buffy79 09.10.07, 23:49 zapraszam do dyskusji :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: *** Zaklinacz Dusz *** 10.10.07, 11:53 Tutaj mozesz pogadac na podobne tematy: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48746 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonasz to seial... IP: *.spray.net.pl 10.10.07, 13:35 ...więc tu też można podyskutować. lubię ten film, choć papierowa aktorka w roli głównej, zawsze w masce z pudrą i z twarzą bez emocji, trochę mnie drażni. film, moim zdaniem, powinien mieć żeńską formę w tytule. "zaklinaczka dusz". chyba że JLH to transwestyta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: *** Zaklinacz Dusz *** 10.10.07, 14:48 ta papierowa glowna bohaterka to jest jedyna rzecz ktora w calym serialu jest do zniesienia;> imho:) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: *** Zaklinacz Dusz *** 10.10.07, 15:41 Z seriali duchowo-demonowo-wampirskich wymiata Supernatural. Reszta wlasciwie sie nie liczy :) Zobaczymy jeszcze jak rozwinie sie nowy Moonlight, dwa odcinki wygladaja obiecujaco... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melinda Re: *** Zaklinacz Dusz *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 18:51 Właśnie zaklinaczka najbardziej mi sie podoba, świetna fryzura, pieknie podmalowane oko, zawsze extra stroje, do tego bizuteria rozkoszny antykwariat, pełen bibelotów, poprostu pieknych rzeczy ale to chyba tylko kobiece oczy dostrzegaja takie szczególy ;) a temat? cóż niedawno spraciłam bliska mi osobę, wiec na niektórych odc rycze jak bóbr Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: *** Zaklinacz Dusz *** 10.10.07, 18:55 Gość portalu: melinda napisał(a): > Właśnie zaklinaczka najbardziej mi sie podoba, świetna fryzura, > pieknie podmalowane oko, zawsze extra stroje, do tego bizuteria ha ha ha to moze powinnas sie zainteresowac serialami typu Dynastia ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: *** Zaklinacz Dusz *** 10.10.07, 19:01 galaxian1 napisał: > Gość portalu: melinda napisał(a): > > > Właśnie zaklinaczka najbardziej mi sie podoba, świetna fryzura, > > pieknie podmalowane oko, zawsze extra stroje, do tego bizuteria > > ha ha ha > to moze powinnas sie zainteresowac serialami typu Dynastia ? :) > hej,zaraz, w dynastii nikt nie byl ladny;> tam byli kiczowaci, a pani zaklinaczka jest po prostu ladna,i inspirujaca;P w reklamie serialu ma taka sliczna koronkowa 'wstazke' we wlosach.. ach:) zachwycam sie nia zawsze.. w dynastii takich ladnych nie bylo;> a teraz,to wlasciwie jakie to sa seriale typu dynastia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melinda Re: *** Zaklinacz Dusz *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 19:23 galaxian1 nie rozumiem w czym tkwi TWÓJ problem...? Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: *** Zaklinacz Dusz *** 10.10.07, 19:48 Gość portalu: melinda napisał(a): > galaxian1 > nie rozumiem w czym tkwi TWÓJ problem...? W tym, ze w tym serialu chyba nie chodzi o makijarz i jakies wstazki? Jesli ogladacie go z tekiego powodu, to naprawde wam wspoczuje... :D Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: *** Zaklinacz Dusz *** 10.10.07, 20:15 ogladales kiedys ten serial? bo ja widzialam jeden odcinek;> naprawde, nic poza ladna pania w nim nie ma. ani grozy,ani komedii ani nic:> Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: *** Zaklinacz Dusz *** 10.10.07, 20:48 ilekobietamalat napisała: > ogladales kiedys ten serial? bo ja widzialam jeden odcinek;> Wiec po to to ogladasz ? :) > naprawde, nic poza ladna pania w nim nie ma. ani grozy,ani komedii > ani nic:> Dkatego Supernaturala - tam sie cos dzieje, jest i groza i duzo smiechu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: *** Zaklinacz Dusz *** 10.10.07, 21:19 toz mowie ze widzialam jeden odcinek:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poskramiacz dusz Re: *** Zaklinacz Dusz *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 20:50 galaxian1 uwierz mi ze twoje współczucie jest tutaj nikomu nie potrzebne czy fankom prison break, tez współczujesz, kiedy mdleją na samo słowo majkel!!!!!!!!!!!!!!!! ;) czy nie ma juz fanów tego serialu? czy topik umarł w butach Odpowiedz Link Zgłoś