Gość: marzanna IP: *.infinity.net.pl 11.06.07, 22:40 czy ktoś coś wie o aktorce z serialu DALEKO OD SZOSY grającą postać Ani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bleee Re: daleko od szosy IP: *.spray.net.pl 11.06.07, 22:43 W wyszukiwarce o serialach jest dużo wiadomości o Irenie Szewczyk grającej Anię! Poszukaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggi Re: daleko od szosy IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.07, 08:58 Kilka lat temu prowadziła zajęcia na wydziale pedagogicznym Uniwersytetu Łódzkiego. Była nadal piękną, choć juz mocno dojrzałą, kobietą. Mam nadzieję, że nic się w tej kwestii nie zmieniło. Uwielbiałam jej słuchać (wiecie, o co mi chodzi... ten charakterystyczny, śpiewny sposób mówienia). Trochę obok tematu, ale za tragiczny uważam fakt, że jako jedyna w swojej grupie wiedziałam, kto stoi za katedrą. Kilka osób kojarzyło serial "Daleko od szosy", ale żeby bohaterkę pamietać to nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: daleko od szosy 13.06.07, 14:45 Troche mi przykro to mówić, ale postac Ani mnie raziła, była cholernie sztuczna. W porównaniu z żywiołowym Leszkiem, o Bronce nie wpomominając, ba, nawet w porównaniu z rozkoszną mamusią grana przez Horawiankę, Ania grała jak zamrozona kłoda. Szczególnie to się rzuca w oczy w scenie, w której Ania zdaje egzamin z genetyki, a profesorka gratuluje jej wiedzy, i proponuje etat na uczelni... Ja rozumiem, że aktorka musiała się wyuczyć na pamięć kwestii, ale ona to tak cholernie deklamuje, że w rezultacie zamiast bystrej studentki widzimy kujonke, która wykuła na pamięć cały podręcznik i teraz bezmyślnie recytuje stosowny fragment. Ale ładna była, to fakt. I podobał mi się jej głos. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_jarka Re: daleko od szosy 14.06.07, 07:11 Oj co do urody to pozwolę sobie mieć odmnienne zdanie. Figura nijaka (chuda, nogi fatalne i w zasadzie brak biustu), twarz również nie ciekawa no i do tego te zęby (wada zgryzu?). Może jestem nie obiektywny lecz nie zaliczył bym jej do pięknych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mech Re: daleko od szosy IP: *.aster.pl 14.06.07, 08:50 Nigdy nie uważałam jej za ładną. Miała przeciętną urodę, ale moim zdaniem wcale nie była chuda. Jako aktorka była w tym serialu najbardziej "drewniana". To rzucało się w oczy. Sam serial, to jeden z moich ulubionych. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_jarka Re: daleko od szosy 14.06.07, 10:15 Serial ok też jeden z moch ulubionych. Tak to prawda nie zabardzo potrafiła się wpasować w klimat tego serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: daleko od szosy 14.06.07, 10:23 lubię ten serial. I postać jest też sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś