Dodaj do ulubionych

Dziś "Chirurdzy o... 00:45

IP: *.icpnet.pl 27.03.07, 23:30
Po prostu <LOL>. :|
Obserwuj wątek
    • Gość: <LOL> Re: Dziś "Chirurdzy o... 00:45 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 23:49
      Co chcesz ode mnie? :D
      No cóż, wyjątkowo "Bez skazy" dziś wcześniej, ale ja i tak idę spać. Trzeba
      przed szóstą wstać.
    • kangurro Re: Dziś "Chirurdzy o... 00:45 28.03.07, 00:12
      W mordę jeża. Zazwyczaj załatwiam takie sprawy przy pomocy nagrywarki dvd. Dzisiaj seriale się nakładają...

Załatwili mnie na cacy, jednym słowem. Siedzę tu zatem na forumie i czekam (jeszcze 4 min) na Bez skazy. Przynajmniej Grey's... sobie nagram.
      • Gość: me Re: Dziś "Chirurdzy o... 00:45 IP: *.acn.waw.pl 28.03.07, 08:53
        Nie liczylabym na to...
        Wprawdzie ogladam serial po angielsku i jestem w trakcie 3 serii, ale od czasu
        do czasu nagrywam go sobie z Polsatu (siedze w domu, mam mnostwo czasu na
        ogladanie). No i wczorajszego odcinak po prostu nie bylo - najpierw dali jakis
        program o dzieciach, a pozniej mecz koszykowki.
        Polshit to najbardziej beznadziejna tv po tej stronie atlantyku... :/
        • kangurro Re: Dziś "Chirurdzy o... 00:45 28.03.07, 09:20
          Gość portalu: me napisał(a):

> No i wczorajszego odcinak po prostu nie bylo - najpierw dali jakis
          > program o dzieciach, a pozniej mecz koszykowki.

Był, był. Zaraz po Kasynie. Może Polsat2 Ci się włączył?
          • Gość: elly lilly Re: Dziś "Chirurdzy o... 00:45 IP: *.aster.pl 28.03.07, 09:34
            potwierdzam, był, zaczął się ok.0.50 a skonczył gdzies o 1.40

siedziałam, oglądałam, b.chciałam isc spac, ale nie chcialo mi sie nastawiac
            nagrywarki...
            • anmanika Re: Dziś "Chirurdzy o... 00:45 28.03.07, 09:41
              Cholerka, zapomniałam nastawić magnetowid;((( Moze ktoś streścić i z góry
              dziękuję.
              • Gość: wrocool Re: Dziś "Chirurdzy o... 00:45 IP: *.core.lanet.net.pl 28.03.07, 16:35
                Ja tez czekalem wczoraj, na szczescie na 2 ogladalem Godziny wiwec jakos mi
                zlecialo-w tym Polsacie to juz calkowicie ocipieli z ta godzina emisji....

a odcinek wyjatkowo dobry;) duzo sie wydarzylo;P
                • shatmach Re: Dziś "Chirurdzy o... 00:45 28.03.07, 17:43
                  Chamstwo! Zeby tak pozno dawac nowe odcinki serialu ktory lecial wczesniej
                  okolo godz. 21! Ja po 5 wstawalem wiec odpadalo oglądanie. :(
              • kangurro Re: Dziś "Chirurdzy o... 00:45 29.03.07, 09:29
                Bardzo proszę:

do szpitala przywieźli matkę Meredith na badania. Dr Grey oczywiście nikogo nie poznaje, myśli, że cały czas jest chirurgiem, a George'a bierze za swojego byłego męża i - krótko mówiąc - traktuje go podle. Ten początkowo jest b. zmieszany, ale na koniec wczuwa się w rolę. Po biopsji okazuje się, że dr Grey ma łagodnego raka wątroby.

W trakcie operacji (którą prowadzi Dr Burke - kochaś Cristiny), Cristina mdleje. Okazało się, że ma ciążę pozamaciczną i jajowód pękł. Trzeba szybko operować i wyciąć jajowód (przy okazji wszyscy - łącznie z Dr. Burke - dowiadują się o ciąży; Izzie ma żal, że wcześniej się nie dowiedziała). Cristinę operuje żona dr Sheperda.

Meredith nadal ma żal do Sheperda (coś tam mu wygarnia przy Alexie). Żona Sheperda chce do niego wrócić, ten nic w sumie nie odpowiada, ale zbytnio się nie broni przed namiętnym całusem. A potem Meredith też coś tam mu wyznaje, że już nie chce go nienawidzić, czy coś w ten deseń.

Między Izzie i Alexem iskrzy coraz bardziej.

A na koniec oczywiście słodko-pierdzący, banalny komentarz z offu.

i to byłoby chyba w skrócie wszystko.

Pazdrawliaju.
                K.
                • anmanika Re: Dziś "Chirurdzy o... 00:45 29.03.07, 09:42
                  Dzięki, jesteś wielka. Tak w opisie to ten serial koszmarnie trąci operą
                  mydlaną. Ten komentarz z off jest w...y
                  • Gość: neska Re: Dziś "Chirurdzy o... 00:45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 20:41
                    A cholerka a który to już odcinek 2 serii leci ? Chyba się zagapiłam :(
    • Gość: marti Re: Dziś "Chirurdzy o... 00:45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 22:01
      Polsat nie ma stałej pory dla tego serialu. W kwietniu emisja wygląda tak:
      wtorek, godz. 00.45 (27.03),
      godz. 23.20 (03.04),
      godz. 23.15 (10.04),
      godz. 00.25 (17.04)

• Gość: iza Re: Dziś "Chirurdzy o... 00:45 IP: *.2-0.pl 03.04.07, 12:47
      no ja budzik ustawiłam, zobaczyłam 10 minut odcinka i padłam :-)
      • Gość: bree Re: Dziś "Chirurdzy o... 00:45 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 09:26
        oni specjalnie tak to pozno puscili, zeby wczorajszy o 23.30 wydawal sie
        wczesnie i zebysmy przestali narzekac! ;)))

• misty-girl Re: Dziś "Chirurdzy o... 00:45 06.04.07, 18:59
      Oj, nie narzekajcie ;) Z tego, że macie Polsat wynika, że macie Cyfrowy Polsat-
      a na innej dostępnej stacji lecą odcinki Greysów, trzy razy w tygodniu nawet- we
      wtorki o 21, w czwartki ok. 17 i w niedziele o 20. Mówię o FoxLife. Jestem teraz
      w trakcie oglądanie drugiej serii, po 17 odcinku :) I nocy też zarywać nie muszę
      :P FoxLife bazuje na produkcjach ABC- puszczają też Gotowe na wszystko, Jordan,
      Hope&Faith i inne niezłe seriale ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka