Dodaj do ulubionych

Chirurdzy-II seria w końcu na Polsacie

05.03.07, 11:42
serwisy.gazeta.pl/tv/2,47240,,,,81901695,P_AKPA.html
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Chirurdzy-II seria w końcu na Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 16:30
      A ja pieprzę Polszmat, to świetny serial, nadawali go w czwartki o 20.30, czyli o normalnej porze,we wtorki o 23.30 to niec spadają na drzewo, nie jestem aż tak zdesperowana, by nie móc potem wstać do pracy.
      • Gość: malwina12 Re: Chirurdzy-II seria w końcu na Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 09:39
        Serial jest naprawdę rewelacyjny i choć obejrzałam już cała 2 serię i na bieżąco
        jestem z 3 to z prawdziwą przyjemnością oglądałabym go w tv. Nie wiem kto
        wybiera takie pory emisji. A w najlepszej porze lecą jakieś shity.... paranoja
    • Gość: bree Re: Chirurdzy-II seria w końcu na Polsacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 10:54
      to tydzien temu byl ostatni odcinek pierwszej serii? krotkie te serie w takim
      razie... mialam nadzieje, ze przeniesli na te idiotyczna pore, bo to powtarzaja,
      a nowa serie puszcza o normalnej godzinie.
      nie jestem w stanie zrozumiec sensu wydawania pieniedzy na zagraniczzne seriale
      i puszczania ich w przedziale czasowym 23.00-2.00. wlasciwie robia to wszystkie
      stacje w polsce :/
      a o osmej, kiedy bym chetnie cos obejrzala serwuje mi sie gnioty w postaci magdy
      m, mamusiek, m jak milosc, itp.
      • shatmach Re: Chirurdzy-II seria w końcu na Polsacie 06.03.07, 15:57
        2 sezon jest od przyszłego tygodnia dopiero. Dziś 9 odcinek czyli ostatni 1
        sezonu.
        • marzeka1 Re: Chirurdzy-II seria w końcu na Polsacie 06.03.07, 19:34
          No ale czy II seria będzie o NORMALNEJ porze?Czy dalej szmaciana telewizja będzie robić w konia widza?
          • addison Re: Chirurdzy-II seria w końcu na Polsacie 06.03.07, 21:12
            W programie jest ze ok 23.30 we wt. i polecam artykuł
            film.wp.pl/id,75429,title,Jak-zabic-serial-czyli-strategie-emisyjne-w-wielkim-miescie,wiadomosc.html
    • galaxian1 Re: Chirurdzy-II seria w końcu na Polsacie 06.03.07, 21:26
      Nie ma sie co dziwic.
      Zagraniczne seriale nie maja w Polsce ogladalnosci.
      Malo wymagajaca widownia, woli ogladac malo wymagajace produkcje rodzime.
      Oto i cala filozofia.
      • kingapaulina Re: Chirurdzy-II seria w końcu na Polsacie 07.03.07, 22:32
        Bo ja wiem? Myślę, że prawda leży gdzieś tam, czyli w artykule podanym przez
        addison.
        • Gość: m Re: Chirurdzy-II seria w końcu na Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 09:29
          Znacie jakiś e-mailowy kontakt do Polsatu? napisałabym kilka słów. co myslę o zmianie pory nadawania serialu.
          • addison Re: Chirurdzy-II seria w końcu na Polsacie 08.03.07, 15:28
            Pisanie maili nie ma sensu, bo oni nawet nie odpisza. Na moje obelgi pod ich
            adresem tez nie odpisali. wczesniej bylam kulturalna i nie odpisali, no to sie
            im dostalo;p
    • Gość: gość Re: Chirurdzy-II seria w końcu na Polsacie IP: *.aster.pl 10.03.07, 13:19
      POLSAT TO DNO DO POTĘGI!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka