Dodaj do ulubionych

Klan - Moni i Szymon, studenct Krysi

IP: *.chello.pl 09.09.08, 18:39
czyżby się kroił płomienny romans? :D
Obserwuj wątek
    • idasierpniowa28 Re: Klan - Moni i Szymon, studenct Krysi 09.09.08, 20:28
      Rany Boskie nie strasz!! :))
      • Gość: violaj Re: Klan - Moni i Szymon, studenct Krysi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 21:25
        jezu jak dlugo to jeszcze bedzie leciec...
    • kanna Re: Klan - Moni i Szymon, studenct Krysi 10.09.08, 09:10
      jakos kiepsko ostatnio ogladam, ale jeżeli to ten student co leciał
      z Krysia do prof. Wujkovica, to perwno cos będzie, bo on lubi
      starsze panie. jak wynikało z wcześniejszej akcji.

pozd. Ania
      • Gość: eddy Re: Klan - Moni i Szymon, studenct Krysi IP: *.chello.pl 10.09.08, 11:12
        albo jak już się Moni zacznie doń dobierać powie "nie" i że się potajemnie i
        nieszczęśliwie kocha w Krysi (przede wszystkim kręci go jej intelekt i to, że
        była kiedyś w dużej zażyłości z jego literackim guru - Stefkiem Wujkowiczem) ;-)
    • gazamate Re: Klan - Moni i Szymon, studenct Krysi 10.09.08, 14:02
      może być, w rzeczy samej, studencina od starej twierdzy co nie
      rdzewieje wyglada mi na niezłego nekromantę ;-)
      W końcu serial ma nieść ze sobą misję i w tym wypadku pokaże
      alternatywne sposoby zarobkowania studentów jako żigolaków i osoby
      do towarzystwa dla starszych pań. Absolutnie!
    • Gość: eddy Re: Klan - Moni i Szymon, studenct Krysi IP: *.chello.pl 11.09.08, 18:00
      z ciekawości sprawdziłem jaka jest różnica wieku między aktorami - jedyne 25 lat ;)
      • idasierpniowa28 Re: Klan - Moni i Szymon, studenct Krysi 11.09.08, 18:55
        Phi, coż to dla nich ćwierć wieku jedynie? :)) A Moni pewnie duchem
        młoda, za to Szymon nad wiek poważny :)
        • Gość: eddy Re: Klan - Moni i Szymon, studenct Krysi IP: *.chello.pl 12.09.08, 10:44
          mimo, że sporo postaci działa mi w Klanie na nerwy, to Moni i Jurek jakoś
          szczególnie - obydwoje mają takie 'romansowe' natury ;)

Izabella Trojanowska owszem, wizualnie atrakcyjna ale kobieta jaką gra
          (strasznie drętwą i niesympatyczną) raczej nie miałaby wielkiego powodzenia
          • idasierpniowa28 Re: Klan - Moni i Szymon, studenct Krysi 12.09.08, 17:22
            Nigdy nie rozumialam i już pewnie do konca emisji Klanu nie
            zrozumiem fenomenu Jerzego. Cóż on ma w sobie takiego że kobiety
            lgną do niego jak muchy do miodu?? Jego kochanki i przyjaciółki
            ciężko zliczyć :)
            Moni- staram się nie dostrzegać, tak bardzo dziala mi na nerwy. I to
            zarówno w wersji " czarnej rodzinnej owcy" jak i teraz, kiedy ją
            troszkę wybielono :)
            • Gość: m Re: Klan - Moni i Szymon, studenct Krysi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 01:18
              Ja nie rozumiem tych głupkowatych wątków! Jeżeli nic mu z Kryśką nie
              wyszło, to z Moniką chyba tym bardziej nie da rady! Przecież to
              jeszcze starsza twierdza! :))
              • mmk9 Re: Klan - Moni i Szymon, studenct Krysi 13.09.08, 08:58
                Moni twierdza ? Chyba z tabliczką "udostępniono do zwiedzania"
                • kanna Re: Klan - Moni i Szymon, studenct Krysi 19.09.08, 22:29
                  >Moni twierdza ? Chyba z tabliczką "udostępniono do zwiedzania"

rotfl :D
    • Gość: kizior Moni i Szymon kontra Krysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 11:00
      przypuszczam że to bedzie tak:
      Szymon bedzie próbował romansu z Moniką (czemu ona sie wcale nie bedzie opierac
      bo jej aktualne zachowanie pokazuje ze raczej do tego dąży - bo czemu niby tak
      go nagle zatrudniła? juz widac jak promienieje na mysl o studenciku) no i nawet
      do czegos miedzy nimi dojdzie. natomiast Szymon nie zaprzestanie podchodów do
      Krystyny, czego przykładem jest dedykacja prawie miłosna w pracy magisterskiej
      czy czyms tam, nie pamietam. Krysia sie tym lekko podkreci, bedzie myslala ze
      chlopak leci na nią. No i jak to w klanie dojdzie w koncu do konfrontacji pewnie
      na łonie całej rodziny gdzie w parze z Szymonem bedzie Moni, ktora pewnie
      wczesniej uprzedzi ze pojawi sie z nowym narzeczonym, na którego widok Krystynia
      zblednie. ot i cała sensacyja :)
      • idasierpniowa28 Re: Moni i Szymon kontra Krysia 13.09.08, 14:27
        Biorąc pod uwagę zamilowanie scenarzystów Klanu do piętrzenia
        absurdów- jest to bardzo prawdopodobne :))
        • Gość: m Re: Moni i Szymon kontra Krysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 21:30
          Żeby się jeszcze Monika z Kryśką nie pobiły o Szymona Bliznę! :D
          O co chodziło z tą dedykacją, bo nie oglądałam wczoraj klanu?
    • Gość: Monia Re: Klan - Moni i Szymon, studenct Krysi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 16:14
      oglądałam powtorki z zeszłego tygodnia i zwrocilam uwage ze Szymon zwierzył sie
      Monice że jest nieszczesliwie zakochany, źle ulokował swoje uczucia, nie pasują
      do siebie - oczywiscie widz moze sie domyslic ze chodzi o Krystyne. w innej
      scenie Monika opowiada o Danielu ktory ozenil sie z 10 lat starszą kobietą, na
      co Szymon wyznaje że sam tez nie potrafi nawiazac znajomosci z rowiesniczkami,
      woli starsze.
      wiadomo, Szymon pije do Krystyny, lecz jesli Monika mylnie poskleja jego
      wypowiedzi do kupy to zacznie sobie przypisywac jego westchnienia ;)
      mysle że zgrzyt z udziałem Szymona na linii Monika-Krystyna niebawem nastapi.
      • Gość: trelemorele Re: Klan - Moni i Szymon, studenct Krysi IP: 80.50.4.* 19.09.08, 21:29
        A co oni właściwie zrobili wtedy, co ją Szymon odwiózł po tych
        drinkach i potem się nawzajem przepraszali? Doszło do konsumpcji?
        • mycha70 Re: Klan - Moni i Szymon, studenct Krysi 19.09.08, 22:27
          Gość portalu: trelemorele napisał(a):

> A co oni właściwie zrobili wtedy, co ją Szymon odwiózł po tych
          > drinkach i potem się nawzajem przepraszali? Doszło do konsumpcji?

No właśnie nie i dlatego się przepraszali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka