Dodaj do ulubionych

daleko od szosy

IP: *.infinity.net.pl 11.06.07, 22:40
czy ktoś coś wie o aktorce z serialu DALEKO OD SZOSY grającą postać Ani.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bleee Re: daleko od szosy IP: *.spray.net.pl 11.06.07, 22:43
      W wyszukiwarce o serialach jest dużo wiadomości o Irenie Szewczyk grającej
      Anię! Poszukaj!
    • jhbsk Re: daleko od szosy 12.06.07, 08:04
      filmpolski.pl/fp/index.php/116432
      • Gość: maggi Re: daleko od szosy IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.07, 08:58
        Kilka lat temu prowadziła zajęcia na wydziale pedagogicznym Uniwersytetu
        Łódzkiego. Była nadal piękną, choć juz mocno dojrzałą, kobietą. Mam nadzieję,
        że nic się w tej kwestii nie zmieniło. Uwielbiałam jej słuchać (wiecie, o co mi
        chodzi... ten charakterystyczny, śpiewny sposób mówienia).

Trochę obok tematu, ale za tragiczny uważam fakt, że jako jedyna w swojej
        grupie wiedziałam, kto stoi za katedrą. Kilka osób kojarzyło serial "Daleko od
        szosy", ale żeby bohaterkę pamietać to nie bardzo.
        • the_dzidka Re: daleko od szosy 13.06.07, 14:45
          Troche mi przykro to mówić, ale postac Ani mnie raziła, była cholernie
          sztuczna. W porównaniu z żywiołowym Leszkiem, o Bronce nie wpomominając, ba,
          nawet w porównaniu z rozkoszną mamusią grana przez Horawiankę, Ania grała jak
          zamrozona kłoda. Szczególnie to się rzuca w oczy w scenie, w której Ania zdaje
          egzamin z genetyki, a profesorka gratuluje jej wiedzy, i proponuje etat na
          uczelni... Ja rozumiem, że aktorka musiała się wyuczyć na pamięć kwestii, ale
          ona to tak cholernie deklamuje, że w rezultacie zamiast bystrej studentki
          widzimy kujonke, która wykuła na pamięć cały podręcznik i teraz bezmyślnie
          recytuje stosowny fragment.
          Ale ładna była, to fakt. I podobał mi się jej głos.
          • zona_jarka Re: daleko od szosy 14.06.07, 07:11
            Oj co do urody to pozwolę sobie mieć odmnienne zdanie. Figura nijaka (chuda,
            nogi fatalne i w zasadzie brak biustu), twarz również nie ciekawa no i do tego
            te zęby (wada zgryzu?). Może jestem nie obiektywny lecz nie zaliczył bym jej do
            pięknych kobiet.
            • Gość: mech Re: daleko od szosy IP: *.aster.pl 14.06.07, 08:50
              Nigdy nie uważałam jej za ładną. Miała przeciętną urodę, ale moim zdaniem wcale
              nie była chuda.
              Jako aktorka była w tym serialu najbardziej "drewniana". To rzucało się w oczy.
              Sam serial, to jeden z moich ulubionych.
              • zona_jarka Re: daleko od szosy 14.06.07, 10:15
                Serial ok też jeden z moch ulubionych. Tak to prawda nie zabardzo potrafiła się
                wpasować w klimat tego serialu.
    • sandra1301 Re: daleko od szosy 14.06.07, 10:23
      lubię ten serial. I postać jest też sympatyczna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka