Dodaj do ulubionych

skazany na smierc- co było dzisiaj?????///

IP: *.toya.net.pl 11.02.07, 20:59
wróciłam do domu i po filmie....
moze ktos mi napisze co było dzisiaj????????
dzieki za pomoc
Obserwuj wątek
    • galaxian1 Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 11.02.07, 21:18
      Zaczyna sie robic swietnie !
      Veronica odkrywa coraz to nowe fakty swiadczace o niewinnosci Linca.
      Swirus prawie odkrywa czym sa tatuaze na ciele Michaela.
      Michael sprytnym sposobem pozbyl sie z celi świrusa :)
      Nastepnie wydostal sie z celi wieziennej przez otwor za umywalka.
      Tymczasem agenci Secret Service chca doprowadzic do przeniesienia Michaela !
      • Gość: kaśka Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// IP: *.toya.net.pl 11.02.07, 21:24
        nie wiesz czy sa powtórki????????????

• galaxian1 Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 11.02.07, 21:40
          Oczywiscie dzialo sie duzo wiecej, ale nie sposob tego wszystkiego opisac.
          Powtorek chyba nie ma.
          • Gość: kaska Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// IP: *.toya.net.pl 11.02.07, 22:10
            szkoda. dzięki
    • Gość: PBniefan dzisiejszy odcinek do sciagniecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 22:46
      rapidshare.com/files/13070981/Prison.Break.1x04.part1.rar
      rapidshare.com/files/13071277/Prison.Break.1x04.part2.rar

Pliki RMVB (do odtworzenia w Real Media Player).
    • Gość: sciaga sciagnij sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 22:49
      jest tez tutaj

d01.megashares.com/?d01=10c863781e29c8db5908a9beb1f2940e
    • kubissimo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 11.02.07, 23:34
      robi sie coraz bardziej schematycznie
      czyli przede wszystkim Michael rozwiazuje problem, ktory pojawil sie w koncowce
      poprzedniego odcinka, sa przygody poboczne (Abruzzi tradycyjnie rzuca grozby,
      Fernando wraca do celi Michaela, Veronica odkrywa, ze mozna dla odmiany zaczac
      zadawac sensowne pytania Lincolnowi), a na koncu jak zwykle pojawia sie nowy
      problem, z ktorym Michael oczywiscie poradzi sobie w nastepnym odcinku
      powtarzalnosc tego serialu robi sie irytujaca
      • Gość: Bololo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// IP: *.aster.pl 12.02.07, 00:57
        Wiec ogladaj kubissimo ranczo. To serial dla ciebie.
        • kubissimo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 08:50
          no tak, zapomnialem, ze dla niektorych seriale to religia i zlego slowa
          powiedziec nie mozna. nawet jezeli jest to zasluzona krytyka
          • Gość: divad Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 10:13
            schematyczność w tym serialu jest porazajaca. ale suspens wynagradza ten defekt.
            moim zdaniem bardzo fajny serial. oczywiscie bez porownania z na przyklad
            jakoscia seriali typu Rzym czy Carnivale ale do obejrzenia i wciagajacy. wiec
            nie ma sie co czepiac:P
            • kubissimo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 14:20
              no ale wiesz, jak na razie kazdy suspens znajduje rozwiazanie w nastepnym
              odcinku, wiec mnie juz nawet przestalo ruszac, ze jest jakis nagly zwrot akcji
              pod koniec odcinka, bo i tak wiadomo, ze Michael sobie poradzi. Co najwyzej
              ktos mu jeszcze cos odetnie, ale i tak chlopak da rade ;)

jak dla mnie nadal numerem jeden w kwestii seriali wieziennych pozostaje
              Bangkok Hilton z mlodziutka NIcole Kidman, ale to obraz sprzed prawie 20 lat i
              pewnie nikt go nie pamieta
              • galaxian1 Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 15:09
                A moze pochwal sie co ogladasz - chetnie ocenimy.
                • kubissimo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 15:11
                  mnie, czy seriale?
                  • galaxian1 Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 15:19
                    Wybitnie dobre seriale jakie ogladasz.
                    Podejrzewam, ze to beda same wymiatacze, przy ktorych Prison Break to cienka
                    kiszka.
                    • kubissimo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 16:08
                      hehe, widzisz. blad w Twoim zalozeniu jest taki, ze ja zadnego serialu nie
                      wielbie bezkrytycznie. W przeciwienstwie do wiekszosci osob na forum nie
                      uwazam, ze to, co ogladam jest wybitne i chetnie podyskutuje zarowno o plusach,
                      jak i minusach moich ulubionych seriali. O czym mozesz sie przekonac wklepujac
                      do wyszukiwarki 'kubissimo' - zobaczysz jakie tytuly mnie interesuja

a jezeli szkoda Ci czasu, to prosze bardzo - przeglad ulubionych tytulow
                      Six Feet Under (zakonczone)
                      Frieds (zakonczone)
                      Weeds
                      Desperate Housewives
                      Rome
                      Lost
                      Extras

desant brytyjski:
                      The It Crowd
                      Absolutely Fabuolous (prawdopodobnie zakonczone)
                      The League of Gentlemen (prawdopodobnie zakonczone)
                      The Office
                      Subruban Shootout

a ostatnio zapoznaje sie z:
                      Prison Break
                      Dirt
                      Torchwood (UK)

no i w ramach retrospektywy: Arabela :)

i prosze bardzo wylewaj sobie pomyje, wiedz jednak, ze nieszczegolnie sie tym
                      przejme :)
                      • kubissimo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 16:09
                        oczywiscie Friends ;)
                        • Gość: Bololo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// IP: *.aster.pl 12.02.07, 20:02
                          Dla mnie Friends to tragedia, ale ja nie trawie sitcomow.
                          Zreszta widze, ze wymienione sa same znane tytuly i to wcale nie jakies ambitne,
                          tylko to co ogladaja wszycy. Spodziewalem sie czegos ambitniejszego :)
                          • kubissimo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 21:02
                            to co ogladaja wszyscy? :D
                            probowalem tu rozmawiac o Weeds, Extras, The IT Crowd, Suburban Shootout, czy
                            ostatnio o Torchwood i odzew byl znikomy/zaden. faktycznie masowka, z ktora pod
                            wzgledem popularnosci moze tylko rywalizowac M jak DżeM :D
                            pomysl chlopcze zanim siegniesz po klawiature :)
                            • Gość: Bolo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// IP: *.aster.pl 13.02.07, 00:09
                              A moze bys takj nie zmienial repertuaru w kazdym poscie ?
                              Z tych co teraz to wczesniej wymieniles tylko Weeds.
                              Lepiej sie zastanow co piszesz, co tylko posmiewisko z siebie robisz.
                              Najwiekszy znawca seriali na forum :D Amen.
                              • galaxian1 Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 13.02.07, 00:12
                                Buhahaha, Friends, to dopiero serial na wybitnym poziomie :D
                                Gratulacje, wiecej juz mi wiedziec nie potrzeba.
                                • kubissimo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 13.02.07, 01:07
                                  ciesze sie Twoim szczesciem :)
                              • kubissimo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 13.02.07, 01:06
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=57155789&a=57200004
                                hesus, czy ja rozmawiam z debilami? a moze Prison Break ma wlasnie taki target?
                                nic dziwnego, ze do mnie nieszczegolnie trafia :)
                                • mmorawski Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 13.02.07, 15:33
                                  A z twoich postów jak zwykle bije skromność połączona z szacunkiem dla innych.
                                  Wcale mnie to już nie zaskakuje, czego tu się spodziewać...
                                  • kubissimo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 13.02.07, 20:01
                                    wiesz mam ciekawsze zajecia niz kombinowanie jakby Cie tu jeszcze zaskoczyc.
                                    jezeli jestes rozczarowany, to bardzo mi przykro :)
                                    w kazdym razie jezeli ktos mi wmawia, ze nie napisalem tego, co napisalem kilka
                                    linijek wyzej to sorry, ale chyba nieszczegolnie sobie radzi z literkami. za
                                    duzo ruchomych obrazkow sie widzialo?

nota bene zabawnie brzmi wypominanie braku skromnosci z ust kogos, kto pisze
                                    posty, typu: BO JA TO MOWIE BRYTYJSKIM ANGIELSKIM, nespa? ;)
        • aasiek Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 10:31
          Odczepcie się od "Rancza" :)
          A schematyczność - racja, jest, a w tych pierwszych pięciu odcinkach nawet bardzo widoczna. Tyle że potem akcja pędzi galopem i wtedy można machnąć na to ręką.
          Swoją drogą - byłam dziś niesamowicie zaskoczona, gdy odcinek się skończył :) Przyzwyczaiłam się do oglądania przynajmniej dwóch za jednym zamachem, a tu -pokazali ciastko i od razu zabrali ;))
    • aagnes Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 11:39
      Obejrzalam 1 serie dawno temu, a teraz jak mam czas podgladam na Polsacie - i
      wniosek jest taki, ze ogladanie jednego odcinka pocietego reklamami to istna
      tortura... nic dziwnego ze niektorym sie nie podoba, ciezko sie wciagnac w
      klimat...
      • galaxian1 Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 11:44
        To prawda ! Seriale jest wciagajacy, ale trzeba dac sie wciagnac.
        A podczas jednego odcinka, posiekanego co 10 minut, to raczej nierealne.
        Takie ogladanie zupelnie nie trzyma w napieciu, bo jak juz zaczynamy byc
        skupieni na wydarzeniach na ekranie... to otrzymujemy reklame proszku do prania
        albo jugurtu :D
      • Gość: MajlekSkołfild Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 10:09
        masz racje dlatego ja ogladam dzien po dniu po 4 godz ale bez reklam! naprawde
        warto! reklamy sa dluzsze niz film a to juz zakrawa na żenade i paranoje.
        • slubujacy Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 13.02.07, 14:22
          z jakiej bajki sie urwales??? Gdzie Cie matematyki uczyli??
          Jak reklamy moga byc dluzsze niz film?

Odcinek trwa 45-50 minut. w programie zarezerwowano na niego godzine. Jesli
          umiesz liczyc to reklamy trwaja w sumie max 15 minut, przy czym pojawiaja sie
          przed odcinkiem, po pierwszych 20 minutach, 10 minut przed koncem odcinka i tuz
          po nim.

Smieszne jest twierdzenie ze serial kogos nie wciagnal bo:
          a. sa w nim reklamy
          b. puszczaja go raz na tydzien

On jest po prostu nudny i przewidywalny.

Ja co tydzien z niecierpliwoscia czekam tylko na jeden serial: CSI Las Vegas co
          poniedzialek na TVP2, czasem o 23.30, czasem o 00.30. Czekam bo warto, i cos
          sie tam dzieje ciekawego. Nawet jesli kazdy odcinek to inna sprawa to lacza go
          ciekawie poplatane osobiste losy bohaterow. PB do piet mu nie dorasta i nigdy
          nie dorosnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka