Dodaj do ulubionych

Pitbull od piatku 09.03

IP: *.kalisz.ernet.pl 05.03.07, 21:26
Pitbull od piatku 09.03 w dwójce...nowe odcinki..mam nadzieje ze Dorocinski
znow swietnie zagra i ze bedzie grabowski w roli Gebbelsa
Obserwuj wątek
    • gixera Re: Pitbull od piatku 09.03 06.03.07, 15:15
      o której godzinie?
    • lilith76 Re: Pitbull od piatku 09.03 06.03.07, 15:33
      Fajnie :)
      Zobaczę swój blok pod którym były nagrywane 2-3 sceny:D
    • dagle Re: Pitbull od piatku 09.03 06.03.07, 16:41
      kocham Dorocinskiego!!! Jestem oczarowana jego gra aktorską, świetny aktor,
      mało promowany w przeciwieństwie do Małaszyńskiego, którego już przesyt :(

A serial tez jest świetny, bardzo świetny. Popis swojej gry aktorskiej dały
      panie Stenka, Foremniak i Fraszyńska. Bez makijazu, oszpecone na maxa z
      odrostami, świetnie odegrały swoje role:))) Nie zapominam oczywiscie o panu
      Gajosie, ogolnie wybitnie zagrane role!!!
      Kocham ten serial i czekam na 2, oby była jeszcze lepsza
    • Gość: dagle Re: Pitbull od piatku 09.03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 14:53
      juz mi serial, obrzydł, bo gra w nim Królikowski :((((((((((((((((((9
      • anmanika Re: Pitbull od piatku 09.03 10.03.07, 16:58
        Mnie sie podobal i powalilo mnie na kolana, ze 2 czesc jest jeszcze lepsza niz
        1, przynajmniej tak sie zapowiada. Chlopak grajacy morderce malyna. Najgorsze,
        ze taki przypadek zdarzyl sie naprawde.
        • alexanderson Re: 10.03.07, 19:02
          A na dodatek pojawił się wątek komediowy - skradziony policji bus i związane z
          tym perypetie.
    • Gość: dagle Re: Pitbull od piatku 09.03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 21:34
      wolalam obejrzec NIEWIERNA na polsacie, superowy film :)
      ale za tydz ogladam pitbulla ;))))))
    • kangurro Re: Pitbull od piatku 09.03 12.03.07, 10:58
      Nie oglądałam pierwszej serii. No, może z jeden odcinek - wkurzyło mnie to, że niewiele rozumiałam z dialogów. I nie ze względu na szczególnie wyrafinowane słownictwo, a raczej na fatalny dźwięk, zniekształcone głosy, wyciszenia; słowem - dźwiękowiec dał ciała. Mimo niewątpliwie ciekawej fabuły, oglądanie wymagało dużego wysilku, ciągłego wytężania słuchu. Męczarnia.

Tym razem postanowiłam sprawdzić, czy coś sie zmieniło, jeśli chodzi o dźwięk. Niestetey - nie. Ale i tak obejrzałam do końca, bo zwyczajnie mnie wciągnęło. Jeśli chodzi o sprawy dźwiękowe, to w osłupienie i rozbawienie wprawił mnie sposób "wypikania" przekleństw. Zamiast standardowych Biiiip, tutaj - klaksony, jakaś trąbka, szum samochodu, itp. Momentami ta kakofonia klaksonów, pierdnięć (pardon), stuków i gwizdów powodowała b. komiczny efekt. Jeśli chodzi o efekty komiczne, to oczwiście Grabowski i bolki z B-stoku oraz ich zaginiona fura. No i - co rozbawiło mnie do łez - monolog mordercy.
    • kangurro Re: Pitbull od piatku 09.03 15.03.07, 23:09
      Przecudnej urody parodia Rutkowskiego detektywa. To dopiero malyna!
      • anmanika Re: Pitbull od piatku 09.03 16.03.07, 09:47
        No i nadali przez zaskoczenie wczoraj odcinek dzisiejszy. Oto TVP wlasnie!!
    • Gość: matt_banco Re: Pitbull od piatku 09.03 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.07, 10:05
      Piiiiiiiii ... ja nie moge. No jak tak mozna kuzwa ... najpierw podlozyli nowe
      odcinki zaraz za starymi niespecjalnie to sygnalizujac, a teraz bez zenady
      przelozyli z jednego dnia na drugi. Czy to juz normalne, ze o takich rzeczach
      czlowiek ma sie dowiadywac na forach internetowych? Albo nonstop ogladac TVP,
      zeby ewentualnie wylapywac takie rzeczy w ich zapowiedziach (jesli oczywiscie
      racza to powiedziec). W zeszlym tygodniu wywalil odcinek CSI:LV bo trzeba
      uczcic smierc Nalepy. OK ... tylko kurna kto to ogladal, jesli akurat ci co
      jeszcze nie zasneli czekali na CSI, a ci potencjalnie zaintersowani programem o
      Nalepie, albo o nim nie wiedzieli albo juz spali. A moze to taka praktywka
      nagonienie klientow do itvp, zeby tam obejrzec ten "opuszczony" odcinek. Teraz
      powinni jeszcze wrocic do akcji na temat placenia abonamentu. Ciekawe czy takie
      praktyki mozna zaskarzyc wlasnie w kontekscie nie wywiazywanie sie z umowy, cos
      na zasadzie reklamacji. Pewnie nie. Ale mi podniesli cisnienie w piatkowy,
      slamazarny poranek.
    • Gość: matt_banco Re: Pitbull od piatku 09.03 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.07, 16:22
      No dobra ... TVP wkurzyla mnie na maksa z przekladka PITBULLA, ale przynajmniej
      dala gratisowy dostep do odcinkow II serii. No i ... odcinek 7 okazal sie
      jeszcze lepszy niz poprzedni. Intensywnosc niespotykana ostatnio w zadnym
      polskim serialu. No i to "sponiewieranie" aktorow ... okazuje sie, ze wszyscy
      potrafia zagrac, jak jest co zagrac. Swietne.
      • Gość: dagle Re: Pitbull od piatku 09.03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 17:53
        ja też przez przypadek przelaczylam na dwojke o 23,13 i zobaczylam, ze leci
        PITBULL, wrrrrr
        pewnie duzo stracilam, ech..
        ale jak to ktos okreslil "sponiewieranie" aktorow w tym filmie zasluguje na
        Oskara :))) Pani Warchulska byla przebrzydka, a fuj ;) Nie poznalam jej w
        pierwszej chwili, mowie sobie :nie, to nie ona! Ona nie zgodzilaby sie na takie
        oszpecenie! w koncu to taka dama, mowi sie o niej druga Tyszkiewicz.
        A z drugeij strony, moze tak te aktorki wygladaja po wstaniu z lozka,
        bez "tapety:, fotoszopa, itp
        Ja tez jak rano wstane wygladam a fuj, ale juz pare godz niezla ze mnie
        laska :DDDDD
    • karmelek4 No..szlag mnie trafi! 16.03.07, 22:34
      czekam jak idiotka na kolejny odcinek, a tu co...g...o!

Nie...nie daruję sobie,że wczoraj nie zobaczyłam 7 odcinka..przecież iał być
      dzisiaj!!!
      Błagam, czy są jakieś powtórki..i kiedy???????
      • Gość: matt_banco Re: No..szlag mnie trafi! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.07, 22:41
        Sciagac, sciagac z www.itvp.pl ... bez zadnych oplat, tylko naczekac sie trzeba
        (mnie sie 550 MB sciagalo 3 godziny) na laczu 512. Sciagac, sciagac ... bo
        jakosc w miare przyzwoita, a dzwiek jednak lepszy niz w telewizorku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka