Dodaj do ulubionych

Program szyty grubymi nićmi....TzG...Skandal!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 23:15
Moim zdaniem coś tu nie gra i to już od poprzeniego odcinka kiedy najlepsza
para tamtejszego odcinka odpada!!! A teraz co moje oczy widzą druga świetna
para i to dosłownie również odpada!!!! Czy wy też czujecie że coś tu nie
gra!!! Ktoś ładnie płaci za kogoś???? albo za coś???????
Wątpie czy w ogóle głosy widzów sie liczą?????????
Pewnie wygra drewno mroczek-sroczek-wymoczek!!!!!!!
Ciekawe ile za niego dostali?????????
SKANDAL kto teraz odpadnie typucie?????
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Program szyty grubymi nićmi....TzG...Skandal! IP: *.cnb.com.pl 29.10.06, 23:27
      Jaki Mroczek, Kinia wygra, bo z tvnu jest. Za tydzień wypadnie Lucas i będzie
      najgorszy finał wszystkich edycji: bezpłciowy Mroczek i drewniana Kinia. Ble. A
      Liszowska i Sadowski... ech...
      • galaxian1 Re: Program szyty grubymi nićmi....TzG...Skandal! 30.10.06, 08:31
        Przeciez to normalne :)
        Kto wygral I edycje ? Olivier janiak z... TVNu :)
        Wiadomo ze stacj woli zaplacic swojemu niz obcemu. Proste.
    • Gość: pf Re: Program szyty grubymi nićmi....TzG...Skandal! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 23:46
      1) Nie podniecaj się tak.
      2) Taniec z gwiazdoma to nie serial.
      • Gość: gość Re: Program szyty grubymi nićmi....TzG...Skandal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:45
        To mówicie, że zza szklanego ekranu aż tak wiele można wywnioskować? Wasze
        domysły są conajmniej śmieszne. Karmicie się swoimi wymysłami a potem to się
        rozłazi i nic dziwnego. Czy ktoś z Was miał do czynienia z TV, że tak łatwo
        wydajecie opinie?

TzG trwa bardzo długo, same gwiazdy podczas programu mówią ile to propozycji im
        przepada. A przy okazji niedzieli bez żadnych problemów "odpadają" i zabierają
        się za swoje sprawy. Po co się doszukiwać jakiś intryg? Doprawdy zadziwiające
        jak program rozrywkowy wpływa na ludzi...
        Zamiast żyć swoim życiem i dbać żeby w nim nic przedwcześnie "nie odpadło" to
        się stresujecie głupimi głosami. Wiecęj dystansu NA BOGA!
        • Gość: F Re: Program szyty grubymi nićmi....TzG...Skandal! IP: *.spray.net.pl 30.10.06, 14:58
          Gsciu, to po co tu wlazisz i podniecasz sie tym, ze inni sie podniecaja?
          Daj zyc, czlowieku!
    • dusia25 Re: Program szyty grubymi nićmi....TzG...Skandal! 30.10.06, 17:31
      ja mam inną teorię - chyba mniej spiskową. Liszowska odpadła w zeszłym tygodniu
      i zaraz potem w jakiejś kolorowej gazetce napisali, że dostała rolę w musicalu
      gdzieś zagranicą i się wcześniej martwiła, że z Kochankiem będą ćwiczyć 6 dni
      tam, a na nagranie w niedzielę będą przyjeżdżać do Polski. Nie chciała
      rezygnować z tamtej roli, więc może pewnie odpadniecie było jej na rękę.

a Przemysław Sadowski sam powiedział w ostatnim odcinku TzG, ze m.in. przez
      niego i przez jego udział w TzG, jego teatr nie pojechał na festiwal (też
      zagraniczny) z jakimś fajnym przedstawieniem. I że niektórzy nie byli z tego
      powodu zadowoleni. Jak tylko to powiedział, zaczęłam na serio sądzić, że może
      oni sami dogadują się z producentami, że już nie moga dalej brać udziału w
      programie i sa z niego "głosami telewidzów" usuwani. Jakoś wierzyć mi się nie
      chce, że Peter Lucas taki fantastyczny jest i że więcej ludzi na niego głosuje...
      • dona.a Re: Program szyty grubymi nićmi....TzG...Skandal! 30.10.06, 17:37
        są już pierwsze plotki, dziś usłyszałam, że coś w małżeństwie Sadowskiego się
        jąknęło z powodu tych tańców, więc szybko go eksmitowano z probramu, ale dla
        mnie to typowa plota tabloidowa
    • Gość: szeko Re: Program szyty grubymi nićmi....TzG...Skandal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:37
      czy tak czy tak
      skladam kondolecje wszystkim wysylajacym smsy i majacym cien wrazenia ze cos od
      nich zalezy ... naiwniacy a siano leci !!!

• Gość: Ania17 Re: Program szyty grubymi nićmi....TzG...Skandal! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:21
        Trele morele i co sam zrezygnował???? Ludzi czy wy czytacie to co piszecie??????
        Przeciez to PODOBNO widzowie eleminują i co przed programem powiedział im
        słuchajcie nie głosujcie na mnie bo mnie żona z domu wyrzuci???? LOgika i
        czytanie ze zrozumieniem się kłania!!! Spisek i Koniec!!! Albo ktoś dobrze
        zapłacił za wymoczka albo Rusin....
        • siuil_a_run Re: Program szyty grubymi nićmi....TzG...Skandal! 01.11.06, 09:46
          Po pierwsze, Aniu, ochlon troche. Naprawde nie warto sie tak grzalkowac, a
          kilkanascie znakow zapytania i wykrzyknikow nie dodaje Twojemu postowi sily
          przekonywania, a raczej czyni go mniej czytelnym.

Po drugie, nikt Ci nie broni wierzyc w teorie spisku. Przyznam szczerze, ze ja
          w te smsy tez niespecjalnie wierze. Ale nie zamierzam sie wydzierac na tych, co
          wierza, ich swiete prawo.

Po trzecie, patrzac na poziom Twojego emocjonalnego zaangazowania, zupelnie
          szczerze i niezlosliwie doradzalabym kilka dni odwyku od telewizora i
          przywrocenie proporcji miedzy swiatem rzeczywistym i tym pokazywanym za szklem.
          Ten rzeczywisty od razu wyda sie piekniejszy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka