcześnie. Czworo
      dzieci milionera (?) i ich jakoś strasznie pokomplikowane losy. Pamietam, że
      jedna z bohaterek, Brenda, miał prześliczną suknię ślubną. Uwielbiałam ten serial!
      • Gość: czarna_maruda Re: "Dolina topoli" IP: *.kom / *.os1.kn.pl 16.07.06, 20:22
        Tak!
        Ja do dzisiaj pamiętam muzykę z czołówki :)
        Jeśli to 86 to miałam 11 lat :)
        • kkokos Re: "Dolina topoli" 14.02.16, 22:49
          >>>>Ja do dzisiaj pamiętam muzykę z czołówki :)

o to chodzi?

www.dailymotion.com/video/xrud38_generique-de-la-serie-la-vallee-des-peupliers-septembre-1991-la-cinq_webcam
    • Gość: Beata Re: "Dolina topoli" IP: *.ruch.com.pl / *.ruch.com.pl 20.07.06, 09:05
      Ja też pamiętam ten serial. Uwielbiałam go. Nawet szukałam jakiejś strony
      internetowej, ale niestety nie udało się.
      • annajustyna Dolina Dobrej Nadziei... 20.07.06, 13:18
        Byl kiedys tez taki serial o 3 siostrach...Tze francuski. Jedna z nich byla
        kaleka. Ojciec miala jezscze syna z czarna niewolnica...
        • zoyca Re: Dolina Dobrej Nadziei... 20.07.06, 15:28
          A to z kolei "Dobra Nadzieja", ekranizacja wydanej i u nas powieści Luanshyi
          Greer "Kto sieje wiatr". Wyświetlali u nas wiosną - latem 1991, też lubiłam :-).
          Akcja działa się w Południowej Afryce, sióstr było cztery, a melodia z czołówki
          prześliczna. Mogliby powtórzyć...
    • myszunia45 Re: "Dolina topoli" 07.02.16, 09:50
      ja pamietam, a dzis znalazłam piosenkę co prawda w wersji niemieckiej jaka była na poczatku

www.youtube.com/watch?v=qDpg_QO6kYc&list=PLQhAvaCIoYNseb8gOocTjNYpls67yPA7Y&index=3
      • kkokos Re: "Dolina topoli" 14.02.16, 22:45
        to jest melodia z serialu "porwany za młodu", autorem jest vladimir cosma
        www.imdb.com/title/tt0077037/?ref_=nm_flmg_com_176

więc chyba nie o ten serial chodzi :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka