Dodaj do ulubionych

co oznacza...

IP: *.sysnet.pl 09.05.07, 21:11
... skrót IMHO? czasem spotykam tu na forum IMO. Co to jest??? z góry dzieki
za wyjasnienie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Andy Re: co oznacza... IP: *.chello.pl 09.05.07, 21:20
      polecam nauczyć się korzystać z google...
      pl.wiktionary.org/wiki/IMHO
      • Gość: gosc Re: co oznacza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 21:54
        Tak jakby nie można po prostu napisać po polsku i też krótko: "WG MNIE", ale
        trzeba popisywać się udawaną znajomością angielskiego (bo u nas wszyscy znają
        angielski, tylko jak pojadą za granicę to oczy w słup a buzia w ciup), niedługo
        wszyscy będziemy pisać tylko jakieś OJYHTTR UUTHRRDS IHTOM LOKHTRCD a potem
        szukać w internecie co to znaczy. Paranoja.
        • Gość: Andy Re: co oznacza... IP: *.chello.pl 09.05.07, 22:09
          to prawda... najbardziej bawi mnie jak niektórzy uzywają jedynie skrótu IMHO i
          jak ktoś inny napisze IMO to już nie wiedzą o co chodzi :) wynika z tego że tak
          naprawdę wogóle nie mają pojęcia co te skróty oznaczają i jedynie używają ich
          bezmyślnie w konkretnych sytuacjach.
          • Gość: pipiripi Re: co oznacza... IP: *.sysnet.pl 10.05.07, 12:48
            dzieki za wyjasnienie :)
            rzeczywiscie moglam wrzucic skrot w google, ale nie wykazalam sie intelignecją -
            najzwyczajniej w świecie byłam przekonana, ze ten skrot jest charakterystyczny
            tylko dla forum, wiesz, jakis taki slang. moja znajomosc angielskiegi jest w
            takim razie mizerna , ale jak babcie kocham - w zadnej z przeczytanych przeze
            mnie anglozjezycznej ksiazce nie spotkalam sie z IMHO, natomiast z calą frazą
            owszem. po prostu nie wpadlam na to by odpowiedzi szukac w jezyku angielskim.
            pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka