magdilive 06.06.08, 18:59 1) co sie stalo z Bartkiem 2) co planuje ta nowa corka zukowskiego 3) jak skonczy sie przygoda z manuelem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: pierwsza milosc, pyatnkaaa IP: *.serv-net.pl 06.06.08, 20:22 Tak naprawdę tego jeszcze nie wiadomo, trzeba oglądać;) Mnie najbardziej nurtuje punkt nr 2. Nie wierzę, że Sonia się zakochała, myślę, że chodzi jej o zniszczenie przyjaźni Antka z jej ojcem. Jak dotąd była przedstawiona jako postać negatywna, no chyba że nastąpi jakaś jej gwałtowna przemiana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiemaleniepowiem Re: pierwsza milosc, pyatnkaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 21:25 1. zapił, a po pijaku zrobił parę głupot :) 2. źle jej z oczu patrzy, naiesza strasznie 3. Dostanie za swoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: pierwsza milosc, pyatnkaaa 10.06.08, 00:15 jesli chodzi o Sonie, to wydaje mi sie, ze bedzie chciala zniszczyc swojego ojca, a wiec poklocig go ze wszystkimi znajomymi, z rodzina - tak, zeby zostal sam Odpowiedz Link Zgłoś