Gość: wiaderny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 10:35 Kurcze aż się nie chce wierzyć że taki fajny ferial spieprzyli później Pazurą i scenariuszem. I Różczka jeszcze ładna była. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neovol Re: Oficer - powtórka IP: 217.97.233.* 25.06.08, 14:28 Faktycznie Oficer był rewelacyjny. Oficerowie pod każdym względem nie dorównywali pierwszej części, strach pomyśleć jaki będzie Trzeci Oficer. Dobrze że przynajmniej w tej serii Kruszona będzie więcej za to szkoda że będzie również Pazura i drętwa Cynke :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Re: Oficer - powtórka IP: 79.175.192.* 25.06.08, 23:48 Szyc jeszcze bez szycyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Proszę o uświadomienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 10:25 który to sezon 'Oficera'? czy to są odcinki pierwszej serii? nigdy tego serialu nie oglądałam, a teraz obejrzalam dwa docinki na TVP2 i jakos wydają mi sie bez składu jesli to mialby byc pierwszy sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiaderny Re: Proszę o uświadomienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 13:07 Jak bez składu? Wszystko jest elegancko tylko trzeba powoli oglądać:) To pierwsza seria. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Proszę o uświadomienie 27.06.08, 10:20 Gość portalu: Monia napisał(a): > który to sezon 'Oficera'? czy to są odcinki pierwszej serii? Tak, to pierwsza seria. Jak dla mnie najlepsza. Na "Oficerów" czekalam z niecierpliwością, a potem.... oglądałam ich niejako z rozpędu. Nie umywają się do pierwszej części. No i ten Małaszyński w roli Granda;))))) super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włodek Re: Proszę o uświadomienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 12:36 idasierpniowa28 napisała: > No i ten Małaszyński w roli Granda;))))) super Oj tak!!! Mi tez się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
pianchi Re: Proszę o uświadomienie 28.06.08, 14:57 Wszystkie seriale zawsze ściągam z netu, a oficera to kupiłem nawet oryginalnego. To super serial. Pamiętam jak kupiłem, prawie trzy dni z domu nie wychodziłem... Może zrobię sobie powtórkę w wakacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Proszę o uświadomienie IP: 85.222.86.* 29.06.08, 10:30 Wiedziałam, że jak dojdzie tam Pazura to będzie kicha Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Proszę o uświadomienie 29.06.08, 14:47 Wydaje mi się że Pazura przyzwyczaił nas wszystkich do swoich "komediowych" ról, dlatego w czymś innym nie bardzo się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiaderny Re: Proszę o uświadomienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.08, 18:24 Akurat drugą serie położył głównie scenariusz. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Proszę o uświadomienie 29.06.08, 18:41 To prawda. Ale i tak Czarek pasował mi tam jak pięść do nosa :P Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Proszę o uświadomienie 29.06.08, 18:45 idasierpniowa28 napisała: > To prawda. Ale i tak Czarek pasował mi tam jak pięść do nosa :P Pazura niestety "skonczyl sie" wraz z Posterunkiem 13. Stal sie pierwszym błaznem telewizji. I po tym serialu nie zagral juz ani jednej porządnej roli. A taki byl swietny w Krolu...! Scenariusz + Pazura + Cynke = rozwalili Ofecerów. Ja nawet tego do konca nie obejrzalem, bo po prostu sie nie dawalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiaderny Re: Oficer - powtórka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 08:59 Jeszcze jednym plusem tego serialu jest fakt że Małach i Damiecki tutaj pokazali że sa aktorami. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Oficer - powtórka 01.07.08, 14:09 Nie zapominajmy o Chyrze i Szycu.. Jedynym zgrzytem jest dla mnie Magda Różdżka vel Aldona Ginko. Nie wiem, ma w sobie coś takiego co mnie strrrasznie irytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiaderny Re: Oficer - powtórka IP: 213.155.165.* 01.07.08, 14:45 idasierpniowa28 napisała: > Nie zapominajmy o Chyrze i Szycu.. Jedynym zgrzytem jest dla mnie > Magda Różdżka vel Aldona Ginko. Nie wiem, ma w sobie coś takiego co > mnie strrrasznie irytuje. No co Ty! Różdżka extra wygląda w tym serialu. Później zrobiła się taka bardzie kwadratowa. I te włosy dłuzsze. Moze trochę zazdrościsz...:) A Szyc zawsze gra szycowato i nigdy tego nie zmieni więc nie ma co go chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Oficer - powtórka 01.07.08, 15:02 wiaderny napisał(a): > No co Ty! Różdżka extra wygląda w tym serialu. Później zrobiła się > taka bardzie kwadratowa. I te włosy dłuzsze. Moze trochę > zazdrościsz...:) > A Szyc zawsze gra szycowato i nigdy tego nie zmieni więc nie ma co > go chwalić. Może i gra szycowato ale pozostał mi sentyment do niego po " Symetrii", w której moim zdaniem był świetny. Nie, nie zazdroszczę Magdzie Różdżce ani trochę i nie przeczę że jest bardzo ładną dziewczyną :) Irytuje mnie jej sposób mówienia, i czasami mimika, nie wygląd :P Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiha Re: Oficer - powtórka 01.07.08, 16:01 > Nie, nie zazdroszczę Magdzie Różdżce ani trochę i nie przeczę że > jest bardzo ładną dziewczyną :) Irytuje mnie jej sposób mówienia, i > czasami mimika, nie wygląd :P Coś w tym jest:) Ja bardzo lubie Różdżkę ale faktycznie tu gra kanciasto. Jest nieco sztywna, brak jej babskiej miękkości, wyrzuca z siebie słowa z finezją karabinu maszynowego. Owszem, ma być tu twardą babką ale chyba nie tędy droga. ____ Oglądam z przyjemnością powtórki Oficera, jednak to już nie to samo, niestety. Jakoś nie moge się powstrzymać od porównań do Gliny, którego obie serie wchłonęłam stosunkowo niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Oficer - powtórka 01.07.08, 18:11 Coś w tym jest:) Ja bardzo lubie Różdżkę ale faktycznie tu gra kanciasto. Jest > nieco sztywna, brak jej babskiej miękkości, wyrzuca z siebie słowa z finezją > karabinu maszynowego. Owszem, ma być tu twardą babką ale chyba nie tędy droga. O,to to :)) Teraz oglądam powtórkę i nadal nie rozumiem dlaczego nie chciała Kruszona :) Toć chłopak jak brzytwa przecież ;))) Z kolei Kruszon też dziwny że wolał sisotrę Granda a nie Tamarę ;)) Nie pamiętam jak się nazywała grana przez nią bohaterka :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Oficer - powtórka 03.07.08, 11:27 No własnie, ja wybierając pomiędzy Szycem a Chyrą wolałabym Chyrę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Oficer - powtórka 03.07.08, 11:40 Co wy z tą Różdżką??? Ona nazywa sie Magdalena Różczka! Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Oficer - powtórka 03.07.08, 12:25 pierwsza seria najlepsza!!! bezwzgledny Grand-cudo!!! a kolejna seria...duuuzo gorsza. jezeli oczy Cynke mialy kogos zahipnotyzowac,zeby sie od ekranu nie mogl oderwac,to mnie raczej te oczyska zniechecily. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Oficer - powtórka 03.07.08, 13:31 Mnie najbardziej zniechęciło że Grand w więzieniu :P :P Wolę go na wolności ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
amelius Re: Oficer - powtórka 18.07.08, 09:46 Gość portalu: wiaderny napisał(a): > Akurat drugą serie położył głównie scenariusz. A co było w tym scenariuszu, że położył drugą serię? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Oficer - powtórka 18.07.08, 11:14 > A co było w tym scenariuszu, że położył drugą serię? Same brednie prawie :P Odpowiedz Link Zgłoś
amelius Re: Oficer - powtórka 19.07.08, 09:45 Aha. Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Wszystko już wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Oficer - powtórka 19.07.08, 10:47 No bo ciężko tak streścić :P Masz okazję przekonać się naocznie bo od wtorku bodajże na dwójce będzie lecieć powtórka "oficerów" Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Oficer - powtórka 26.07.08, 19:33 nie ogladałam wszystkich odcinkow i żaluje, bo bardzo mi sie podobało zupełnie przegapiłam jak i dlaczego zginęła Malwina. moze mi ktoś napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Oficer - powtórka 26.07.08, 20:02 Malwina zginęła z ręki Granda, swojego brata. Zasłoniła własnym ciałem Kruszona A A sytuacja była taka że w banku zorganizowano obławę na Granda(w banku, bo zawiózł tam torturowanego wcześniej przez siebie Kruszona w celu zrobienia przekrętu) no i Malwina weszła w linię strzału.. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Oficer - powtórka 26.07.08, 21:57 Ten hipnotyzujacy walc...ja tez wole Chyre. Dla mnie tez Braciak byl dobry i Tamara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiaderny Re: Oficer - powtórka IP: 79.175.192.* 27.07.08, 11:50 Co tu gadać, mozna popatrzec:) www.youtube.com/watch?v=UH_LuT- z2Zc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiaderny Re: Oficer - powtórka IP: 79.175.192.* 27.07.08, 11:51 Aktywny link www.youtube.com/watch?v=UH_LuT-z2Zc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pukka Re: Oficer - powtórka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 21:34 oglądam Oficera i Oficerów pierwszy raz wlasnie teraz w powtórkach i stwierdzam ze to bardzo dobry serial. Nawet Pazura niespecjalnie mnie razi. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Oficer - powtórka 06.08.08, 13:42 Ja pierwszy raz oglądam "Oficerów" (pierwszą serię znałam) i wreszcie rozumiem forumowe zgrzytanie zębów... Druga seria dostanie chyba puchar za najgorzej poprowadzoną kontynuację :/ Odpowiedz Link Zgłoś