1oo 09.09.06, 14:47 Ktoś tu kiedyś pytał o ten serial. Kto ma kanał TVP Kultura może go obejrzeć. Pierwszy odcinek zapowiadany jest na dzisiaj, a właściwie już jutro, bo to 1.oo w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j.lo Re: Ballada o Januszku. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 21:38 dziękuję Ci dobry człowieku za tą wiadomośc, tylko, czy nie orientujesz się, czy to jest jedyna pora emisji tego serialu? z góry dziekuję i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Ballada o Januszku. 09.09.06, 21:47 Sprawdzałam aż do następnego czwartku i niestety nie ma powtórek. Trochę to dziwne, bo o 1.55 jest film "Chłopcy" i powtarzają go zaraz rano o 9.05. Dzisiaj jest pierwszy odcinek Ballady więc jest nadzieja, że w piątek, sobotę będzie powtórka dzisiejszego o jakiejś ludzkiej porze. Szczerze mówiąc, nie liczę na to i dzisiaj będę oglądać. Też pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.lo Re: Ballada o Januszku. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 11:27 hej, czemu nikt sie nie chwali, ze ogladał??? w koncu tylu z Was chciało powtórek januszka ja oglądałam i jestem bardzo szczęśliwa, że są powtórki nawet o takiej beznadziejnej godzinie gdy Januszek był puszczany w tv poraz pierwszy miałam kilkanaście lat i zupełnie inaczej odebrałam tej serial niz teraz, majac lat 30, będąc mamą, głównie samotnie wychowująca mojego 2 letniego synka, mąż pracuje zagranicą i nie ma go z przerwmi pół roku w domu. Teraz widzę, jaki to ogromny wysiłek, aby dobrze wychować człowieka, bardzo przeraziłam się ;) Odpowiedz Link Zgłoś