Dodaj do ulubionych

oficerowie

17.12.06, 14:59
dzis jest ostatni odcinek?
Obserwuj wątek
    • amikeo Re: oficerowie 17.12.06, 15:06
      Tak. Dodatkowo można nabyć w necie odcinek dodatkowy 14, z wybranym
      zakończeniem. Tego w TV nie będzie.
    • Gość: andre Re: oficerowie IP: *.171.91.131.crowley.pl 17.12.06, 20:58
      Nareszcie koniec tego koszmarnego gniota, który idioci z TVP mają czelność
      nazywać "znakomitym serialem". Zamiast wymyślać trzy zakończenia, może trzeba
      było napisać porządny scenariusz. Jeśli publiczna ma zamiar finansować trzecią
      serię, to kończę z płaceniem abonamentu. I gdzie do cholery jest "Glina 2"?
      • amikeo Re: oficerowie 17.12.06, 21:08
        Są gusta i gusta... To po pierwsze. Po drugie: w większości ten serial
        finansują sponsorzy. Po trzecie: można wyłączyć telewizor, nikt nikogo nie
        zmuszą do oglądania. Męczyłeś (aś) się 13 odcinków??
        • alexanderson Re: oficerowie 17.12.06, 22:47
          Żeby coś właściwie ocenić, należy się z tym dokładnie zapoznać, dlatego ja
          obejrzałem 13 odcinków i po każdym utwierdzałem się w przekonaniu, że to
          niemiłosierny gniot. Po całości stwierdzam, że "Klan" ma wyższy poziom,
          a "Klan" to dno.
        • Gość: andre Re: oficerowie IP: *.171.91.131.crowley.pl 17.12.06, 23:08
          Po pierwsze: gusta, owszem bywają różne, ale zdrowy rozsądek jest wartością
          bezwzględną i jeśli coś jest sprzeczne z logiką (a w przypadku tego serialu
          przygniatająca większość fabuły)to raczej trudno o usprawiedliwienie. Po
          drugie: sponsorzy nie są chyba tak szczodrzy, skoro telewizja w trakcie emisji
          musi sięgać po konkursy idiotele i kasować opłaty za odcinki w internecie. A po
          trzecie - generalnie jestem zwolennikiem polskich seriali kryminalnych
          produkowanych przez TVP i wiele z nich - Glina, Defekt czy ostatnio Mrok ogląda
          się z przyjemnością. W przypadku Oficerów - masz rację - to była męczarnia. A
          męczyłem się początkowo z nadzieją, że w całej tej wyrafinowanej intrydze jest
          ukryty jakiś sens (przeliczyłem się niestety) a potem to już tylko żeby się
          pośmiać. Bo komedia to była rzeczywiście przednia.
          • anmanika Re: oficerowie 18.12.06, 10:10
            Tydzień temu pod moimi oknami serwowano mi rozrywkę pt."Oficer", nie wiem do
            końca o co chodziło bo uciekłam z domu. Łomot był na pół W-wy a widzów było
            całe 50 (góra osób). Rozrywka polegała na tym, że kręcono nie wiem czy na serio
            sceny z filmu, w tle stała cieżarówka z logo "Oficerów" a na cieżarówce darł
            się jakiś facet. Nie wiem do kogo się darł bo widzów było jak na lekarstwo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka