aniuta75 04.10.06, 19:08 Czy ktoś oglądał? Warto sobie głowę zawracać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariwederczi Re: Serial Revelations 04.10.06, 19:24 Ciekawie się zapowiada, ale według mnie przez sześć odcinków serial nie zdążył się nawet rozpędzić. Jak nie masz nic innego, oglądaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Serial Revelations IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 12:30 obejrzałem wszystkie odcinki....niby fajne..ale wlokło sie niesamowicie.. z tego samego okresu (czyli styczeń 2005) pochodzi inny bardzo fajny serial mianowicie Point Pleasant, niestety scancelowano po 12 odcinkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Serial Revelations IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 12:31 jeszcze raz dopisuje bo zauważyłem że pytała aniuta75 :) tak więc, w 15 minutach PB jest więcej akcji niż w 8 odcinkach Revelations:) Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Ponit Pleasant zamiast Revelations 06.10.06, 13:25 Revelations, taki sobie jest ten serial, poomysl byl fajny, zmarnowano potencjal, zrobiono z tego nie wiadomo co, juz lepiej obejrzec serial Point Pleasant, ktorego akcja toczy sie wokol corki Szatana, ladne laski mlode i troche starsze, fajny klimacik:) 13 odcinkow oglada sie calkiem sympatycznie w jeden weekend:) Odpowiedz Link Zgłoś