mmorawski 26.09.06, 05:05 www.mininova.org/tor/434708 Jak ja kocham wtorki! :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ishke Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 06:15 panie mmorawski mam nadzieje ze nie bediemy mieli takich przygód jak w zeszłym tygodniu!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 07:20 Na razie, odpukać, takich sygnałów nie ma. :P Mi się ściągnie za 40 minut, ale niestety sprawdzę czy wszystko jest ok dopiero około 13, bo teraz wybywam. :/// Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 07:27 No to lecimy :DDD Bziuuuuuuuuuut :D. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 :( 26.09.06, 07:59 Daleko nie zaleciałam :(. Coś mi się sper... zepsuło z torrentem :( buuuuuu. Nawet nie mogę odinstalować i zainstalować na nowo buuuuuuuuu. Idę płakać :( Odpowiedz Link Zgłoś
mama_agaty Re: :( 26.09.06, 09:07 No to może stąd się uda: oreys.com/download/a96642307306/prison.break.206.hdtv-lol.avi.html Odpowiedz Link Zgłoś
ssowl Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 11:12 pora na seans :) wrr jeszcze chorubsko rozklada... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ssowl Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 11:19 tinyurl.com/m8d4w a tutaj zrzut z filmu w jpegach :) dla niecierpliwych, kopia ok, no to ide ogladac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-822 Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 11:29 Filmek juz mam, teraz czekanie na napisy :) po ang juz sa, po polsku pewnie beda popoludniu Aga Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 12:52 Właśnie włączam. :DDD Aniuta udało się uruchomić?? :/// Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 13:08 Po wielu przebojach się udało ufff. Ale muli straszliwie. Jeszcze 4 godziny!!! Ale nic to. Dam radę :D. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 13:38 Oh my GOD!!! Oh MY GOD!!! OMG!!!! Relanium, dajcie mi relanium!!! :DDD 10/10!!!!! :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 13:39 Nawet mnie nie generwuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 14:15 Ochłonąłem już troszkę. :P Nawet nie wiesz jak bardzo warto poczekać na ten odcinek. :)) Zajmij się czymś to szybciej Ci oczekiwanie zleci. :D Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 14:22 Ja też chcę relanium - może również się uspokoję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ssowl Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 20:31 potwierdzam :) jeden z lepszych jak nie najlepszy odcinek 2 serii. Obejrzalem w oryginale bo nie moglem sie napisow doczekac.... zaraz sobie wlacze z pl literakami... masakra :D wiecej nie opisuje bo zepsuje zabawe innym. pozniej opisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: są :D 26.09.06, 21:09 Dzisiaj wieczorem seansik :D. Kurde już nie mogę się doczekać :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ishke Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 20:31 ok dzieci czekałan na to cały dzień... ide.. az sie boje... Odpowiedz Link Zgłoś
kobajano Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 20:46 no nie, comp padł w trakcie ssania:((((( będzie dopiero jutro - muszę się zmywać z forum bo zaraz przeczytam komentarze i przyjemność będzie mniejsza:( buuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 21:11 Więc umówmy się, że komentarze mile widziane są od jutra :D Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 21:39 A właśnie miałem pisać komentarz, ale w takim razie wstrzymam się do jutra. :D Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 21:47 Ani mi się waż, bo jak znam siebie to napewno przeczytam i będzie po ptokach ;). Lubię czytać Twoje komentarze, ale niekoniecznie dzisiaj :D. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 21:53 Jesus jak można się tak katować oczekiwaniem. :D Myślałem, że już jesteś po. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiccaa Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 21:59 ej napiszcie napiszcie:D bo ja lubie wiedziec co sie stanie:D:) Odpowiedz Link Zgłoś
ishke Re: 2x06 Subdivision 26.09.06, 22:20 AAAAAAAAAAAA w koncu odcinek jak ta lala!!!! nienawidze tego!! ciekawa jestem jak z tego wyjdą!! musze ochłonac... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 2x06 Subdivision 27.09.06, 08:29 Spadłam z krzesła i całą noc leżałam na podłodze ;D. Oczywiśćie po porannym utrwaleniu :) napiszę swoje przemyślenia, choć chyba nie będzie ich zbyt wiele, bo generalnie jestem o-s-z-o-ł-o-m-i-o-n-a :DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 2x06 Subdivision 27.09.06, 09:50 O kurcze to musisz być obolała po całej nocy na podłodze. :DDD Ja dziś wieczorem robię seans powtórkowy, a teraz tylko obejrzałem sobie początkowe sceny (do czołówki) na dobry początek dnia. :PP Nie ma to jak mały "strzał" PB z samego ranka. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ishke Re: 2x06 Subdivision 27.09.06, 10:55 no.... teraz moge sie skupic i podzielic sie z wami wrazeniami... wreszcie sie cos dzieje, cos co powoduje, ze po zakonczonej projekcji milczysz albo w bardziej lub mniej cenzuralny sposób komunikujesz JAK JA NIENAWIDZE TEGO SERIALU I DLACZEGO MUSZE CZEKAC AZ TYDZIEN!!! no, sprawy sie ruszyly, nasz maly agencik zaskakuje znowu przebiegloscia, zaczynaja znowu uciekac i wogóle jednak pani domu, pod którymi byly schowane pieniadze nie grzeszyla bystroscia umyslu i byla bezdennie naiwna, ale w tych scenach T-Bag wrecz zachwyca (on wiadomo takze)!! tatus widac sie zreflektowal, ze cos tu nie gra i zaczyna sie zastanawiac, chociaz wolalam go jako szwarz-charrakter witamy naszego ulubienca na rowerku, a scena z obrazem wrecz jest meisterschtykiem.... troszeczke naciagane bylo spotkanie chlopców w garazu, C-Nota i reszty, ale mieli sie spotkac i są.. szkoda małego Tweenera i bardzo jestem ciekawa jak teraz podzialaja no to znowu wracamy do zabawy... ps. teraz przerwa czy jeszcze nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 2x06 Subdivision 27.09.06, 10:51 No i już po :D. Nie wiem co napisać, naprawdę... Już tyle razy zaczynałam i nie potrafię ubrać w słowa tego co myślę. Za to po mojej głowie kłębi się tysiące pytań, na które być może odpowiem sobie za tydzień albo i lepiej. Podobały mi się sceny z szalonym van Gogh'iem w roli głównej. Najdał się słodkości, starszej pani nie zabił jeno jej obrazek pociachał i skradł. Heh pewnie będzie szukał tej sielskiej okolicy i nie wiem jak, ale może dojedzie do Holandii ;). Michaś znowu pokazał pazury - nakrzyczał na T-Bag'a i to jak!, aż sam Teodorek się zdziwił. Tweener znowu jako popychadło :/ i chłopaczek od czarnej roboty. C- Note i Sucre dołączyli do brygady (ach, jak mi brakowało tego "what's up Snow- flake" :DDD). Chłopaki podkasali rękawy i zabrali się do roboty. Jeanette to jakaś nimfomanka ;), najpierw podjarała Teosia a potem kazała przysłać sobie gbura Linc'a. Się zdenerwował facet i wcale mu się nie dziwię. Szczerze mówiąc myślałam, że zadźga babę, ale widać żądza mordu przegrała z chęcią wydobycia pieniędzy. Tak mi w głowie siedzi, że może T-Bag opowiedział jej o skarbie pod garażem i razem chcą wykiwać wszystkich ;)? Agent Mahone znowu w akcji - widać tabletki dobrze na niego działają, bo nawet ani razu nie patrzył w tą swoją fontannę :) tylko ostro się zabrał do roboty. Facet jest geniuszem godnym geniusza Michałka. I dobry z matmy na dodatek :D. Dokopali się do fundamentów silosa ale dalej nie wiemy, czy tam jest forsa DB Cooper'a. Wcale bym się nie zdziwiła jakby się okazało, że jednek nie. Bo to by zbyt piękne było - znajdują pieniądze i uciekają gdzie pieprz rośnie hmmm. Piękna Sara dostała kolejnego ptaka z ciągiem cyfr. A może jednak to nie jest numer telefonu? Przepięknie spisał się stary Tancredi - zobaczył niedobrego Kellermana alias "cześć jestem Lance i jestem uzależniony" i zadzwonił do córki, żeby ją ostrzec. Brawo dla tatusia :D. Teraz weźmie pewnie sprawy w swoje ręce. Wierzy Sarze i to jest najważniejsze. Szkoda by było, gdyby przypłacił życiem swoje zainteresowanie sprawą podobnie jak Veronica i Nick. Nie wiadmo oczywiście co się dzieje dalej po tym jak Kellerman stanął za plecami Sary. Jak dużo usłyszał z rozmowy telefonicznej? A może Kellerman się nawróci, bo poczuł się nieco odsunięty od Karolinki, nie może jej nawet biedaczek zobaczyć bo ten zarozumiały skośnooki (agent Kim jeśli się nie mylę) stoi mu na drodze. Coś mi się wydaje, że nic dobrego dla pani prezydent z tego nie wyniknie, że nie chce już spiskować razem z Kellermanem. Dla samego Kellermana to też nie jest ciekawa sytuacja - zdaje sobie pewnie facet sprawę, że nagle stał się chłopakiem od mokrej roboty, a po wszsytkim może po prostu sam dostać kulkę w głowę. Ostatnie minuty tak trzymają w napięciu, że usiedzieć na miejscu nie można. Mahone goniący Tweenera (czy Tweener powie mu gdzie są prowadzone wykopaliska???), policjantka pod domem Jeanette (coś mi świta, że to może córka tej nimfomanki napalonej) i na końcu T-Bag trzymający gospodynię domu pod nożem. Czy ja już tu wspominałam kiedyś, że PB powinien lecieć 2 razy w tygodniu??? Zmieniam zdanie - powinien lecieć codziennie :D. Jak oni mogą robić coś takiego? Takie zakończenie? Ludzie przed ekranami z otworzonymi ze zdziwienia ustami. Połowa pewnie na zawał zeszła, tak jak ja wczoraj w nocy ;D. I czekaj tu człowieku jeszcze tydzień. W dupę jeża no! Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 2x06 Subdivision 27.09.06, 14:33 Hahaha Aniuta, jestem "impressnięty" Twoim wpisem. :D Podpisuje się pod apelem o codzienną emisję PB. :D Chociaż nabawiłbym się od tego w najlepszym wypadku nadciśnienia. :> :P To ja się zaraz zbiorę i też napiszę swoje przemyślenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: 2x06 Subdivision 27.09.06, 16:07 Prison Break to swietny serial. Moze nie tak ekscytujacy jak "24", ale naprawde dobrze zrealizowany, z szybkim tempem i ciekawymi zwrotami akcji. Ale zaskakuja mnie niektore rozhisteryzowane komentarze - "oszolomiona", "podekscytowana", "w szoku", "niesamowity", itd. Hmm, fajnie, ze ludziom sie podoba, ale az tak, zeby musiec majtki zmieniac po obejrzeniu? Bez przesady. A z innej beczki - podobalo mi sie nawiazanie do historii potwora Frankensteina. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 2x06 Subdivision 27.09.06, 16:14 My się po prostu wczuwamy w akcję. :D Tak jak gdyby to nas ścigał agent Mahone. :D Mnie z kolei niczym nie wciąga i nie ekscytuje 24. ;) Czas na moje przemyślenia na temat 2x06 "Subdivision". Ten odcinek to po prostu majstersztyk!! Nie zmieniłbym w nim absolutnie nic, podobał mi się od początku do końca i wbijał z impetem w fotel. W punktacji daję zdecydowane 10/10. Już pierwsza scena mnie rozwaliła - Haywire na rowerku i podkład do Greka Zorby w tle. Do tego dochodzi rozbrajająca scena w fast foodzie. OMG! Wyglądał jak zwierzę wypuszczone z buszu. A jeszcze lepsza była akcja z nożem. Byłem przekonany, że Patoshik sprzeda kosę starszej pani, a on okazał się... koneserem malarstwa pejzażowego! Teraz pewnie uda się w kierunku Holandii gdzie ze spokojem odda się przyjemności palenia trawki wśród wiatraków i tulipanów. Michael jak zwykle fenomenalny. Bardzo podoba mi się to jak wiele uzewnętrznia emocji. Gra Wentwortha jest z najwyższej półki - zwłaszcza jak się wścieka. Utarczka słowna z Teodorkiem była wspaniała. Aż Teodorek zamilkł i spasował z wrażenia. Dla równowagi była i zabawna wymiana replik: - You don't touch her! - Who are you? Sister Mary Francis? Dobre jest też to, że dają się rozwinąć Lincowi, którego doświadczenie na ulicy po raz kolejny podpowiada sprytny plan, którego nie powstydziłby się genius- Michael. Właścicielka domu - Jeanette jest niesamowicie pusta. Od razu wiedziałem, że dojdzie do jakichś ekscesów, ale widząc jej flirt z T-Bagiem nie sądziłem, że będzie aż tak zdesperowana. A tu niespodzianka - upatrzyła sobie Linka, a Teodorka wodziła tylko za nos. Miała szczęście, że T-Bag nie postanowił poćwiczyć na niej chwytu Sharon Stone z "Nagiego instynktu". W końcu szpikulec od lodu był w zasięgu ręki. :)) Ale na końcu i tak T-Bag uratował sytuację. Gdyby nie on byłoby po zawodach, a tak to mają chociaż zakładniczkę. W ogóle Knepper robi niesamowitą robotę wcielając się w tego psychola. Ta mimika, przygryzanie warg, wywracanie oczu. Brrrrrr, oblecha. Ale tak ma właśnie być. Sara wreszcie zajęła się rozkminianiem łabędzia. Mam nadzieję, że jej się uda na czas rozgryźć szyfr i zniknąć. Teraz gdy już wie, że Lance to nie Lance, czyha na nią ogromne niebezpieczeństwo. Chwała dla gubernatora Tancredi, że zaczął działać i wiązać ze sobą fakty. Oby tylko gang warzywnej go nie sprzątnął właśnie teraz, gdy zaczął się z niego robić porządny facet. Co do samego szyfru, wydaje mi się, że na jednym z zagranicznych forów komuś udało się go złamać. Popatrzcie: DOTS: 23133121 Number: 35445266 Decode: elgilanm RENDEZVOUSSUNDOWNHOTELGILANM Space out correctly and you get: RENDEZVOUS, SUNDOWN HOTEL, GILA, NM Gila - miasto, NM - New Mexico Co wy na to? Żal mi było Kellermana, którego kompletnie izolują od jego Carolinki. Widać, że naprawdę mu na niej zależy i że robi dla niej wszystko. A tu mu jakiś skośnooki wchodzi w drogę i się panoszy. Teraz Kellerman może stać się jeszcze bardziej zdecydowany w działaniu, skoro wie, że nie zbliży się do Caroline dopóki Burrows dycha. Będzie ostro! Tweenera też zrobiło mi się trochę żal. Ale tylko odrobinkę. :> Wszyscy traktują go jak popychadło, a w dodatku Mahone go dopadł. Ciekawe czy chłopak zacznie sypać, tak jak to robił w więzieniu, czy może będzie mężczyzną i nie wyjawi adresu pod którym przebywają zbiedzy. Swoją drogą aż boję się pomyśleć jakie środki nacisku zastosuje Mahone. Mahone znowu wykazał się geniuszem na poziomie Michaela. Udało mu się w mgnieniu oka powiązać fakty i wytropić chłopaków w Tooele. Jest zdecydowanie za blisko, to nie służy mojemu ciśnieniu. No to czekamy na następny odcinek. Jesus, ale się znów rozpisałem. :D Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 2x06 Subdivision 27.09.06, 22:08 Nie no, tym rozszyfrowaniem kodu mnie po prostu wbiłeś w podłogę ;). Ciekawe, czy Sarcia jest na tyle inteligentna, żeby na to wpaść? Odpowiedz Link Zgłoś
sconosciuta Re: 2x06 Subdivision 27.09.06, 23:08 "W ogóle Knepper robi niesamowitą robotę wcielając się w tego psychola. Ta mimika, przygryzanie warg, wywracanie oczu. Brrrrrr, oblecha. Ale tak ma właśnie być" Nie no wzdrygałam sie na kanapie jakbym miala do czynienia z jakims robactwem obrzydliwym...Ohyda, ale aktorstwo mistrzowskie!!! Co do Tweenera to trochę mnie zdziwiło , że nie dał rady uciec.Taki złodziejaszek to ucieczki powinien mieć w jednym palcu.Biegnie sie w kierunku zarośli i budynków a nie na otwarta przestrzań.W dodatku ze nie został wzięty w krzyzowy ogień tylko jeden agent go gonił.Oczywiście ten najbardziej inteligentny, chyba jedyny na całe stany.Załamuje mnie czasami ta jego mądrośc , geniusz czy też inne przymioty związane ze stanem jasnosci umysłu.Michał to planował jakis czas , zanim dopracował szczegóły...a trn chwila moment i jzu wszystko ma jak na dłoni, trochę to naciągane i nie podoba mi się( pewnie dlatego , zę sympatia do przestepcy wzrasta z odcinka na odcinek, cóż będę musiała się leczyć.Pewnie dostanę jakiś długopisik z pigułami... Odpowiedz Link Zgłoś
atena_75 Re: 2x06 Subdivision 01.10.06, 21:36 "Załamuje mnie czasami ta jego mądrośc , geniusz czy też inne przymioty związane ze stanem jasnosci umysłu.Michał to planował jakis czas , zanim dopracował szczegóły...a trn chwila moment i jzu wszystko ma jak na dłoni" Taaa trochę jest mało wiarygodne to jak w mgnieniu oka wszystko rozwiązuje. Tajemnice D.B. Coopera rozwiązał w godzinę :/ Choć rozumiem, dla wartkiej akcji niezbędna jest postać która zawsze będzie krok za bohaterami. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 2x06 Subdivision 27.09.06, 22:04 A żebyś wiedział, że po każdym odcinku PB zmieniam majtki czego nie robiłam po "24". Nawet nie dotarłam do końca pierwszej serii. Różne są gusta a o nich - wiadomo - się nie rozmawia. Daruj sobie :D. Odpowiedz Link Zgłoś
kurza_stopa Re: 2x06 Subdivision 27.09.06, 16:12 Odcinek cudny :) W końcu Haywire wrócił!! Tweener myślę, że po raz drugi ich nie wyda, ale szkoda chłopaka. Mnie teraz męczy ta stronka o której mówił Michael. Oglądałam bez napisów, więc mogę się mylić, ale z tego co zrozumiałam to to: www.europeangoldfitch.net/ Ale co to ma znaczyć to już nie wiem: To change this page, upload your website into the public_html directory :( Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 2x06 Subdivision 27.09.06, 16:16 europeangoldfinch.net/ jedna literka, ale makes a huge difference. :) Nota bene, nic ciekawego na tym forum niestety nie ma. :( Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: 2x06 Subdivision 27.09.06, 16:35 Moze ciekawego nie ma, ale wystarczy zajrzec do zrodla tej strony, zeby juz prawie na samym poczatku natrafic na odwolanie do strony fox.com. Poza tym przyjrzyjcie sie - w jaki sposob mozna pisac na tym forum? Nie ma takiej mozliwosci. Nie mozna sie rejestrowac, dopisywac, logowac, itd. Czyli serwis powstaly tylko na uzytek serialu. Najprawdopodobniej w niedlugim czasie zaczna pojawiac sie tam jakies wpisy z PB. Odpowiedz Link Zgłoś
goldfishon Re: 2x06 Subdivision 27.09.06, 17:23 Jak to nie ma? Jak to nie ma? Chwila szperania w sieci i jasne jest, że wątek "US Southwest Sighting???" na forum tej strony jest bardzo "prisonowy": - mnóstwo nazw geograficznych do zagospodarowania; - "Bolshoi Booze" (jeden z tatuaży Michaela to taki napis) - Bastimentos to jakieś miejsce w Panamie; - .... I w ten sposob przywitałem się z tym forum :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kurza_stopa Re: 2x06 Subdivision 27.09.06, 16:17 No i wystarczyło troche poszperać, żeby się dowiedzieć, że z moim słuchem kiepsko. O tą stronkę chodzi: europeangoldfinch.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Szyfr 27.09.06, 22:42 Ci z zagranicznego forum faktycznie chyba rozszyfrowali kod, bo odcinek 10 ma tytuł: Renedezvous www.prisonbreak-online.com/episodes.shtml Czyli pani doktor chyba się kapnie :) Oj będzie się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Szyfr 27.09.06, 22:49 o wow!!!! OMG, ja chce już to zobaczyć!! :((((( A to dopiero 13 listopada!!! Toż to katorga, znęcanie się nad niewinnymi ludźmi... ;(((( :> Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Szyfr 27.09.06, 22:55 Trzeba ich do sądu pozwać za to - no któż to widział podobne rzeczy? Ja się nerwicy jakiejś nabawię ;). Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Szyfr 27.09.06, 22:56 mmorawski napisał: > o wow!!!! OMG, ja chce już to zobaczyć!! :((((( A to dopiero 13 listopada!!! > Toż to katorga, znęcanie się nad niewinnymi ludźmi... ;(((( :> Ja też bym już chciała to zobaczyć :( Po co im ta miesięczna przerwa w nadawaniu? :> :( Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Szyfr 27.09.06, 23:11 Bo głupi tłuści Amerykanie będą przez ten miesiąc oglądać rozgrywki playoff swojego jeszcze głupszego amerykańskiego futbolu. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Szyfr 27.09.06, 23:15 mmorawski napisał: > Bo głupi tłuści Amerykanie będą przez ten miesiąc oglądać rozgrywki playoff > swojego jeszcze głupszego amerykańskiego futbolu. :((( Acha. No to szkoda, że przez takie nic :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Aktualna rozpiska 28.09.06, 09:38 02.10.06 (2.07) Buried PRZERWA 30.10.06 (2.08) Dead Fall 06.11.06 (2.09) Unearthed 13.11.06 (2.10) Rendezvous Odpowiedz Link Zgłoś
d0minika Re: Oni chyba sumienia nie mają ;( 28.09.06, 19:00 Na pocieszenie 3 października zaczyna się trzecia seria Losta:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Oni chyba sumienia nie mają ;( 28.09.06, 19:18 No oczywiście będę oglądała :D ale nie ma to jak PB :D Odpowiedz Link Zgłoś
d0minika Re: Oni chyba sumienia nie mają ;( 28.09.06, 20:17 Odwieczny dylemat dwóch "S" - Scolfield czy Sawyer :D Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Oni chyba sumienia nie mają ;( 28.09.06, 20:43 Ja wybieram oczywiście Scofielda :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
asiccaa Re: Oni chyba sumienia nie mają ;( 28.09.06, 20:50 obaj mają fajne klaty:D Odpowiedz Link Zgłoś
asiccaa Re: :DDDDDDDDDDD 28.09.06, 21:10 No ale w sumie te tatuaże Majkela są takie seksii... chociaz dołeczek Sawyera tez jest jami:D A pozatym nigdy w filmie nie widziałam zębów Majkela:D On sie uśmiecha jakoś tak bezzebnie:D jak moj były wychowawca<loL> Mój wychowawca to Majkel??:| NIEEEEEE... nightmare:| Odpowiedz Link Zgłoś
asiccaa Re: :DDDDDDDDDDD 28.09.06, 21:24 no ale serio serio:| jak sie juz usmiecha to tak raczej robi usta w "u" a nie świeci ząbkami:D może ma zęby jak nasz premier:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Uzębienie 28.09.06, 21:28 Najbardziej "boskie" uzębienie ma T-Bag. <LOL> Widać to jak na dłoni w ostatnim odcinku gdy urabia tę pustą blondie. :) Fuj!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
asiccaa Re: Uzębienie 28.09.06, 21:31 Eee tam T-bag rządzi nawet jego zęby są tak odrażające jak on:D Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Uzębienie 28.09.06, 21:32 Też na to zwróciłam uwagę :D. No ale na dobrą sprawę to przecież jak on ma ząbki myć? Przecież on podróżny jest :D. A jego uzębienie jest rzeczywiście bleeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
asiccaa Re: Uzębienie 28.09.06, 21:35 Jestem za tym żeby zamiast usmiechu T-bag'a częściej pokazywali usmiech Majkela:D Odpowiedz Link Zgłoś
asiccaa Re: To kiedy piszemy petycję? :DDD 28.09.06, 21:39 Raj nał! Dir Majkel Kud You usmiechać się pełnym uzębieniem częściej i powybijać ząbki kumplowi z planu -T-Bagowi gdyż iż poniewaz Twoje ząbki są biutiful a T-baga są Fuj-ble diskastink Z góry tenk ju łi luf ju Fani from forum gazeta.pl MOże być:D Odpowiedz Link Zgłoś
asiccaa Re: Rotfl :DDDDDDDDDDDDDDDDDD 28.09.06, 21:43 Oddychaj głęboko bo przyjdzie T-Bag "DiskastinkTif" i Ci chuchnie w twarz:|albo przekryzie Ci tetnice ząbkami:D Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Rotfl :DDDDDDDDDDDDDDDDDD 28.09.06, 21:46 To ja wolę Michałka, coby mi sztuczne oddychanie metodą "usta-usta" zrobił :P. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Rotfl :DDDDDDDDDDDDDDDDDD 28.09.06, 21:50 A jak dużo przed snem będę myślała o Wenci alias Michałku to mi się przyśni? :P I jeszcze jak popatrzę sobie na jego zdjęcia? :P Odpowiedz Link Zgłoś
asiccaa Re: Rotfl :DDDDDDDDDDDDDDDDDD 28.09.06, 21:52 Patrzenie na zdjęcie to już jest obsesja! lepiej uważaj :D ja musiałam zmienić tapete bo az mi tchu brakowało jak na niego patrzyłam:D Nawet ściągnęłam sobie teledysk Mariah Carey i tak sobie na niego patrzyłam... Bo Maryski nie słucham więc tak przwijałam ten teledysk i patrzyłam na Wenci'ego... olaboga... zbieram na bilet do hollywood:D Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: To kiedy piszemy petycję? :DDD 28.09.06, 22:10 HAHAHAHAHAAHAHHAHAHA!!!!!! ROTFLOL mi się zapodał! i to ostry!! Aż z pokoju obok przybiegli zobaczyć co się dzieje. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobajano Re: Theodor 28.09.06, 21:37 mmorawski zgadzam się z 100% i 1% jeśli chodzi o analize odcinka. mnie po nim tak przytkało, że nie mogłam zajrzeć na forum przez 24 godziny;) a jesli chodzi o T-baga to najbardziej podobala mi się scena jak opowiada o swojej ostatniej dziewczynie - zauważyliście, że chłopak się na prawdę rozmażył!!!! Ta kobieta (swoją drogą grałą w "6 stóp pod ziemią" super rolę;) była na prawdę ważna dla niego. Ogromne brawa dla Roberta Kneppera - zaczynam się w nim bujać;) lol ups No i wielki powrót Haywire'a - no comments. Odnoszę wrażenie, że on może byc użyty (przez scenarzystów) jako kolejny klucz do ważnych wydarzeń... albo tak jak sugerowałeś pojedzie do holandii i będzie się oddawał urokom nałogu;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobajano Re: :DDDDDDDDDDD 28.09.06, 21:29 też się zastanawiałm nad zębami - ale nie jednak posiada;) może w trakcie kręcenia sobie je zrobił :D www.imdb.com/gallery/granitz/4028/Events/4028/WentworthM_Grani_7008671_400.jpg?path=pgallery&path_key=Miller,%20Wentworth Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: :DDDDDDDDDDD 28.09.06, 21:34 No ząbki nieczego sobie :). Ja już chyba wszystkie zdjęcia Wencia widziałam i na wszystkich ma śliczne ząbki. Caly jest śliczny. Ahhhhhhhhhh :P. Odpowiedz Link Zgłoś
kobajano Re: :DDDDDDDDDDD 28.09.06, 21:38 i te różne oczy;) nie wiadmo w które patrzeć :D Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: :DDDDDDDDDDD 28.09.06, 22:13 Właśnie oglądam na M6 odcinek 11 i przed chwilą Michael uśmiechnął się pełnym uzębieniem do Sary. :> Tak więc plotki o braku zębów są mocno przesadzone. <LOL> Odpowiedz Link Zgłoś
asiccaa Re: :DDDDDDDDDDD 28.09.06, 22:57 Nie no mmorawski plotke o brak uzębienia przez Majkela juz dawno obaliłysmy:) zreszta ej... ja żadnej plotki nie rozsiewałam tylko powiedziałam ze on sie bezzębnie uśmiecha:P:D Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: :DDDDDDDDDDD 30.09.06, 09:46 Zachwycona ostatnim odcinkiem PB, kupiłam sobie perfumy Angel... To juz choroba:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: :DDDDDDDDDDD 30.09.06, 10:33 OMG!!! <rotfl> Chcesz jakiegoś T-Baga przyciągnąć? :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane perfumy Angel 30.09.06, 12:46 Nie, nie chcę przyciagnąć T- Baga, po prostu chciałam wiedziec, jak to pachnie, a że mi się spodobało, to kupiłam:D Thierry Mugler robi te perfumy, są słodkie, kupić można w perfumeriach Douglas. Kosztuja powyżej 200 zł za 50 ml. Na allegro też je znalazłam, znacznie tańsze, ale czy aby na pewno oryginalne? Nie jestem przekonana:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane jaka przerwa??? 30.09.06, 18:29 Właśnie doczytałam, że w PB jakaś przerwa będzie- co Wy mi tutaj imputujecie?! Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: jaka przerwa??? 30.09.06, 19:21 A taka forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=41684&w=49249236&a=49390226 :(. No ale jakoś trzeba zagospodarować czas i coby się nie nudzić będziemy (ci co oczywiście będąmieli ochotę :P) co tydzień oglądać jeden odcinek z pierwszej serii i o nim pisać tak jak to było do tej pory z serią drugą :DDD. Więc nie będziemy się chyba nudzili co? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Perfumy Angel 30.09.06, 11:24 Pytanie właściwie do koleżanki o nicku rozmowy_kontrolowane: jakiej firmy, ile kosztują i gdzie można kupić. I oczywiście czy warto :D. Odpowiedz Link Zgłoś
rainy.streets do aniuta 75 02.10.06, 21:49 Angel są bardzo duszące i specyficze. w ciemno nie radzę kupować. szczerze mówiąc, to mógłby ten T-Bag lepszy gust mieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Rainy 02.10.06, 21:52 Weim bo byłam i niuchałam i nijak mi nie przypasowały :) Odpowiedz Link Zgłoś