Gość: sssss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:17 Jak zwykle umiera najładniejsza laska ;/ LOST - zagubieni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: Zabili Shannon! 22.09.06, 15:39 W horrorach to wręcz wymóg :D Ale pociesz sie, ze bedzie Kate, Claire i Sun - wszystkie tez grzechu warte :) Chociaz facetow na wyspie oczywiscie 3x wiecej i to panie telewidzki maja w kim wybierac (a i tak kazda wybierze Sawyera ?) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizia Re: Zabili Shannon! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:46 ja wybralabym Boona i tez mi go sprzatneli:( Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: Zabili Shannon! 22.09.06, 15:46 I to nie ostatnia laska, którą zabiją w tej serii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zabili Shannon! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 16:29 czy była ładna - to kwestia gustu (mi się nie podobała) a to że ją zabili.. cóż.. pozbyli się dziewczyny, z którą były same problemy bo nic nowego swoją rolą nie wnosiła do scenariusza.. może była zbyt mdłą, lalkowatą, i wiecznie rozkapryszoną, pustą dziewczyną, która sama nie wie czego chce? nawet nie potrafiła po ludzku przeżyć romansu z gościem (said?), tylko uciekła (bo on jej nie wierzył, a ona ma zwidy..) jak w brazylijskim serialu.. a on po upojnych przytulankach nagle wychodzi po wodę.. sceny tak banalne, że aż nie chce się oglądać.. albo w bunkrze.. "ty naciśnij przycisk.. - nie! ty naciśnij" - i kilkanaście minut "napięcia" bo widz nie wie czy dożyje końca filmu (bo jak nie nacisną to świat przestanie istnieć), a jeszcze nie wiadomo kto ma nacisnąć i dlaczego akurat ta osoba a nie inna... BANAŁY!!! "misteczko tween peaks" było przynajmniej "z charakterem" i koniec tamtego serialu był albo go nie było - widz ma sobie sam to dopowiedzieć.. a w "zagubionych" myślę że po prostu po 3,4... serii zakończenia po prostu nie będzie.. telewizja karmi mnie banałami, a że nie ma nic ciekawszego do oglądania zżeram te banały - całe szczęscie jeszcze mam własną świadomość.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Zabili Shannon! IP: 85.219.248.* 22.09.06, 17:07 A ja wybrałam Jacka i jeszcze żyje. :) Odpowiedz Link Zgłoś