wyssana.z.palca 08.09.06, 07:51 ktos cos wie na temat nastepnej serii tego serialu?? to jest chyba jedyny ktory mnie wciaga a nastepnych odsinkow nie ma i nie ma :( jesli wiecie to powiedzcie chociaz co tam dalej bedzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motylek55 Re: Kochane Kłopoty?? 08.09.06, 09:07 szósta seria jest w internecie do ściagnięcia.obejrzałam na razie połowę i oto co było.Lorelai oswiadczyła sie lukowi, planuja slub,Rory postanowiła rzucic studia i zamieszkała u dziadkłw w domku przy basenie.przez to pokłóciła sie z matką- chyba z 10 odcinków nie gadały ze soba.w koncu podarała sie z babcią i postanowiła wrócic na studia i pogodzic sie z lor.luke dowiedział sie ze ma 12 letnia córke i postanowił przełozyc ślub.zach oswiadczył sie lane.tyle na razie z główniejszych watków Odpowiedz Link Zgłoś
brak-pomyslu Re: Kochane Kłopoty?? 08.09.06, 11:47 tyle ważnych informacji w takim tempie. Może jakieś dokladniejsze informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
motylek55 Re: Kochane Kłopoty?? 08.09.06, 13:57 a co by chciała dokładniej wiedziec?jak opowiem wszystko to nie bedzie sie fajnie oglądało Odpowiedz Link Zgłoś
brak-pomyslu Re: Kochane Kłopoty?? 08.09.06, 15:26 no pewnie ze wszystko , zawsze tak miałam. z Ksiazek czytałam najpierw początek potem koniec a jesli było ciekawie to wtedy środek Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: Kochane Kłopoty?? 08.09.06, 21:45 motylek.. dzieeeeki :) poszperam w necie to mzoe znajde :) Odpowiedz Link Zgłoś
vaia1 Re: Kochane Kłopoty?? 08.09.06, 14:24 czy ktoś moze podać stronę www ze streszczeniami 6 serii - po polsku? Thx ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uwaga_tramwaj Re: Kochane Kłopoty?? 08.09.06, 14:58 dla mnie za szybko gadają w tym serialu. śmiesznie mówią, ale za szybko. --- Muchy brzęczą - W niebie grzmi Słońce świeci - Pada dżdż Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: Kochane Kłopoty?? 08.09.06, 22:27 siódma seria w ABC chyba 17 albo 24 września sie zaczyna no i sie porobiło z Lorel. i Lukiem. i beidna Rory . związki na odległość zwykle szybko sie kończą zwłaszcza z takim facetem jak Logan.. ten typ tak ma :) ale zobaczymy coż tez wymyślili na 7 sezon Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: Kochane Kłopoty?? 09.09.06, 07:58 ABC? co to za kanal? pewnie na cyfrowkach, co?.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
kobajano Re: Kochane Kłopoty?? 13.09.06, 12:59 a skąd wiesz o 7 serii - na stronie abc nie mogłam tego znaleźć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek55 Re: Kochane Kłopoty?? IP: *.chello.pl 13.09.06, 11:42 no i obejrzalam ostatni odcinek.dla wszystkich zainteresowanych: Logan wyjechał do londynu, lorelai postawiła lukowi ultimatum ze nie chce dłuzej odwlekac slubu i albo pobieraja sie teraz albo nigdy. durny facet powiedział ze nie i lorelai pojechała do christophera no i sie przespała z nim.na tym koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak-pomyslu Re: Kochane Kłopoty?? IP: *.devs.futuro.pl 14.09.06, 13:06 O rany końcowka byla niezła, dzieki motylku. A dlaczego Luke nie chciał sie z nią ożenić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Kochane Kłopoty?? IP: *.icpnet.pl 14.09.06, 17:32 To dluzsza historia...niestety w 6 sezonie (jak w pierwszej lepszej telenoweli a nie w GG) okazuje sie, ze Luke ma dziecko od kilkunastu lat, o ktorym nie wiedzial...no i najpierw bedzie chcial sie zblizyc do corki...Swoja droga sama corka jest znakomita, tylko pomysl idiotyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak-pomyslu Re: Kochane Kłopoty?? IP: *.devs.futuro.pl 15.09.06, 10:52 Zaczyna sie robić ciekawie...już nie moge sie doczekać kiedy pokażą go w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek55 Re: Kochane Kłopoty?? IP: *.chello.pl 15.09.06, 20:16 to nie o to chodzi ze wogóle nie chce tylko ze na razie a lorelai nie chce "na razie" tylko teraz bo ma dośc czekania.a luke pragnie sie zblizyc do swojej córki i dlatego chce zaczekac, zeby najpierw sprawy z nia poukładac Odpowiedz Link Zgłoś
kobajano Re: Kochane Kłopoty sezon 7 14.09.06, 14:07 ok już wiem ze strony: www.gilmoregirls.org że sezon 7 rozpocznie się 26 września... Odpowiedz Link Zgłoś