Gość: pytajnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 14:05 Którą z asystentek wolicie? Natalie, a może Sharonę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kjoto Re: Detektyw Monk: pojedynek pań, Sharona czy Nat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 14:09 w ogóle mi sie nie podoba natalie. w ogóle nieśmieszna i nudna Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Sharona forever! 15.01.07, 15:16 obie są OK Natalie ma inne podejście do Monka niż Sharona,co mi sie osobiście podoba Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Detektyw Monk: pojedynek pań, Sharona czy Nat 15.01.07, 15:16 Sharona była malownicza, za to Natalie wydaje się być bardziej gramotna intelektualnie. Zmiana asystentki mi się nie podoba, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bree_van_de_kamp Re: Detektyw Monk: pojedynek pań, Sharona czy Nat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 16:35 no wlasnie z uplywem czasu coraz gorzej - na poczatku chcialam jej dac szanse. sharona jest nie do pobicia. bardzo mi jej brakuje w monku :( Odpowiedz Link Zgłoś
jane795 Re: Detektyw Monk: pojedynek pań, Sharona czy Nat 15.01.07, 16:47 Sharona! Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: Detektyw Monk: pojedynek pań, Sharona czy Nat 15.01.07, 18:46 Sharona była bardzo fajna a Natalie jest strasznie wredna :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Natalie! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 19:23 A ja wbrew wszystkim wolę Natalie. Może to efekt nowości, ale w porównaniu do Sharony (która obecnie króluje w TVN Siedem) jest mądrzejsza, ładniejsza i prezentuje inne poczucie humoru. A Sharony szkoda - też ją lubię, ale mogła jakoś inaczej zniknąć z serialu (skoro już musiała), a nie w taki urwany sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: Natalie! :) IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 15.01.07, 19:45 a czemu wlasciwie Sharona zniknela? i takie pytanie na marginesie- czy zagadka smierci zony Monka zostanie wyjasniona????? dzieki za odp:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bree_van_de_kamp Re: Natalie! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 15:36 ad. 1 podobno poszlo o pieniadze - chciala wiecej jako jedna z glownych bohaterek, ale nie dostala. no to odeszla ad.2 jeszcze nie Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: Detektyw Monk: pojedynek pań, Sharona czy Nat 15.01.07, 22:02 Ja zdecydowanie wole Sharone! Ogladam jednoczesnie stare odcinki na tvn7 i nowe, i jakos Natalie mnie nie przekonuje. Chyba podobnie jak sam Monk nie moge sie przyzwyczaic;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.og Re: Detektyw Monk: pojedynek pań, Sharona czy Nat 15.01.07, 22:52 Sharona,sharona i jeszcze raz Sharona!Wróć Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Detektyw Monk: pojedynek pań, Sharona czy Nat 16.01.07, 08:42 Stanowczo Sharona! Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Detektyw Monk: pojedynek pań, Sharona czy Nat 16.01.07, 18:42 Właśnie miałam puscic zapytanie gdzie Sharona sie podziała :((( Bardzo serial stracił w moich oczach. Wróci? wiecie coś? pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikk Re: Detektyw Monk: pojedynek pań, Sharona czy Nat IP: *.aster.pl 16.01.07, 23:23 Natalie, zdecydowanie ciekawsza postac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fregata Re: Detektyw Monk: pojedynek pań, Sharona czy Nat IP: 195.117.90.* 16.01.07, 23:56 Sharona, ale tylko z przyzwyczajenia. Zauważyłam jednak, że wcale mnie Monk nie bawi jak wcześniej. Jestem agorafobikiem od całkiem niedawna i wcale nie wydaje mi się śmieszna Monka zarazkofobia, klaustrofobia, symetriofobia;) i parę innych fobii na dodatek, bo gdy pomyślę, jak prawdziwy symetriofobik się męczy i jak to na zenątrz wygląda śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon.dan Re: Detektyw Monk: pojedynek pań, Sharona czy Nat IP: 85.219.135.* 18.01.07, 11:26 dokładnie to samo myślę - nowy Monk jest troszku nudny... Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Detektyw Monk: pojedynek pań, Sharona czy Nat 17.01.07, 00:34 Natalie. tylko Benjiego szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka53 Re: Detektyw Monk: pojedynek pań, Sharona czy Nat 17.01.07, 11:28 Jasne że Sharona bez niej to juz nie jest taki sam serial Odpowiedz Link Zgłoś