Gość: djpj1 IP: *.kalisz.ernet.pl 05.03.07, 21:26 Pitbull od piatku 09.03 w dwójce...nowe odcinki..mam nadzieje ze Dorocinski znow swietnie zagra i ze bedzie grabowski w roli Gebbelsa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: Pitbull od piatku 09.03 06.03.07, 15:33 Fajnie :) Zobaczę swój blok pod którym były nagrywane 2-3 sceny:D Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: Pitbull od piatku 09.03 06.03.07, 16:41 kocham Dorocinskiego!!! Jestem oczarowana jego gra aktorską, świetny aktor, mało promowany w przeciwieństwie do Małaszyńskiego, którego już przesyt :( A serial tez jest świetny, bardzo świetny. Popis swojej gry aktorskiej dały panie Stenka, Foremniak i Fraszyńska. Bez makijazu, oszpecone na maxa z odrostami, świetnie odegrały swoje role:))) Nie zapominam oczywiscie o panu Gajosie, ogolnie wybitnie zagrane role!!! Kocham ten serial i czekam na 2, oby była jeszcze lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagle Re: Pitbull od piatku 09.03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 14:53 juz mi serial, obrzydł, bo gra w nim Królikowski :((((((((((((((((((9 Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Pitbull od piatku 09.03 10.03.07, 16:58 Mnie sie podobal i powalilo mnie na kolana, ze 2 czesc jest jeszcze lepsza niz 1, przynajmniej tak sie zapowiada. Chlopak grajacy morderce malyna. Najgorsze, ze taki przypadek zdarzyl sie naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: 10.03.07, 19:02 A na dodatek pojawił się wątek komediowy - skradziony policji bus i związane z tym perypetie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagle Re: Pitbull od piatku 09.03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 21:34 wolalam obejrzec NIEWIERNA na polsacie, superowy film :) ale za tydz ogladam pitbulla ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kangurro Re: Pitbull od piatku 09.03 12.03.07, 10:58 Nie oglądałam pierwszej serii. No, może z jeden odcinek - wkurzyło mnie to, że niewiele rozumiałam z dialogów. I nie ze względu na szczególnie wyrafinowane słownictwo, a raczej na fatalny dźwięk, zniekształcone głosy, wyciszenia; słowem - dźwiękowiec dał ciała. Mimo niewątpliwie ciekawej fabuły, oglądanie wymagało dużego wysilku, ciągłego wytężania słuchu. Męczarnia. Tym razem postanowiłam sprawdzić, czy coś sie zmieniło, jeśli chodzi o dźwięk. Niestetey - nie. Ale i tak obejrzałam do końca, bo zwyczajnie mnie wciągnęło. Jeśli chodzi o sprawy dźwiękowe, to w osłupienie i rozbawienie wprawił mnie sposób "wypikania" przekleństw. Zamiast standardowych Biiiip, tutaj - klaksony, jakaś trąbka, szum samochodu, itp. Momentami ta kakofonia klaksonów, pierdnięć (pardon), stuków i gwizdów powodowała b. komiczny efekt. Jeśli chodzi o efekty komiczne, to oczwiście Grabowski i bolki z B-stoku oraz ich zaginiona fura. No i - co rozbawiło mnie do łez - monolog mordercy. Odpowiedz Link Zgłoś
kangurro Re: Pitbull od piatku 09.03 15.03.07, 23:09 Przecudnej urody parodia Rutkowskiego detektywa. To dopiero malyna! Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Pitbull od piatku 09.03 16.03.07, 09:47 No i nadali przez zaskoczenie wczoraj odcinek dzisiejszy. Oto TVP wlasnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt_banco Re: Pitbull od piatku 09.03 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.07, 10:05 Piiiiiiiii ... ja nie moge. No jak tak mozna kuzwa ... najpierw podlozyli nowe odcinki zaraz za starymi niespecjalnie to sygnalizujac, a teraz bez zenady przelozyli z jednego dnia na drugi. Czy to juz normalne, ze o takich rzeczach czlowiek ma sie dowiadywac na forach internetowych? Albo nonstop ogladac TVP, zeby ewentualnie wylapywac takie rzeczy w ich zapowiedziach (jesli oczywiscie racza to powiedziec). W zeszlym tygodniu wywalil odcinek CSI:LV bo trzeba uczcic smierc Nalepy. OK ... tylko kurna kto to ogladal, jesli akurat ci co jeszcze nie zasneli czekali na CSI, a ci potencjalnie zaintersowani programem o Nalepie, albo o nim nie wiedzieli albo juz spali. A moze to taka praktywka nagonienie klientow do itvp, zeby tam obejrzec ten "opuszczony" odcinek. Teraz powinni jeszcze wrocic do akcji na temat placenia abonamentu. Ciekawe czy takie praktyki mozna zaskarzyc wlasnie w kontekscie nie wywiazywanie sie z umowy, cos na zasadzie reklamacji. Pewnie nie. Ale mi podniesli cisnienie w piatkowy, slamazarny poranek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt_banco Re: Pitbull od piatku 09.03 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.07, 16:22 No dobra ... TVP wkurzyla mnie na maksa z przekladka PITBULLA, ale przynajmniej dala gratisowy dostep do odcinkow II serii. No i ... odcinek 7 okazal sie jeszcze lepszy niz poprzedni. Intensywnosc niespotykana ostatnio w zadnym polskim serialu. No i to "sponiewieranie" aktorow ... okazuje sie, ze wszyscy potrafia zagrac, jak jest co zagrac. Swietne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagle Re: Pitbull od piatku 09.03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 17:53 ja też przez przypadek przelaczylam na dwojke o 23,13 i zobaczylam, ze leci PITBULL, wrrrrr pewnie duzo stracilam, ech.. ale jak to ktos okreslil "sponiewieranie" aktorow w tym filmie zasluguje na Oskara :))) Pani Warchulska byla przebrzydka, a fuj ;) Nie poznalam jej w pierwszej chwili, mowie sobie :nie, to nie ona! Ona nie zgodzilaby sie na takie oszpecenie! w koncu to taka dama, mowi sie o niej druga Tyszkiewicz. A z drugeij strony, moze tak te aktorki wygladaja po wstaniu z lozka, bez "tapety:, fotoszopa, itp Ja tez jak rano wstane wygladam a fuj, ale juz pare godz niezla ze mnie laska :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 No..szlag mnie trafi! 16.03.07, 22:34 czekam jak idiotka na kolejny odcinek, a tu co...g...o! Nie...nie daruję sobie,że wczoraj nie zobaczyłam 7 odcinka..przecież iał być dzisiaj!!! Błagam, czy są jakieś powtórki..i kiedy??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt_banco Re: No..szlag mnie trafi! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.07, 22:41 Sciagac, sciagac z www.itvp.pl ... bez zadnych oplat, tylko naczekac sie trzeba (mnie sie 550 MB sciagalo 3 godziny) na laczu 512. Sciagac, sciagac ... bo jakosc w miare przyzwoita, a dzwiek jednak lepszy niz w telewizorku. Odpowiedz Link Zgłoś