Dodaj do ulubionych

wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br

04.03.07, 21:49

w następnym tygodniu program Exclusive będzie poświęcony hitowi Skazany na
śmierć, dodatkowo będzie wywiad z Wentworth Miller'em i Dominic'em Purcell.
program nadawany jest co tydzień w piątek o 16:30, powtórka w niedziele o 14:30

9 marca pełna gotowość przed telewizornią ;)
Obserwuj wątek
    • amania Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 05.03.07, 00:25
      to taki lekko spóźniony prezent na Dzień Kobiet :)
      • mmorawski Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 05.03.07, 12:17
        A wiadomo czy będzie to exclusive dla Polsatu, czy jakiś stary wywiad, który od
        dawna znamy? :>
        • mmorawski Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 05.03.07, 17:35
          Ok, już mam odpowiedź. Polsat reklamuje wywiad jako exclusive!! :DDD Może Went
          coś powie po polsku. <lol> :))
          • magda.evie.zoe Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 05.03.07, 17:56
            o matko, to chyba przed oglądaniem będę musiała zażyć coś na uspokojenie ;-)
            • gugi14 Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 05.03.07, 18:30
              a kurna z Domem wywiadu nie zrobią bo po co ??? lepiej z płaczkiem pogadać
              ehh.... ;////
            • luczijka Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 05.03.07, 18:56
              Ja to już chyba od dziś zacznę brać coś na uspokojenie ;))) Wencio mówiący po
              polsku to będzie coś <hihihi>.
              • aniuta75 Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 05.03.07, 19:09
                Tja pewnikiem każą mu powiedzieć "oglądajcie skazany na śmierć w polsacie" lol.
                • luczijka Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 05.03.07, 19:17
                  <Lol> dobre chociaż i to :D
                  • magda.evie.zoe Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 05.03.07, 19:34
                    już to widzę, pewnie będzie miał minę jak przy kwestii o iguanie :-)))))
                    • mmorawski Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 05.03.07, 20:29
                      Gugi, Twój Darwin ma ponoć też być w tym wywiadzie. :] Zanim zaatakujesz - sama
                      zaczęłaś z płaczkiem. :)
                      • gugi14 Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 07.03.07, 23:45
                        Tylko, że ja mam rację z tym płaczkiem....

ZAMORDUJE za tego Darwina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na Twoim miejscu
                        zajrzałabym za okno czy przypadkiem nie stoje na przeciw Twego domu.....
                        • mmorawski Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 08.03.07, 13:48
                          Hmmmm, faktycznie ktoś tam stoi i się czai. :> To ty? :D
                          • luczijka Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 08.03.07, 14:09
                            Nie to ja <hahaha>. Czekam już od godziny, a ty nic ;DDD
                            • gugi14 Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 08.03.07, 14:18
                              o Lu dobrze ze jestes to mi pomozesz ;] sama i tak nie dałabym rady fizycznie
                              żadnemu facetowi choć z niektorymi wygrywałam kiedyś na ręke :))
                              • luczijka Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 08.03.07, 14:28
                                No co ty Gugi, to ty tak na serio czaisz się na OZ-eta??? <lol>
    • dzida001 Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 07.03.07, 20:41
      interesuje mnie gdzie bedzie ta powtórka? przeryłam program wzdłuż i wszeż i
      nie moge znaleźć nic o 14:30, a na piątek nie mam co liczyc bo siedze w
      pracy..bedze wdzieczna za jakies info
    • winnix Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 07.03.07, 20:53
      A ma ktoś możliwość nagrania i wrzucenia do sieci? Na youtube, w torrenty,
      gdziekolwiek? W piątek nie mam szans a na weekend jadę odwiedzić rodzicielkę, a
      ona nie ma Polsatu:(

Proszę...
      • mmorawski Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 07.03.07, 21:58
        Będzie nagrany i będzie link do ściągnięcia. :) Have no fear! :PP
        • winnix Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 08.03.07, 21:12
          Och dziękuję Ci Dobry Człowieku :) Niech Ci Matka Natura w dzieciach wynagrodzi ;)))
    • luczijka WTF?????!!!!!!!!! 09.03.07, 17:10
      To miał być ten słynny wywiad???!!!!! Toż to śmiech na sali, w dodatku śmiech
      przez łzy!!!!!! Ale się wysilili, no ja nie mogę <hahahahaha>.
      • aniuta75 Re: WTF?????!!!!!!!!! 09.03.07, 17:13
        Bez komentarza a właściwie to mój komentarza jest Forum ....lolum :).
        • aga1972 Re: WTF?????!!!!!!!!! 09.03.07, 17:32
          To po to przejechalam na czerwonym jadac z pracy, zeby zdazyc na wywiad???
          Polszmat przegiął-jak zawsze!!!
          • magda.evie.zoe Re: WTF?????!!!!!!!!! 09.03.07, 17:38
            zapowiedzieli, że całość wywiadu będzie wkrótce - a ja pomyślałam, że może po
            przerwie reklamowej ...
            o, naiwna!!!
            • villi Re: WTF?????!!!!!!!!! 09.03.07, 18:26
              a ja cały czas się zastanawiałam co to może być za wywiad, skoro Polsat jest
              dopiero na 8 odcinku... no o serialu pogadać za bardzo nie mogli...

Pewnie całość pokażą po wyemitowaniu pierwszego sezonu niestety...
              • gugi14 Re: WTF?????!!!!!!!!! 09.03.07, 18:33
                BEZ KOMENTARZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • mmorawski Re: WTF?????!!!!!!!!! 09.03.07, 18:43
                  Podzielam Wasze oburzenie. Masakra!! A w dodatku... JEZUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!
                  Czemu ze wszystkich dziennikarzy musieli wysłać DOWBORA???!!!!! Kurwa mać on
                  nawet nie umie dobrze po angielsku gadać!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
                  <morderca> :> :] #)&^&$#^$#*()($#%*(^$
                  • magda.evie.zoe Re: WTF?????!!!!!!!!! 09.03.07, 20:14
                    mmorawski napisał:

> Czemu ze wszystkich dziennikarzy musieli wysłać DOWBORA???!!!!! Kurwa mać on
                    > nawet nie umie dobrze po angielsku gadać!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
                    > <morderca> :> :] #)&^&$#^$#*()($#%*(^$

no właśnie, parsknęłam śmiechem jak go usłyszałam. cholera, akcent akcentem,
                    ale żeby dziennikarz nie umiał sklecić poprawnego gramatycznie zdania - i to
                    jeszcze rozmawiając z absolwentem anglistyki, który tak pięknie mówi. Mina
                    Wenta mówiła sama za siebie :-/
                    • rodzynia Re: WTF?????!!!!!!!!! 10.03.07, 00:59
                      Czyli nic nie straciłam? ;)
                      • amania Re: WTF?????!!!!!!!!! 10.03.07, 09:54
                        a na pewno bardzo niewiele rodzynia
    • melody61 Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 10.03.07, 15:52
      Chociaż takie cienkie, to jak ktoś może to niech umieści na rapidzie i rzuci
      linkiem, proszę
      • rodzynia Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 10.03.07, 23:55
        tutaj można obejrzeć wywiad
        www.youtube.com/watch?v=Uwr7EgvpyeU
        jak zwykle YouTube nie zawodzi :)

faktycznie bardzo długi ten wywiad ;P Powinni wysłać Maćka Rocka do Los
        Angeles, a nie tego bezbarwnego Dowbora ;>
        • magda.evie.zoe Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 11.03.07, 00:16
          dzięki rodzynia, już zamieściłam ogłoszenie parafialne ;-)
          • rodzynia Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 11.03.07, 00:32
            a gdzie to ogłoszenie? ;)
            • magda.evie.zoe Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 11.03.07, 08:28
              tu: fcowm.proboards101.com/index.cgi?
              board=services&action=display&thread=1168814705&page=42

poszukaj swojego nicka ;-)
        • szmegesz Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 11.03.07, 10:23
          Dzięki za kawałeczek wywiadu,w Went jak zawsze inteligentny, a ten timbre głosu-
          boski
    • olusimama Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 11.03.07, 08:58
      wywiad rzeczywiście śmieszny ;-)
      Utwierdzam się w przekonaniu, ze:
      1 Polsat ssie
      2. Wentworth jest fajniejszy od Michaeela.
      • rodzynia Re: wywiad z Wentem w Polsacie 09 marzec br 11.03.07, 12:21
        Went prywatnie niewątpliwie więcej się uśmiecha ;)

Rzeczywiście jest jakieś podziękowanie, nie ma za co ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka