Dodaj do ulubionych

Skazany i Ranczo w dół

05.03.07, 12:02
Taniec z gwiazdami odebrał widzów Skazanemu i Ranczu:

Skazany na śmierć 5 182 720 widzów (w zeszłtym tyg. 6 055 410)
Ranczo 6 348 964 widzów (w zeszłym tyg. 6 913 397)

Sam "Taniec z gwiazdami" 5 066 216 więc nie udało mu się pokonać seriali.
Obserwuj wątek
    • monica233 Re: Skazany i Ranczo w dół 05.03.07, 12:06
      sie dziwisz??spodziewalam sie tego.A pozatym ludzie wola ogladac na kompie
      skazany na smierc.Bo denerwuja nas reklamy na polszmacie:Pwiec niech odbierze
      taniec z gwwiazdami.
      • shatmach Re: Skazany i Ranczo w dół 05.03.07, 12:08
        Nie dziwie się. To było do przewidzenia. Myslałem jednak, że Ranczo straci
        więcej.
        • monica233 Re: Skazany i Ranczo w dół 05.03.07, 12:10
          ooo Ranczo??nic o tym niesłyszalam?co to za film??
          • aldar1975 Re: Skazany i Ranczo w dół 05.03.07, 14:20
            monica233 napisała:

> ooo Ranczo??nic o tym niesłyszalam?co to za film??

Babci zapytaj ;)
          • nuova Re: Skazany i Ranczo w dół 05.03.07, 14:36
            Monica
            zapytaj mojego ojca! on ten syf kocha ogladać, i właśnie wczoraj doprowadził
            mnie do szewskiej pasji, jak sobie puścił 1 i śmiał sie z żałosnego humoru w
            tym serialu.

A myslałam, z etylko polszit daje takie puste polprodukcje........ ehh

Pozdrawiam

PS: i cyhba też ściagnę sobie PB na kompa :)))
            • mmorawski Re: Skazany i Ranczo w dół 05.03.07, 15:37
              A czy oglądalność Tańca była mierzona od 20 czy od 21? :] Bo wydaje mi się, że
              tak zbliżona widownia może sugerować, że po zakończeniu Skazanego gro z jego
              widowni przełączyło się na TVN (np. moja rodzinka :]).
              • luczijka Re: Skazany i Ranczo w dół 05.03.07, 15:50
                mmorawski napisał:

Bo wydaje mi się, że
                > tak zbliżona widownia może sugerować, że po zakończeniu Skazanego gro z jego
                > widowni przełączyło się na TVN (np. moja rodzinka :]).

I moja rodzinka też :D
                • Gość: Paula Re: Skazany i Ranczo w dół IP: 81.15.194.* 05.03.07, 17:01
                  Ja oglądałam Ranczo. Podoba mi się ten serial, i nie jestem jakimś przygłupem.
                  Tańca z niby gwazdami nie oglądam, lepiej popatrzeć na prawdziwych
                  profesjonalistów, niż na amatorów zbijających na tym kasę. Skazanego nie
                  widziałam pierwyszch odcinków, to nie oglądam od środka.
            • aasiek Re: Skazany i Ranczo w dół 05.03.07, 19:22
              Hm. może lepiej ostrożnie ze słowami typu "syf", bo "Ranczo" jest bodaj
              najlepszym polskim serialem ostatnich dziesięciu lat. Puste to są serialiki na
              licencji - dowód na impotencję twórczą naszych scenarzystów i reżyserów.
              • anmanika Re: Skazany i Ranczo w dół 06.03.07, 10:04
                Ranczo to bardzo mily serial, pozatym teraz ida powtorki wiec ma prawo byc
                nizsza ogladalnosc, nowe odcinki od 11 marca.
                • ssachell Re: Skazany i Ranczo w dół 06.03.07, 23:05
                  ale te powtórki miały większą oglądalność niż odcinki premierowe
                  • jedzoslaw Re: Skazany i Ranczo w dół 07.03.07, 16:34
                    Będę bronił "Rancza" rękami i nogami. To naprawdę jedna z najlepszych produkcji
                    TVP ostatnich lat. Dawno nie widziałem w serialu polskim tak naturalnego
                    aktorstwa i tak naturalnego (wręcz naturalistycznego) oddania życia na polskiej
                    wsi. Żadne tam "Plebanie", ani nawet sceny wiejskie "Złotopolskich" nie są w
                    stanie temu serialowi dorównać. Krzepiąca sielskość (lato, przyroda, słońce),ale
                    i ukazanie ciemnych stron życia na tzw. ścianie wschodniej (bieda, przemoc
                    domowa, alkoholizm, pazerność lokalnych elit). Widzę ponadto pewne podobieństwa
                    do "Przystanku Alaska"- nie do końca, ale czasem mi się tak kojarzy (przybysz z
                    daleka, lokalny artysta, egzotyczne zwyczaje i mentalność mieszkańców, bogaty i
                    pewny siebie przedstawiciel elity oraz dużo dzikiej niemalże przyrody). I co
                    najważniejsze- produkt 100% polski, żadne tam "Franie", "Sąsiedzi" czy inne
                    "Hele w opałach" na licencji.
                    • jedzoslaw Re: Skazany i Ranczo w dół 07.03.07, 16:36
                      I jeszcze jedno: widać, ze reżyserem jest Wojciech Tomczyk, człowiek, którego
                      działką jest m.in. teatr telewizji. Choćby to jest powodem do nobilitacji.
                      • jedzoslaw Re: Skazany i Ranczo w dół 08.03.07, 17:35
                        jedzoslaw napisał:

> I jeszcze jedno: widać, ze reżyserem jest Wojciech Tomczyk, człowiek, którego
                        > działką jest m.in. teatr telewizji. Choćby to jest powodem do nobilitacji.

Tu chyba się pomyliłem... Nazwisko reżysera to Wojciech Adamczyk, a nie Tomczyk,
                        niemniej jednak serialowi nic to nie ujmuje. :)
                    • Gość: fanka Re: Skazany i Ranczo w dół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 08:07
                      a ja sie podpisuje rękami i nogami pod tym co napisal jedzoslaw.Kocham ten serial!!.
                      • anmanika Re: Skazany i Ranczo w dół 09.03.07, 09:56
                        Ja tez go bardzo lubie a oto troche o rezyserze:
                        www.wojciechadamczyk.pl/
                        • jedzoslaw Re: Skazany i Ranczo w dół 10.03.07, 11:37
                          Zainteresowanych odsyłam na forum "Rancza":
                          www.ranczo.org/
                          i stronę:
                          tvp.pl/5926,20060302309836.strona
                          a tekst piosenki jest tutaj:
                          filmpolski.pl/fp/index.php/1215810 (szukać działu "Varia")
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka