Gość: Ola IP: *.elpos.net 17.07.06, 08:58 A wiecie ze ta aktorka ktora grala Roseanne byla naprawde w realu prostytutką i trafila do filmu przez jednego klienta?Sama to ujawniła w swojej ksiazce.Hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Jak grają prostytutki-Roseanne 17.07.06, 09:51 I tak cię to podnieciło, że musiałaś na ten temat osobny wątek założyć? Bałaś się, że ktoś niechcący może nie doczytać tej rewelacji w watku pt. "Roseanne"? Jeżeli rzeczywiście tak było, to nie widzę powodu do sensacji. Świat zyskał dzięki temu bardzo dobrą aktorkę komediową, która przy tej okazji porzuciła dość niewygodny zawód. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
podrozujacy Re: Jak grają prostytutki-Roseanne 17.07.06, 13:07 the_dzidka napisała: > I tak cię to podnieciło, że musiałaś na ten temat osobny wątek założyć? dzidek wyluzuj ,demoracja słowa jest i wolnosc wypowiedzi,sami tego chcielismy hehehe.Ja np nie czytalem tamtego watku ... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Jak grają prostytutki-Roseanne 17.07.06, 14:09 Heh, no to ja się nie czepiam, że w ogóle Ola napisała coś na ten temat. Zeźliło mnie tylko powtórzenie tej informacji w osobnym wątku - żeby na pewno wszyscy przeczytali. Jej, jak ja nie lubię sensatów :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Jak grają prostytutki-Roseanne 17.07.06, 12:10 ale to chyba bylo ze sto kilogramów temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
podrozujacy Re: Jak grają prostytutki-Roseanne 17.07.06, 13:06 No czemu ,prostututki moga miec rozne gabaryty hehehehe...tak jak rozne sa upodobania facetow hehehe...Poogladaj sobie Jerry Springer Show hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś