Gość: kaska IP: *.toya.net.pl 11.02.07, 20:59 wróciłam do domu i po filmie.... moze ktos mi napisze co było dzisiaj???????? dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 11.02.07, 21:18 Zaczyna sie robic swietnie ! Veronica odkrywa coraz to nowe fakty swiadczace o niewinnosci Linca. Swirus prawie odkrywa czym sa tatuaze na ciele Michaela. Michael sprytnym sposobem pozbyl sie z celi świrusa :) Nastepnie wydostal sie z celi wieziennej przez otwor za umywalka. Tymczasem agenci Secret Service chca doprowadzic do przeniesienia Michaela ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// IP: *.toya.net.pl 11.02.07, 21:24 nie wiesz czy sa powtórki???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 11.02.07, 21:40 Oczywiscie dzialo sie duzo wiecej, ale nie sposob tego wszystkiego opisac. Powtorek chyba nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// IP: *.toya.net.pl 11.02.07, 22:10 szkoda. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PBniefan dzisiejszy odcinek do sciagniecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 22:46 rapidshare.com/files/13070981/Prison.Break.1x04.part1.rar rapidshare.com/files/13071277/Prison.Break.1x04.part2.rar Pliki RMVB (do odtworzenia w Real Media Player). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sciaga sciagnij sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 22:49 jest tez tutaj d01.megashares.com/?d01=10c863781e29c8db5908a9beb1f2940e Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 11.02.07, 23:34 robi sie coraz bardziej schematycznie czyli przede wszystkim Michael rozwiazuje problem, ktory pojawil sie w koncowce poprzedniego odcinka, sa przygody poboczne (Abruzzi tradycyjnie rzuca grozby, Fernando wraca do celi Michaela, Veronica odkrywa, ze mozna dla odmiany zaczac zadawac sensowne pytania Lincolnowi), a na koncu jak zwykle pojawia sie nowy problem, z ktorym Michael oczywiscie poradzi sobie w nastepnym odcinku powtarzalnosc tego serialu robi sie irytujaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bololo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// IP: *.aster.pl 12.02.07, 00:57 Wiec ogladaj kubissimo ranczo. To serial dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 08:50 no tak, zapomnialem, ze dla niektorych seriale to religia i zlego slowa powiedziec nie mozna. nawet jezeli jest to zasluzona krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divad Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 10:13 schematyczność w tym serialu jest porazajaca. ale suspens wynagradza ten defekt. moim zdaniem bardzo fajny serial. oczywiscie bez porownania z na przyklad jakoscia seriali typu Rzym czy Carnivale ale do obejrzenia i wciagajacy. wiec nie ma sie co czepiac:P Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 14:20 no ale wiesz, jak na razie kazdy suspens znajduje rozwiazanie w nastepnym odcinku, wiec mnie juz nawet przestalo ruszac, ze jest jakis nagly zwrot akcji pod koniec odcinka, bo i tak wiadomo, ze Michael sobie poradzi. Co najwyzej ktos mu jeszcze cos odetnie, ale i tak chlopak da rade ;) jak dla mnie nadal numerem jeden w kwestii seriali wieziennych pozostaje Bangkok Hilton z mlodziutka NIcole Kidman, ale to obraz sprzed prawie 20 lat i pewnie nikt go nie pamieta Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 15:09 A moze pochwal sie co ogladasz - chetnie ocenimy. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 15:11 mnie, czy seriale? Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 15:19 Wybitnie dobre seriale jakie ogladasz. Podejrzewam, ze to beda same wymiatacze, przy ktorych Prison Break to cienka kiszka. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 16:08 hehe, widzisz. blad w Twoim zalozeniu jest taki, ze ja zadnego serialu nie wielbie bezkrytycznie. W przeciwienstwie do wiekszosci osob na forum nie uwazam, ze to, co ogladam jest wybitne i chetnie podyskutuje zarowno o plusach, jak i minusach moich ulubionych seriali. O czym mozesz sie przekonac wklepujac do wyszukiwarki 'kubissimo' - zobaczysz jakie tytuly mnie interesuja a jezeli szkoda Ci czasu, to prosze bardzo - przeglad ulubionych tytulow Six Feet Under (zakonczone) Frieds (zakonczone) Weeds Desperate Housewives Rome Lost Extras desant brytyjski: The It Crowd Absolutely Fabuolous (prawdopodobnie zakonczone) The League of Gentlemen (prawdopodobnie zakonczone) The Office Subruban Shootout a ostatnio zapoznaje sie z: Prison Break Dirt Torchwood (UK) no i w ramach retrospektywy: Arabela :) i prosze bardzo wylewaj sobie pomyje, wiedz jednak, ze nieszczegolnie sie tym przejme :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 16:09 oczywiscie Friends ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bololo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// IP: *.aster.pl 12.02.07, 20:02 Dla mnie Friends to tragedia, ale ja nie trawie sitcomow. Zreszta widze, ze wymienione sa same znane tytuly i to wcale nie jakies ambitne, tylko to co ogladaja wszycy. Spodziewalem sie czegos ambitniejszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 21:02 to co ogladaja wszyscy? :D probowalem tu rozmawiac o Weeds, Extras, The IT Crowd, Suburban Shootout, czy ostatnio o Torchwood i odzew byl znikomy/zaden. faktycznie masowka, z ktora pod wzgledem popularnosci moze tylko rywalizowac M jak DżeM :D pomysl chlopcze zanim siegniesz po klawiature :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// IP: *.aster.pl 13.02.07, 00:09 A moze bys takj nie zmienial repertuaru w kazdym poscie ? Z tych co teraz to wczesniej wymieniles tylko Weeds. Lepiej sie zastanow co piszesz, co tylko posmiewisko z siebie robisz. Najwiekszy znawca seriali na forum :D Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 13.02.07, 00:12 Buhahaha, Friends, to dopiero serial na wybitnym poziomie :D Gratulacje, wiecej juz mi wiedziec nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 13.02.07, 01:07 ciesze sie Twoim szczesciem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 13.02.07, 01:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=57155789&a=57200004 hesus, czy ja rozmawiam z debilami? a moze Prison Break ma wlasnie taki target? nic dziwnego, ze do mnie nieszczegolnie trafia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 13.02.07, 15:33 A z twoich postów jak zwykle bije skromność połączona z szacunkiem dla innych. Wcale mnie to już nie zaskakuje, czego tu się spodziewać... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 13.02.07, 20:01 wiesz mam ciekawsze zajecia niz kombinowanie jakby Cie tu jeszcze zaskoczyc. jezeli jestes rozczarowany, to bardzo mi przykro :) w kazdym razie jezeli ktos mi wmawia, ze nie napisalem tego, co napisalem kilka linijek wyzej to sorry, ale chyba nieszczegolnie sobie radzi z literkami. za duzo ruchomych obrazkow sie widzialo? nota bene zabawnie brzmi wypominanie braku skromnosci z ust kogos, kto pisze posty, typu: BO JA TO MOWIE BRYTYJSKIM ANGIELSKIM, nespa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 10:31 Odczepcie się od "Rancza" :) A schematyczność - racja, jest, a w tych pierwszych pięciu odcinkach nawet bardzo widoczna. Tyle że potem akcja pędzi galopem i wtedy można machnąć na to ręką. Swoją drogą - byłam dziś niesamowicie zaskoczona, gdy odcinek się skończył :) Przyzwyczaiłam się do oglądania przynajmniej dwóch za jednym zamachem, a tu -pokazali ciastko i od razu zabrali ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 11:39 Obejrzalam 1 serie dawno temu, a teraz jak mam czas podgladam na Polsacie - i wniosek jest taki, ze ogladanie jednego odcinka pocietego reklamami to istna tortura... nic dziwnego ze niektorym sie nie podoba, ciezko sie wciagnac w klimat... Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 12.02.07, 11:44 To prawda ! Seriale jest wciagajacy, ale trzeba dac sie wciagnac. A podczas jednego odcinka, posiekanego co 10 minut, to raczej nierealne. Takie ogladanie zupelnie nie trzyma w napieciu, bo jak juz zaczynamy byc skupieni na wydarzeniach na ekranie... to otrzymujemy reklame proszku do prania albo jugurtu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MajlekSkołfild Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 10:09 masz racje dlatego ja ogladam dzien po dniu po 4 godz ale bez reklam! naprawde warto! reklamy sa dluzsze niz film a to juz zakrawa na żenade i paranoje. Odpowiedz Link Zgłoś
slubujacy Re: skazany na smierc- co było dzisiaj?????/// 13.02.07, 14:22 z jakiej bajki sie urwales??? Gdzie Cie matematyki uczyli?? Jak reklamy moga byc dluzsze niz film? Odcinek trwa 45-50 minut. w programie zarezerwowano na niego godzine. Jesli umiesz liczyc to reklamy trwaja w sumie max 15 minut, przy czym pojawiaja sie przed odcinkiem, po pierwszych 20 minutach, 10 minut przed koncem odcinka i tuz po nim. Smieszne jest twierdzenie ze serial kogos nie wciagnal bo: a. sa w nim reklamy b. puszczaja go raz na tydzien On jest po prostu nudny i przewidywalny. Ja co tydzien z niecierpliwoscia czekam tylko na jeden serial: CSI Las Vegas co poniedzialek na TVP2, czasem o 23.30, czasem o 00.30. Czekam bo warto, i cos sie tam dzieje ciekawego. Nawet jesli kazdy odcinek to inna sprawa to lacza go ciekawie poplatane osobiste losy bohaterow. PB do piet mu nie dorasta i nigdy nie dorosnie. Odpowiedz Link Zgłoś