Gość: vega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:36 alez ten serial jest glupotą - rzecz dzieje w LA a stale spotykaja sie w tych samych knajpach, pracach, mieszaja ze soba jakby rzecz działa sie na bezludnej wyspie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fr Re: Ridz zdradził Taylor IP: *.aster.pl 27.11.06, 16:08 z kim zdradził? Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Ridz zdradził Taylor 27.11.06, 21:01 ta podstepna megan a juz rece opadaja :) jakas ona przebiegla :) podszyc sie pod tejlor :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: Ridz zdradził Taylor 27.11.06, 21:12 tak swoja droga - czy podstepny plan Megan sie powiedzie i zakonczy sie koncepcja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankaMnS Nie Megan tylko Morgan! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 21:14 mojej babci tez sie mylą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Nie Megan tylko Morgan! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.11.06, 23:33 To on ją zdradził ? sądziłam ze tylko sypnął nasieniem bo napisała mu Taylor maila :x ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: Nie Megan tylko Morgan! 28.11.06, 09:14 ohh no jasne że morgan!!serial jest tak jasny i przejrzysty że moja pomyłka jest niewybaczalna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Ridz zdradził Taylor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 16:10 co bedzie dalej w serialu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Ridz zdradził Taylor IP: *.chello.pl 03.01.07, 23:56 Stefka już wie o tym, że Morgan jest z Ridzem w ciązy.. wybrała się do niej aby dosypac jej do herbatki środek wywołujący poronienie ale w ostatniej chwili wkroczył Ridż i sprawa się rypła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b&b Re: Ridz zdradził Taylor IP: *.chello.pl 05.01.07, 10:58 ale morgan i tak straci tego bękarta. jak święta tejor sie dowie to zrzuci ją ze schodów (dramatyczna scena!) i dzecka nie bedzie. morgan w zemscie porwie jedną z bliźniczek tejlor i rydża, oni beda mysleli ze rekin ją zjadł czy cos takiego, no ogólnie jak zwykle MnS trzyma w napięciu! ;> Odpowiedz Link Zgłoś