bas1213 05.09.08, 12:18 Wczoraj oglądałam Na Wspólnej i zauważyłam że Weronika ( mama Antosi) chyba jest w ciąży( zakrywała swój brzuch płaszczykiem)Czy to prawda? Czy Antosia będzie miała rodzeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ameba1 Re: Serial " Na Wspólnej" 05.09.08, 22:24 hmmm... nic mi na ten temat nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Serial " Na Wspólnej" 05.09.08, 23:05 Izabela też miała spuchniętą twarz, jakby była w ciąży, a że ma nowego (cudzego) męża, młodszego od niej 5 lat, wszystko jest możliwe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Serial " Na Wspólnej" 06.09.08, 07:53 Jerzy Dudek nie jest chyba jeszcze mężem Izy, a po drugie nie taki znow on cudzy :) W koncu nie odbila go nikomu. Toć on wdowiec był jak się pozanali :) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Serial " Na Wspólnej" 06.09.08, 08:23 to nie o serialową rolę chodzi :)) Anna Korcz w realu jest w związku z młodszym od niej o 5 lat biznesmenem Pawłem Pigoniem...a ten wolny chyba nie był :)) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Serial " Na Wspólnej" 06.09.08, 08:33 :)))))))))))))) Zobaczyłam "Izabela" , więc dlatego zalożyłam z góry że chodzi o panią Brzozowską a nie Korcz :) ale tak poza tym to ze mną wszytsko ok i wiem że Iza jest postacią fikcyjną, a nie istniejącą naprawdę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Serial " Na Wspólnej" 06.09.08, 08:41 to się cieszę :)) znikam,jadę w góry,do 15.09. forum ma ze mną spokój :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Serial " Na Wspólnej" 06.09.08, 08:43 wpadnę do Krakowa na kawę i dymka :) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Serial " Na Wspólnej" 06.09.08, 08:50 Ach jak zazdroszczę wypadu w góry, no ale ja na razie mogę sobie tylko pomarzyć :( Zapraszam serdecznie do Krakowa w imieniu Smoka Wawelskiego i swoim własnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Serial " Na Wspólnej" 07.09.08, 00:17 idasierpniowa28 napisała: > Jerzy Dudek nie jest chyba jeszcze mężem Izy, a po drugie nie taki > znow on cudzy :) Tak, tak, wyraziłam się znacznymi skrótami myślowymi, ale już wiadomo o co chodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Serial " Na Wspólnej" 07.09.08, 08:08 a faktycznie Weronika jest w ciązy. Próbowali ukryć go. Ciekawe, czy wykorzystają ciężę do np wybaczenia zdrady Adamowi i zejścia się, zamiast rozwodu, a potem okaże się, że jestw ciąży i będą mieli "wspólne" dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfan Re: Serial " Na Wspólnej" IP: *.lublin.mm.pl 09.09.08, 21:06 A mnie ciekawi jak dalej zrobią wątek Sławka i Renaty ... w sumie teraz po Weronice i Adamie to kolejny główny wątek serialu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annak Re: Serial " Na Wspólnej" IP: 195.205.42.* 10.09.08, 10:53 Słuchajcie, zaczynam dopiero ogladac ten serial po baaaaaardz o długiej przerwie i mam spore braki. Kim jest owa Renata? Czy to córka pani Marii? Wydawało mi sie, ze córka pani marii wyglada inaczej... Zmienili aktorke czy co? No i co sie stało z rodziną, w której grali Wolszczak i Schimschiner - jakos teraz ich nie widuję... Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Serial " Na Wspólnej" 10.09.08, 11:00 Renata jest drugą córką Marii. Starszą siostrą Moniki. Byla chyba skłócona z rodzicami i wraz z mężem i synami mieszkala nad morzem chyba. Potem jej synowie zginęli w wypadku, a Renata przeżyla załamanie nerwowe, rozwiodła z mężem, pogodziła z rodziną i powróciła na jej stęsknione łono :)) Potem uwikłala w " romans" z niejakim Makczewskim co to ją perfidnie wykorzystał, ponownie była bliska zalamania ale " na szczęście" :P zaginął wtedy jej brat Grzegorz :) i tym o to sposobem spotkała policjanta Sławka z którym po wielu perypetiach zaczyna tworzyć związek :PP Ten zwiazek też chyba nie będzie łatwy bo ów Sławek ma byłą żonę co to zapragęła teraz do niego wrócić a także córeczkę. Biedna Renia ;PP Odpowiedz Link Zgłoś