Dodaj do ulubionych

The Lost Room

13.05.07, 14:02
polecanka taka, dla wszystkich lubiących zakręcone serialiki. 3 odcinki po 1,5 godziny (mniej więcej skończona zamknieta całość, z nadzieją na ciąg dalszy), wyprodukowane przez Sci-Fi Channel w zeszłym roku i naprawdę w temacie scenariusza to od czasu Wild Palms nie było tak pokręconego serialu. Opowiastka o tajemniczym motelowym pokoju, który pojawia się znikąd i przedmiotach, które go wypełniały, a które potrafią robić straszliwe cudawianki z rzeczywistością. W pokoju tym pewnego pieknego dnia znika córka głównego bohatera, policjanta no i zaczyna się jazda na całego. Niezła obsada - w epizodach na przykład Rogert Bart, czyli lekko niezdrowy aptekarz z Desperate Housewifes; Spud z Trainspotting i parę innych rozpoznawalnych postaci.
Serio warto poświęcić 4,5 godzinki na całość.

P:)
Obserwuj wątek
    • dorcia1234 Re: The Lost Room 13.05.07, 16:04
      gdzie i kiedy mozna to obejrzec?????
      • braineater Re: The Lost Room 13.05.07, 19:47
        torrenty:)
        a jeśli dobrze widziałem na filmwebie, to chyba od 18 maja przez 3 dni będzie na jakiejś polskiej telewizji - na wiki powinna byc informacja o premierze, jesli taka w ogóle jest planowana.

P:)
        • grimsrund Re: The Lost Room 17.05.07, 00:41
          Było kilka miesięcy temu w AXN, w tym tygodniu powtórka się zaczyna (czwartek
          17.05, 19:10).

Rzecz może być, zresztą ja obejrzę wszystko, w czym występuje Julianna
          Margulies, nawet po operacjach plastycznych :)
          • mallina Re: The Lost Room 17.05.07, 01:59
            jak to, to ona miala operacje plastyczne??
            • grimsrund Re: The Lost Room 17.05.07, 12:44
              Na jej profilu na IMDB jest nawet kilka wątków poświęconych tylko tej kwestii ;(

Z drugiej strony, czy botox to operacja plastyczna? Niech sie fachoffcy
              wypowiedzą ;)

• dorcia1234 Re: The Lost Room 17.05.07, 07:21

• kubissimo Re: The Lost Room 17.05.07, 00:50
      w piatek mam dostac calosc na plytkach :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka