rodzynia 31.10.07, 20:37 Wpisujcie jeśli pamiętacie jakieś niedociągnięcia, niedopatrzenia scenarzystów itp. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: Wpadki w serialu 01.11.07, 23:27 za wpadke uznalbym syna Edie, ktorego wspomniano w pierwszym odcinku (mial nocowac u Marthy Huber), po czym temat zniknal na 2,5 sezonu, a Edie nawet raz sie nie zajaknela na jego temat no i cos, co wspominalem juz kiedys na forum seriale - Bongo. Pies Mike'a po prostu zniknal miedzy 2 i 3 sezonem. Odpowiedz Link Zgłoś
lila_m Re: Wpadki w serialu 05.11.07, 19:54 A czy psa nie miały też dzieci Lynet ? Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Wpadki w serialu 13.11.07, 23:50 Syn Edie się znalazł w ostatnim odcinku:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Wpadki w serialu 16.11.07, 17:37 rozumiem, ze ogladasz DH na Polsacie. My sie powrotem syna Edie ekscytowalismy pol roku temu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
la_tia_julia Re: Wpadki w serialu 03.11.07, 16:25 Może nie wpadka, a "wpadeczka" z ostatniego odcinka... W pokoju hotelowym, po wyjściu Johna, Gabi zamyka za nim drzwi na zamek. Kiedy Carlos wychodzi z pokoju po wymianie zdań, otwiera drzwi bez otwierania zamka. Nie wiem dlaczego rzuciło mi się to w oczy, przysięgam, że widziałam ten odcinek tylko raz :D Odpowiedz Link Zgłoś
tennen Re: Wpadki w serialu 10.11.07, 17:25 ogladam serial teraz na polsacie. generalnie widac juz ze marcia cross jest w ciazy (stosowne czesci ciala sie powiekszyly;) i w roznych scenach filmowana jest tak zeby nie bylo widac jej brzucha np gdy rozmawia z Alma to ujecie jest takie ze jej brzuch zaslania lusterko itp. ale w jednej ze scen pokazuja ja siedzaca na kanapie w ktorej widac ze ma wiekszy brzuch. i po co tak sie meczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
advancia Re: Wpadki w serialu 10.11.07, 20:38 Ciążę Marcii Cross widać już bardzo mocno i dlatego pokazują ją zza fotela albo tylko kawałek postaci do ramion :) Przypomniałyście mi o psie, którego Lynette dała kiedyś swoim dzieciom. Nikt go już później nie widział... :) Myślę, że jak się kręci taki długi serial, przy którym pracuje kilku scenarzystów, to łatwo się pogubić w detalach i stąd takie wpadki, które czujne oko widza zawsze wynajdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dove5 Re: Wpadki w serialu 14.11.07, 16:38 A w ostatnim odcinku (na Polsacie) często pokazywali ją z tyłu. Paskudnie i sztucznie to wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Wpadki w serialu 14.11.07, 17:17 To ja jestem malo spostrzegawcza ...nic z ciazy nie zauwazylam. Jakie to odcinki??? Natomiast zauwazylam wyraznie, kiedy aktorka z "Mody na sukces" ,grajaca Brooke Logan, byla w ktorej z kolei ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Wpadki w serialu 14.11.07, 21:59 JAk dla mnie to wpadką ( o ile nie bedzie do tego nigdy powrotu) jest to co kiedyś mówił Tom swojemu ojcu, że zrobił coś czegos Lynette by mu nie wybaczyła, czyś cos w tym rodzaju,wyglądało to tak jakby chodziło o zdradę. No i nigdy nie było wyjasnione co ten Tom nabroił :) Bo przeciez nie chodziło o to, ze zanim poznał lynette miał krótką przygodę z matką Kylie ( czy jak ją się pisze). Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Wpadki w serialu Bree??? 15.11.07, 23:34 Chodzilo pewnie o to, ze nigdy nie powiedzial Lynnette o nieslubnym dziecku! No i czekam na odpowiedz, w ktorym sezonie pokazywali Bree za fotelem bo byla w ciazy! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: Wpadki w serialu Bree??? 16.11.07, 08:43 Tu masz fragmenty: pl.youtube.com/watch?v=F6QBLpfs-wE&feature=related A swoja drogą ja tez nie zwróciłam uwagi na to, że Bree nie jest pokazywana w całej postaci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lynettes Re: Wpadki w serialu Bree??? 16.11.07, 17:44 za wpadke można też chyba uznać to, że jak Susan i Ian wpadli samochodem do jeziorka to gdy trzymali się auta ono nie poruszało się, powinno przecież bujać się na wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
felha Re: Wpadki w serialu 26.11.07, 21:29 nie zauwazylam niczego, co moglabym nazwac wpadka...miedzy innymi za to lubie ten serial - za przemyslany, spojny scenariusz, fajne pomysly, watki wynikajace z siebie, a nie jakies przeciagnie widza na sile z odcinka na odcinek :) Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Wpadki w serialu Bree??? 07.12.07, 21:00 Ale on wtedy jeszcze o dziecku nic nie wiedział, to był inny sezon. a Bree (własciwie Marcia) byłą w ciazy w 3 sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
dag-gi LEKI 06.12.07, 01:06 w 4x08 pokazali lek, od którego uzależnił się Mike - hydromorfon. Nie znam realiów amerykańskich, ale na ból barku od razu lek z grupy narkotycznych? I jeszcze może go wypisać dentysta? Trochę dla mnie naciągane. Ale mówię, nie znam realiów amerykańskich, u nas by to nie przeszło. Swoją drogą u nas trudnodostępny, no i bez różowej recepty się nie obejdzie, a w to niewielu lekarzy chce się bawić. Hydromorfonu ciąg dalszy w 4x09. Susan go dostaje na lekkie zwichnięcie kostki. Kobieta w ciąży! No chyba, że to coś o podobnej nazwie, bo nie widać początkowych liter. Ale Mike jest nimi bardzo zainteresowany. I ta dawka na opakowaniu - 100mg. A to dawka śmiertelna tej substancji. Producenci chyba nie korzystali z konsultacji farmakologicznych... Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: LEKI 06.12.07, 20:20 dla Susan dali chyba inny lek, a Mike patrzyl wilkiem bo jemu obojetne co byle by przeciwbolowe bylo, jak nie ma hydro to wzialby to Odpowiedz Link Zgłoś