szmegesz 08.05.08, 22:12 przesunięty w czasie o 5 lat film.wp.pl/id,87344,title,5- sezon-Desperate-Housewives-piec-lat-pozniej,wiadomosc.html? ticaid=45da6 Interesująca wiadomość o diabolicznej Kayli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmegesz Re: 5 sezon Desperate Housewives 08.05.08, 22:15 Oj, nie do końca dobrze wkleiłam. Informacja jest na Wirtualnej Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 5 sezon Desperate Housewives 09.05.08, 13:44 BARDZO dziwny pomysl chyba tak nie chce :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: 5 sezon Desperate Housewives 09.05.08, 18:55 a mnie sie pomysl podoba. Budzi zainteresowanie i minimalny lęk o to , co wymysla u kazdej z desperatek - w koncu 5 lat to qpa czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 5 sezon Desperate Housewives 10.05.08, 00:02 a dla mnie bylaby to oznaka tego, ze scenarzysci tak sie zaplatali, ze zamiast jakos konstruktywnie to rozwiazac, wola zrobic mocne ciecie i skoczyc 5 lat w przyszlosc :/ A od skokow w czasie mamy LOSTa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: 5 sezon Desperate Housewives 10.05.08, 17:44 zadna roznica czy cos zostanie pokazane jak sie potoczylo za rok czy za 5, a w odcinkach i tak na pewno wszystko zostanie wyjasnione co i jak i dlaczego. Poza tym ciecie o 5 lat to jest dobre posuniecie, poniewaz DH zaczely pomalu przypominac telenowele. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 5 sezon Desperate Housewives 10.05.08, 23:32 no tak, ale wtedy bedziesz miala telenowele ze skokiem o 5 lat. Nie łudź sie, ze to cos zmieni. Dalej obstaje przy zdaniu, ze to glupi pomysl :/ Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: 5 sezon Desperate Housewives 11.05.08, 14:59 . Nie łudź sie, z > e > to cos zmieni. Orson wyjdzie z więzienia, July wyjedzie na studia, Carlos będzie wyleczony, bliźniaki zakochają się w tej samej dziewczynie, wróci Zach, Danielle otworzy zakład fryzjerski, Penny dostanie pierwszą piątkę...No i pytanie: kto zamieszka w domu po pani McClusky??? Odpowiedz Link Zgłoś