Gość: tv4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 20:42 ogladacie nowy serial z Natalią Oreiro i Facundo Arana na Tv4? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja czyli nie ty Re: Jesteś moim zyciem IP: *.acn.waw.pl 31.08.06, 01:12 nie... zdecydowanie wolimy Rubi na TVNie mimo niekorzystnej pory emisji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVsekcja Re: Jesteś moim zyciem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:11 Widziałam wczoraj i.. Jakiś zakręcony jest. I wydaje mi się ze będzie beznadziejny, bo znów predstawiona jest miłości biednej mało wykształconej, bez ogłady dziewczyny z bogaczem. Tylko inne tło tego wszystkiego: Tym razem on szef firmy ona sekretarka. Występuje zazdrosna narzeczona i wątek z dziecmi z domu dziecka. Wszystko jak w Zbuntowanym aniele. Oni wszystkie seriale na jedno kopyto tłuką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Jesteś moim zyciem IP: *.aster.pl 31.08.06, 21:35 Ja zerknalem tylko okiem podczas pstrykania pilotem po kanalach. I powiem jedno - gra aktorska Oreirowej jest fatalna, te jej ruchy, gesty - niczym najgorsza bazarówa z jakiegos odpustu. No chyba ze ona ma wlasnie tak grac ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alekul Re: Jesteś moim zyciem IP: *.164.rev.vline.pl 01.09.06, 00:30 Ja oglądam Oglądam też Rubi i bardziej mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Jesteś moim zyciem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 22:43 Kurcze czy nie mozna bylo nakrecic czegos nowego a nie powielac Aniola. Oreiro moglaby byc chodz raz dobrze wychowana i bogata a nie znowu biedna prostaczka. Ogladalam pierwszy odcinek-pora beznadziejna-z Faktami koliduje-ale czasem moze zerkne jeszcze. Aniol mi sie bardziej podobal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: Jesteś moim zyciem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 18:31 fajne to jest, oglaądam bo mnie wciąga, Oreiro i Arana tworzą fajna parkę, no lae fabuła bardzo podobna. Podobał mi sie Anioł i ten nowy serial tez oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Jesteś moim zyciem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:21 uwielbiam parę Arana-Oreiro Odpowiedz Link Zgłoś
latola Re: Jesteś moim zyciem 08.09.06, 13:50 bardzo mi sie ten serial podoba bo jet taki prosty i glupi:) u nas nie ma takich seriali i to jest fajne:) Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: Jesteś moim zyciem 08.09.06, 14:06 a ja tez wole Rubi. w "Jestes moim zyciem" chyba przesadzili z ta glupota i prostota Odpowiedz Link Zgłoś