Dodaj do ulubionych

Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu ..

12.02.07, 09:39
na Tvn w sobotę?
ma byc emitowany na Tvn Style od 19 lutego
mnie się nie podobał, taka"podróbka" Przystanku Alaska dla feministek lub jak
kto woli dla kobiet, które nienawidzą facetów. Ja do nich nie należe, uwazam,
ze facet jest kobiecie potrzebny do zycia, zeby np odsniezyl samochod i
przyniosl bulki, wiec serial mi sie nie podobal

A Wy jak go oceniacie?
Obserwuj wątek
    • paddinktun Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 12.02.07, 19:41
      Dla mnie ge-nial-ny. Po prostu mnie oczarowal, powalil. Niedawno odkrylam "Seks
      w wielkim miescie" (ktory tez jest genialny, lecz zbyt karykaturalnie
      przedstawia kobiety "wyzwolone"), ten go przebija, bo...jest romantyczny.
      Podoba mi sie Twoje okreslenie <<"Przystanek Alaska dla feministek".
      • addison Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 12.02.07, 21:57
        A mi sie szop podobał. Najlepsza postać serialu :D
        • Gość: poziomeczka Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu IP: 80.51.101.* 12.02.07, 22:32
          szop byla the best
          www.uwaga-faceci.blog.onet.pl
    • romcia.p Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 12.02.07, 22:35
      dagle napisała:

> na Tvn w sobotę?
      > ma byc emitowany na Tvn Style od 19 lutego
      > mnie się nie podobał, taka"podróbka" Przystanku Alaska dla feministek lub jak
      > kto woli dla kobiet, które nienawidzą facetów. Ja do nich nie należe, uwazam,
      > ze facet jest kobiecie potrzebny do zycia, zeby np odsniezyl samochod i
      > przyniosl bulki, wiec serial mi sie nie podobal
      >
      > A Wy jak go oceniacie?

dlaczego dla kobiet nie lubiących facetów?
      nie zauważyłam w tym serialu niczego co by na to wskazywało
      mi sie na razie podoba,zobaczymy co będzie dalej
    • kasiamilan Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 12.02.07, 22:39
      mnie podobał się również, pewnie, że miałam skojarzenia z "Przystankiem
      Alaska" , który uwielbiam, a gość z radia, kojarzył się z Chrisem o Poranku :)
      czekam na kolejne odcinki i zastanawiam się czy będą w inny niż sob dzień
      powtórki, bo nie w każdą sob mogę oglądać
      • romcia.p Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 12.02.07, 22:50
        ja właśnie ze względu na sentyment do Alaski,który mam oczywiście od czasu Przystanku,zasiadłam przed tv by obejrzec ten nowy serial
        • addison Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 12.02.07, 23:29
          Chciał zapytać, takich bardziej doinformowanych, których wiedza na temat tego
          serialu wybiega poza odcinek pilotowy. Czy rola szopa będzie rozwinięta w
          przyszłości? Bo nie wiem czy oglądać.
          • Gość: supervixen Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 23:31
            Owszem, szop jeszcze się pojawi.
          • Gość: poziomeczka Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu IP: 80.51.101.* 12.02.07, 23:47
            nie jedno zwierze sie tam pojawi jeszcze;];];]
            www.uwaga-faceci.blog.onet.pl
    • Gość: supervixen Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 23:40
      > mnie się nie podobał, taka"podróbka" Przystanku Alaska dla feministek lub jak
      > kto woli dla kobiet, które nienawidzą facetów. Ja do nich nie należe, uwazam,
      > ze facet jest kobiecie potrzebny do zycia, zeby np odsniezyl samochod i
      > przyniosl bulki, wiec serial mi sie nie podobal

Już w jakimś wątku pisałam, że porównanie tego serialu do PA może tylko
      rozczarować fanów. To nie jest powtórka z PA - owszem, łączy je miejsce,
      pochodzenie głównego bohatera i program radiowy. To wszystko. Men in Trees to
      serial przede wszystkim o związkach damsko-męskich rozmaitego kalibru, a chyba
      taki opis nie za bardzo pasuje do PA? To są seriale z dwóch różnych półek,
      naprawdę. Już chyba bliżej MiT do wspomnianego już Seksu w Wielkim Mieście,
      chociażby poprzez kreatorkę serialu.

Nie zgodzę się też, że to serial dla kobiet nienawidzących facetów! Z całą
      pewnością nie. Przecież czym innym jest nienawiść do facetów, a czym innym chęć
      stanięcia na nogi po zdradzie narzeczonego, czy chęć nauczenia się życie nie
      opierając się wyłącznie na facecie. Czy to jest feminizm, jeśli się wybiera
      życie w pojedynkę i samodzielne odśnieżanie samochodu nad życie ze zdradzającym
      facetem?

A zresztą, na ile Marin starczy samozaparcia mając Jacka pod bokiem?:)
      • aga.p.p Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 13.02.07, 00:31
        Seks w wielkim mieście to to zdecydowanie nie jest - nie ten kaliber bohaterów. Jakiś hiperfeministyczny też się nie wydaje; jak dla mnie to serial o normalnych ludziach w pięknych okolicznościach przyrody:)) A zdecydowanie zachwycam się Anne Heche - bardzo do niej ta rola pasuje (albo ona do tej roli:))

pzdr,
        Aga
    • Gość: ktosia Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu IP: *.rekin.net 13.02.07, 17:35
      Podoba się! A czy planowane są jakieś powtórki, bo ta sobota o 22.00 to jakoś
      nie zawsze pasuje. Ktoś może wie?
      • bananahamak Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 14.02.07, 18:27
        Odcinek pilotowy zainteersował mnie na tyle, że z miłą chęcią obejrzę ciąg
        dalszy. Moim zdaniem to na pewno nie jest serial o i dla kobiet nienawidzących
        mężczyzn. Tu raczej chodzi o próbę znalezienia porozumienia :)
        A najbardziej podobał mi się barman mówiący z rozbrajającą szczerością, że
        mężczyźni nie są w stanie dać kobietom wszystkiego :) Może w tym tkwi cały
        sekret? :p
      • joocelyn Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 19.02.07, 16:22
        Gość portalu: ktosia napisał(a):

> Podoba się! A czy planowane są jakieś powtórki, bo ta sobota o 22.00 to jakoś
        > nie zawsze pasuje. Ktoś może wie?

Powtórki są w niedzielę o 15.30.
    • marapi19 Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 18.02.07, 22:48
      Bardzo fajny. Nagrywam sobie. Dzisiaj na tvn style była powtórka z tvnu. Mają
      być 22 odcinki. A ten serial to świeżynka, bo w stanach jeszcze nie skończył
      się 1 sezon. Nadali właśnie 17 odcinek. Aktorkę, która gra główną rolę pamiętam
      z Ally McBeal.
      • sandra1301 Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 19.02.07, 09:00
        bardzo fajny serial. Porównania z przystankiem alaska nie da sie uniknąć, ale
        tez go oglądałam i mam wielki sentyment. Więc czemu nie?
        • cze67 Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 19.02.07, 11:46
          Pewnie bym się nie zainteresował, gdyby nie rekomendacja w Telewizyjnej i Anne
          Heche w roli głównej. I jak najbardziej nie żałuję.
      • Gość: nikka Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu IP: 80.51.222.* 19.02.07, 10:13
        a kogo grała w Ally McBeal? Przez cały odcinek nurtowało mnie, skąd znam jej
        twarz.
        • kropka.nad.zet Anne Heche 21.02.07, 11:44
          nooo, grała jeszcze w wielu innych filmach :)))
          www.filmweb.pl/Anne+Heche,filmografia,Person,id=185
    • aga857 Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 20.02.07, 21:27
      A dlaczego tylko nadawany jest na TVN Style? Ja tej stacji nie mam i bardzo
      żałuję. Obejrzałam pilot i chcę dalsze odcinki!!
      • kch75 Powtórka... 21.02.07, 19:14
        jest tez w czwartek o 22,30 na tvn style
        • Gość: Ola Re: Powtórka... IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 16:52
          Serial na pewno nie jest dla kobiet, które nienawidzą facetów. To jakaś bzdura.
          Serial jest świetny, bardzo przyjemnie się go ogląda. Obejrzałam już wszystkie
          17 odcinków..czekam na ciąg dalszy.
          • romcia.p Re: Powtórka... 25.02.07, 12:53
            coraz bardziej mi się ten serial podoba
            krajobrazy piękne
            humor niezły
            a Anne Heche do tej roli stworzona :)
            • Gość: kobita Re: Powtórka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 15:57
              ech chcialam dzis obejzec powtorke.. na stronie tvn style napisali ze jest o
              15.30, w programie w ogole jej nie ma, a zaczela sie chyba przed 15 ze
              zalapalam sie na koniec:/
              szkoda, bo fajny serial, a tvn podchodzi do niego jak do jakiegos byleczego.
              sobota 22 to kiepska godzina na ten serial, dlatego chcialam niedzielna
              powtorke obezjec a tu..nico:/ szkoda,wielka szkoda.
              • Gość: m Re: Powtórka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 17:38
                Zaaczęłam oglądać od 2 odcinka (co było wcześniej poczytałam na ich stronie www.),rzadko oglądam seriale, ale ten baaardzo mi się spodobał, będę oglądać.
              • Gość: johanka79 Re: Powtórka... IP: *.icpnet.pl 25.02.07, 22:24
                jest jeszcze powtórka w czwartek o 22.30
                • mendosita Re: Powtórka... 27.02.07, 09:11
                  Muszę przyznać, że dawno nie oglądałam tego typu serialu, a wciągnął mnie
                  niesamowicie.
                  Obejrzałam dwa pierwsze odcinki na TVN Style i już nie mogłam się doczekać
                  kolejnych, więc ściągam wszystkie. Wczoraj obejrzałam osiem, dziś pewnie dojdę
                  do siedemnastego :D I znów czekanie na kolejny ;))
                  Serial jest świetny, taki spokojny, ciepły, z fantastyczną Anne Heche i
                  przystojnym Jamesem Tupperem.
                  W sumie zaczęłam oglądać przez przypadek i bardzo się cieszę, że tak się stało.
                  • Gość: j.lo do mendosita :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 15:14
                    Dobra kobieto, czy mogalbys mi powiedziec skad sciagasz odcinki serialu???
                    Bede bardzo wdzieczna, bo mnie tez strasznie wciagnal ten film, jest
                    SUUUUUUUUper!!!!!!
                    • Gość: kobita Re: do mendosita :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 19:26
                      tak tak, ja tez bym chetnie je sobie skads sciagnela;>>
                      • mendosita Re: do mendosita :) 27.02.07, 21:41
                        Bardzo proszę miłe Panie:

www.mininova.org/search/?search=men%20in%20trees
                        Właśnie skończylam 13 odcinek i powiem Wam, że naprawdę warto ściągać. Dużo się
                        dzieje, zwłaszcza z przystojniakiem Jackiem ;))
                  • Gość: moniszka82 Re: Powtórka... IP: *.chello.pl 02.03.07, 21:52
                    serial super :) choć początki mnie nie zachwyciły, to im dalej w las, tym
                    lepiej :))
                    w ostatnio emitowanych odcinkach pojawił się niejaki Cash...to dopiero
                    przystojniak!
    • mendosita Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 01.03.07, 18:19
      Obejrzałam już wszystko, co jest dostępne i doczekac się nie moge kolejnego
      odcinka. Wie ktoś może kiedy będzie emitowany? Zajrzałam na stronę seialu, ale
      dziś leci jakaś powtórka i ani słowa o dacie emosji nowego odcinka :(
      • romcia.p Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 01.03.07, 18:41
        wygląda na to,że 15.02 skończył sie sezon
        kiedy będzie następny nie wiem
        • romcia.p Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 01.03.07, 18:44
          polecam ci też strone tv.com - tam zawsze podają daty emisji kilku odcinków do przodu
          www.tv.com
          • Gość: Ola Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu IP: *.acn.waw.pl 01.03.07, 21:13
            Spodziewałam się dzisiaj nowego odcinka. Niestety wygląda na to,że tylko
            powtórka:( Wydawało mi się,że sezon ma mieć 22 odcinki, więc nie wiem czy to
            koniec sezonu czy po prostu trzeba dłużej czekać na następny.A tak się
            cieszyłam, że jutro obejrzę...
            • mendosita Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 01.03.07, 22:04
              nigdzie nie mogę nic znaleźć o 18 odcinku :(( Wygląda na to, że będziemy
              musiały jeszcze sobie na niego długo poczekać...
              • aga.p.p Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 02.03.07, 09:32
                Prawdopodobnie do 5. kwietnia - MiT ma 6 tygodni przerwy.

pzdr,
                Aga
                • mendosita Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 02.03.07, 15:17
                  Dzięki za info Aga, bo już się martwiłam, że serial zdjęli z anteny (w Stanach
                  to częste, jeśli jest zbyt mała oglądalność).
                  Czyli jednak będzie nam dane poznać dalsze perypetie Marin i spółki :D
                  Strasznie się cieszę!
                  • Gość: kobitka Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 12:26
                    ech, utrknelam na 11 odcinku, wciagnelam sie potwornie:)))
                    a nowe odcinki rzeczywiscie najwczesniej 15kwietnia:/
                    • Gość: kobitka Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 02:58
                      to jeszcze raz ja;> wlasnie skonczylam ogladac, i jestem baardzo wsciekla ze
                      nie ma nic wiecej;)
                      • Gość: m Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 11:48
                        A ma ktoś streszczenia kolejnych odcinków? Lub wie, gdzie można je znaleźć?
                        • Gość: kobitka nowych streszczen brak;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 09:06
                          obawiam sie ze nie ma ich nigdzie:/
                          przynajmniej ja nie potrafie znalezc:// a odcinek 17 rozochocil mnie jeszcze
                          bardziej;>
    • dagle Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 04.03.07, 18:40
      jeju, ten serial jest boski :)
      uwielbiam go ogladac, super sie przy nim relasuje:)
      ta chemia miedzy glownymi bohaterami jest nie do zniesienia :), ciezko mi ja
      zniesc, bo moj maz zagarnica :(, a jak sie ten serial oglada, to potem
      chcialoby sie rzucic na faceta, bo glowna bohaterka tego nie robi, a
      powinna :)))!
      a mozecie mi napisac, chocby w zaowlaony sposob, czy sie w koncu na niego
      rzuci? albo NIE, NIE PISAC !!!!!!!!! Niech nadal bezdie ten
      drrrreszszszszczyk :)
      :))))))))
      • Gość: Ola Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu IP: *.acn.waw.pl 04.03.07, 20:55
        Jednak zmieniłaś zdanie :) Serial naprawdę fajny. A co do chemii między głównymi
        bohaterami - czytałam,że Anne Heche rozstała się z mężem i związała z aktorem,
        która gra Jacka..może dlatego tak iskrzy, że to nie tylko gra aktorska. Ale
        oczywiście nie wiem czy to prawda, o aktorach dużo róznych plotek można przeczytać.
        • Gość: m Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 21:40
          Zgadzam się: między bohaterami aż iskrzy,podobają mi się dialogi, sytuacje, świetna rozrywka, oglądam w xczwartki, a potem w niedzielę powtóki.To był dobry pomysł,by na babskim kanale puścić taki fajny serial.
        • dagle Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 04.03.07, 21:58
          ja też bym się z nim związała, hihihi
          ale mówię to teraz, jak nie ma męża ;), bo jak tylko wróci,to....a zresztą same
          wiecie :)))
        • Gość: kobita Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 08:52
          że Anne Heche rozstała się z mężem i związała z aktorem,

przeciez ona jest lesbijka:>
          • Gość: Ola Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu IP: *.acn.waw.pl 05.03.07, 10:34
            Jej orientacja seksualna (chociaż aż tak bardzo mnie nie interesuje) jest
            bardziej skomplikowana. Owszem, była związana z kobietą, ale mężczyzn też w jej
            życiu nie brakowało.Wyszła za mąż (za faceta).
            • Gość: kobitka Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 10:57
              tez mnie je ani orientacja ani zycie prywatne nie obchodzi zbytnio,ale jej
              homoseksualizm czy tez jak sie okazuje biseksualizm,byl jej znakiem
              rozpoznawczym swego czasu:> stad moje stwierdzenie:)
      • Gość: kika1982 Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu IP: 80.50.181.* 05.03.07, 13:29
        Serial jest super. Ale jak na razie puszczono 17 odcinków i niestety
        zakończenie jest otwarte i nie takie jakbyśmy chciały. Tyle mogę zdradzić bo
        juz oglądałam wszytskie odcinki.
        • Gość: kobitka Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:33
          bo to nie zakonczenie tylko przerwa w nadawaniu,bo abc jakis nowy serial teraz
          w tym czasie bedzie puszczal, 6 tyg. i znow men in trees wroci:)
          • Gość: Ola Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu IP: *.acn.waw.pl 05.03.07, 14:03
            No właśnie..Te głupie przerwy :) Ja też obejrzałam szybko wszystkie odcinki i
            teraz muszę czekać. Podobno ABC zamówiła następny sezon serialu, więc jeśli
            Marin i Jack kiedykolwiek będą razem to pewnie nie tak szybko..
            • Gość: kobitka Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 14:13
              o,a o nastepnym sezonie nie slyszalam,chociaz spodziewalam sie go;>
              ale jack mimo slicznej buzi, to drazni mnie juz potwornie;> i mam nadzieje ze
              do konca pierwszego sezonu cos sie wyjasni;>
              • mendosita Re: Uwaga faceci, czy ktoś oglądał pilot serialu 05.03.07, 21:10
                Mnie też Jack zaczyna drażnić, wygląda na to, że sam nie wie czego chce, a i że
                przedstawia cechy typowego psa ogrodnika ;)
                • Gość: kobita Re: Uwaga faceci, - moze niechcacy wyjsc spoiler:> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 08:27
                  jak kazdy facet;> no jak wiekszosc facetow.. jak ktos za niego nie pomysli to
                  same glupoty robi;>>
                  zartuje oczywiscie,ale to jego niezdecydowanie mnie naprawde wyprowadza z
                  rownowagi:>
                  zwlaszcza ze w 17 odcinku jak przyszedl do M., to mial bardzo smutna mine
                  patrzac przez okno. ech:>> za bardzo przeciagaja to jego niezdecydowanie:/

a moj niemaz uwaza ze cash jest o wiele przystojniejszy;)
                  • mendosita Re: Uwaga faceci, - moze niechcacy wyjsc spoiler: 06.03.07, 09:16
                    On od kilku odcinków ma ciągle smutną minę, zwłaszcza właśnie jak widzi Marin.
                    Głupi jest jakiś ten facet.
                    • ilekobietamalat Re: Uwaga faceci, - moze niechcacy wyjsc spoiler: 06.03.07, 09:33
                      no ale jak przyszedl co ona sie pocieszala przed kominkiem to mial taka bardzo
                      bardzo smutna mine..
                      chyba musze jakies osobne forum zalozyc tego serialu;> bo go moge analizowac
                      minuta po minucie;>
                      poprzednio tak mialam z przystankiem alaska:) a ten w dodatku jest taki
                      strasznie..babski:D
                      • mendosita Re: Uwaga faceci, - moze niechcacy wyjsc spoiler: 06.03.07, 09:34
                        Też już myślałam o osobnym forum MiT. Ten serial jest fantastyczny- lekki,
                        łatwy, przyjemny, niezmiernie ciepły i własnie bardzo babski :D
                        Ilekobietamalat- to jak będzie? Zakładamy nowe forum?
                        • ilekobietamalat Re: Uwaga faceci, - moze niechcacy wyjsc spoiler: 06.03.07, 09:47
                          no ba!:) zakladamy,to co ty zakladasz czy ja?:)
                          • mendosita Re: Uwaga faceci, - moze niechcacy wyjsc spoiler: 06.03.07, 09:49
                            Ustąpię Tobie tego zaszczytu, jako, że pierwsza o tym wspomniałaś na łamach
                            forum :)
                            • ilekobietamalat Re: Uwaga faceci, - moze niechcacy wyjsc spoiler: 06.03.07, 09:55
                              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46407
                              a prosze bardzo;)
                              zaraz zaczne je edytowac i upiekszac;))

a w ramach wyjasnien ja i kobita to jedno:) po prostu kobita jest szybciej jak
                              jestem niezalolgowana;)
                              • mendosita Re: Uwaga faceci, - moze niechcacy wyjsc spoiler: 06.03.07, 09:57
                                Super, nareszcie będzie można dyskutować w nieskończoność o każdej scenie
                                serialu :D:D
                                Dzięki! Zaraz coś tam wpiszę, jako pierwszy użytkownik :)
                                • mendosita Re: Uwaga faceci, - moze niechcacy wyjsc spoiler: 06.03.07, 10:01
                                  PS. Zapraszamy wszystkie miłośniczki MiT na nowe forum!
                                  • ilekobietamalat nowe forum men in trees 06.03.07, 12:22
                                    wlasnie to jeszcze raz zapraszamy:)
                                    men in trees
                                    • Gość: k Re: nowe forum men in trees IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 08:39
                                      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka