15.03.07, 22:00
Jakie wrażenia? Dla mnie to porażka. Twarze aktorów opatrzone do granic
wytrzymałość (poza Kolbergerem) Wieje nudą i nie wiadomo o co chodzi. Brak
tempa. Niestety nie dotrwałam do końca. No i zwyczajowo już nic nie wnoszące
dodatki - słodkie blondynki..
Obserwuj wątek
    • Gość: dfg Re: Sfora II IP: *.it-net.pl 15.03.07, 22:40
      fakt, nudy jak flaki z olejem i ciagnelo sie strasznie , zero akcji
      • Gość: bozena Re: Sfora II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 23:22
        ogladałam jednym okiem bo siedziałam przy kompie ale podzielam zdanie, ze nie za
        bardzo wciagajcy ten dzisiejszy odcinek, moze jak pojawi sie Duch bedzie ciekawiej?
        • Gość: Duch Re: Sfora II IP: 82.177.11.* 16.03.07, 12:31
          Przeciez przed pierwszym odcinkiem bylo przypomnienie i wyraznie powiedziano ze
          duch zmarl, ze sfory zostalo dwoch (plus Kruk).

Wiec o jaki powrot Ducha Ci chodzi? Bedzie doradzal z zaswiatow???
          • alexanderson Re: Sfora II 16.03.07, 12:34
            Gość portalu: Duch napisał(a):
            > Wiec o jaki powrot Ducha Ci chodzi? Bedzie doradzal z zaswiatow???

W obu wczorajszych odcinkach Żmijewski gadał przez telefon z kimś, kto ma głos
            identyczny jak Wilczak, stąd przypuszczenie, że Duch to zreanimowany super-
            tajny agent, który objawi się gdzieś w środku serialu i tym samym wyciągnie
            Lubaszenkę z depresji.
            • Gość: falszerz Fragment streszczenia I odcinka IP: 82.177.11.* 16.03.07, 12:38
              1 Odcinek serialu tv
              Komisarz Stanisław Olbrycht i jego nowy partner, komisarz Roman Kruk, który
              zastąpił zmarłego tragicznie Waleriana Ducha, śledzą na podwarszawskiej szosie
              samochód z trzema podejrzanymi mężczyznami.
              • Gość: lenny Re: Fragment streszczenia I odcinka IP: *.4web.pl 16.03.07, 18:05
                Sam Wilczak w najnowszym Tele Tygodniu powiedział że Duch żyje i ma się dobrze. Niech wróci, bez niego ten serial strasznie nijaki.
              • alexanderson Re: 16.03.07, 18:48
                Gość portalu: falszerz napisał(a):
                > 1 Odcinek serialu tv. Komisarz Stanisław Olbrycht i jego nowy partner,
                komisarz Roman Kruk, który zastąpił zmarłego tragicznie Waleriana Ducha, śledzą
                na podwarszawskiej szosie samochód z trzema podejrzanymi mężczyznami.

No i co z tego wynika? Na razie wiemy, że Olbrycht ma nowego partnera i sądzi,
                że Duch nie żyje. Ale pewnie za jakiś czas zostanie wtajemniczony, że Duch w
                istocie przeżył i teraz działa jako zakamuflowany agent gdzieś w samej jaskini
                lwa lub nadzoruje z boku całą akcję itp. itd.
    • Gość: TenCoNieKreciNosem Re: Sfora II IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.07, 00:34
      No i ... poszlo w cholere. Mial byc fajny serial ... no to chyba nie do konca
      jest, bo np. dzisiejszy drugi odcinek nie bardzo wiem po co byl, kompletnie nie
      posunal akcji do przodu, ot pojezdzili sobie autami i tyle. Mialem cicha
      nadzieje, ze bedzie toto lepsze od "Prawa miasta" ... no i troche lepsze jest.
      Ale szczerze mowiac, nie o takim "troche" marzylem. Nie wiem skad w polskich
      serialach ta mania niespojnej narracji. Albo lecimy glowny watek i trzymamy sie
      go raczej, a reszta jest podporzadkowana, albo nie ma glownego watku, tylko
      chmara wspolbieznych. Oba sposoby dobre, ale rzadza sie troche innymi zasadami,
      a u nas jakies takie hybrydy powstaja, co to niby ma watek glowny, ale jakis
      taki rozwodniony, a poboczne nie sa az tak ciekawe zeby zawracac sobie niby
      glowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka