wioskowy_glupek 08.03.08, 00:01 Jak sądzicie czy on dalej trzyma granat w ustach czy już wypuścił :D:D: ?? Może jak Bakhunin ożyje potem ROTFL... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: Miles ankieta 08.03.08, 00:19 Właśnie też się na tym zastanawiałam podczas oglądania <lol>. Stawiam, że nadal trzyma ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jest to możliwe tylko dlatego, że dostał szczękościsku ze strachu ;P :DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak555 Re: Miles ankieta 08.03.08, 21:13 Ja to samo. Przez cały odcinek się zastanawiałam :-) Swoją drogą świnie z tych scenarzystów. Tak go zostawić... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Miles ankieta 08.03.08, 21:33 No świnie :DDD. Moim zdaniem granat to podpucha, Miles go z paszczy wypuścił, ale przekonany, że jest prawdziwy prawie zszedł z przerażenia. Locke pewnie go zastanie z pełnymi portkami :P:D. Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: Miles ankieta 15.03.08, 22:37 Najdłuższe trzymanie granatu w ustach jakie widziałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
valentine02 Re: Miles ankieta 18.03.08, 00:12 trzyma. a swoja drogą jaka byla jego umiejętność, bo już zapomniałam?on z duchami gada? czy jak to było? Odpowiedz Link Zgłoś
kokoniasta Re: Miles ankieta 18.03.08, 00:38 valentine02 napisała: > trzyma. Sądzisz, że taki twardy? :P :D Ja myślę, że już dawno wymiękł i z niego oraz chaty zostały strzępy ;P. Locke będzie miał nie lada zagwozdkę jak to zobaczy <lol>. Odpowiedz Link Zgłoś
perro_78 Re: Ps. 28.03.08, 15:19 To była zemsta scenarzystów przed strajkiem! Ostrzegawczy urwany wątek. Odpowiedz Link Zgłoś