Dodaj do ulubionych

MNS - porody brook

IP: *.szczecin.mm.pl 28.11.08, 19:49
czy mozecie mi przypomniec w jakich okolicznosciach przyszły na swiat jej
pozostałe dzieci? czy choc jedno z nich rodziło sie normalnie w szpitalu i bez
koplikacji czy rick, bridget i hope rowniez byli odbierani przez jakiegos
członka rodziny w scenerii nie szpitalnej?
i w ogole jak to było wczesniej w mns, bo ja pamietam tylko tylor rodzącą toma
w samochodzie (poród odebrał torn), prawie śmiercionosne narodziny blizniaczek
i jedyna nieskomplikowaną sytuację z dzieckiem darli. były jeszcze jakies
porody? CJ? mark? (syn margo i clarka) inni?
Obserwuj wątek
    • zoey7 Re: MNS - porody brook 28.11.08, 21:18
      Pamiętam, że najstarszego Ricka odebrała Stefani :) Bridget
      sprowadził na świat Ridge a Hope nie pamiętam.
      • Gość: mns Re: MNS - porody brook IP: *.chello.pl 29.11.08, 00:11
        Hope chyba też Stephanie przy asyście Bridget :)
        • zoey7 Re: MNS - porody brook 29.11.08, 12:00
          Rzeczywiście, przypomniało mi się :) W tym ich domku w górach. I
          chyba tam też sie Bridget urodziła. Ja mając ich kasę rodziłabym w
          super luksusowej klinice :)
      • raszefka Re: MNS - porody brook 29.11.08, 18:00
        Eee?? Któryś poród Brooke był w szpitalu. Trwał parę odcinków, bo pamiętam na
        jakiejś imprezie kumpel spytał, czy Brooke jeszcze rodzi. To chyba było jej
        pierwsze dziecko, czyli Rick.
        • Gość: nacia Re: MNS - porody brook IP: 77.236.0.* 30.11.08, 00:00
          oglądam MNS od dwóch miesięcy 9przymus siedzenia w domu) i widziałm
          tylko ostatni poród brooke, wiem nastomaist że ma całą furę
          starszych dzieci... ale nie mówicie mi że pamiętacie z tego serialu
          ich narodziny!! przeciez oni sa już dorośli!! tak szybko rosną? czy
          jakoś dziwnie czas tam leci? czy za pół roku mała hope urodzi swoje
          dziecko, a brook będzie znowu w ciązy??
          • karen64 Re: MNS - porody brook 30.11.08, 00:17
            odpowiedż brzmi:...jakoś dziwnie czas tam leci :))
          • Gość: Aga Re: MNS - porody brook IP: *.chello.pl 30.11.08, 16:09
            > czy jakoś dziwnie czas tam leci?

Tak, MNS dzieje się w jakimś zakrzywieniu czasoprzestrzeni ;) Parę
            razy już tak było, że z odcinka na odcinek dzieciom przybywało 10
            lat, a problemy reszty nie ruszyły się ani na jotę. Ostatnio tak
            szybko dojrzały bliźniaczki Ridge'a, jak widziałam.
    • Gość: hehe Re: MNS - porody brook IP: 212.160.172.* 30.11.08, 17:00
      Mi najbardziej się podobało jak rodziła, króciutkie wydechy, ale to
      widocznie do widza przemawia, co nie ma związku z rzeczywiśtością.
      Ale nie o nią w serialach przecież chodzi :)
    • Gość: pinki Re: MNS - porody brook IP: 83.238.44.* 01.12.08, 14:52
      tak wogule to brook szybko poszło z tym chłopcem, jak przypomne sobie mój poród
      ile trwał godzin, a ona dostała kilka skurczy i już parte, i już główka, druga
      sprawa, co z łożyskiem i z tym całym bałaganem który pozostaje po porodzie, a
      ona była w ślicznej satynowej koszulce w niej rodziła i w niej potem leżała z
      małym na łóżku, dziwne nie przebrała się ani nie zmienili pościeli z łóżka, żeby
      to wszystko było na prawdę takie lekkie, szybkie i przyjemne.
      • jak-kania-dzdzu Re: MNS - porody brook 01.12.08, 16:19
        Bo JEDYNYM serialem, w którym słyszałam o urodzeniu łożyska
        był "Ostry dyżur".
        Pozostałe matki serialowe takowego nie posiadają. ;)
        • Gość: Lily Re: MNS - porody brook IP: *.spray.net.pl 01.12.08, 16:43
          Jezuuuuuu.....a gdyby rodzila przez 28 odcinkow z tymi wszystkimi
          wdechami-wydechami-parciem-rodzeniem lozyska to byscie narzekali- ojej, jak to
          sie dlugo ciagnie, ojej, jakie to oblesnie, pokazali krew na poscieli i jakies
          odchody poporodowe.
          LUDZIE, na Boga, to serial i to nadawany przed dobranocka, chcielibyscie, zeby
          wam pokazali jak lozysko rodzi????
          Paranoja jakas. Smieszy mnie to narzekactwo, ze w serialu pija sok nalewany ze
          szklanego dzbanka (bo przeciez w wiekszosci domow nalewa sie z kartonu!!!)albo,
          ze kupy nie robia, albo bąka nie puszczą (no, chyba, ze to "Bundy's")....litosci
          raz jeszcze!
          • Gość: toga Re: MNS - porody brook IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.08, 20:53
            Bruk urodziła 3-4 miesięczniaka na dodatek. I tak łatwo jej poszło. Tylko
            pozazdrościć.
            • Gość: Lily Re: MNS - porody brook IP: *.spray.net.pl 08.12.08, 10:47
              > Bruk urodziła 3-4 miesięczniaka na dodatek.

No pewnie! Powinni przytaszczyc jej noworodka z jeszcze nieodcieta pepowina i
              nie obmytego z wod plodowych...dobre sa te uwagi... :-))))))
              • Gość: pinki czego się czepiasz! IP: 83.238.44.* 08.12.08, 19:08
                czy to źle że widzowie chcą więcej reality w tych głupkowatych serialach, nie
                napisałam że chcę zobaczyc jak brook jest cała we krwi mogła chociaż udac że
                idzie się przebrac, albo mogli pokazac jak ta ich pomoc domowa zmienia pościel,
                cokolwiek. i przestań się czepiac, każdy wymaga od seriali czegoś innego, to ze
                ty nie wymagasz niczego-twój problem.
                • Gość: Aga Re: czego się czepiasz! IP: *.chello.pl 08.12.08, 19:30
                  > to ze ty nie wymagasz niczego-twój problem.

Wymaganie czegokolwiek (np. realizmu) od MNS jest naprawdę stratą
                  czasu.
                • Gość: Lily Re: czego się czepiasz! IP: *.spray.net.pl 09.12.08, 09:01
                  Aj waj!
                  Ales sie zdenerwowala!
                  Czepianiem sie jest wlasnie wymaganie od idiotycznego skadinad serialu Bog we
                  jakiego realizmu (np. rodzenie lozyska).
                  A skad wiesz, ze w czasie kiedy pokazywali scene z Sali Spektra czy tam innym
                  Massimo Marone, Bruk nie zwlekla sie przy pomocy sluzacej z wyra i nie poszla
                  sie podmyc po porodzie? Chcialabys to ogladac? Pewnie tak! Ale to twoj problem!
                  No kobieto - wiecej elastycznosci w postrzeganiu. TO TYLKO FILM, a nie reality show.
                  • Gość: pinki Re: czego się czepiasz! IP: 83.238.44.* 09.12.08, 09:18
                    i na tym polega wasz problem, uważacie mns za durnowaty serial i serce pękło by
                    wam w pół jak byście nie napisały tego czy owego na temat jaki ten serial durny,
                    mało reality, sceny ciągną się jak flaki z olejem itp, dla mnie najbardziej
                    gó...anym serialem jakim ludzkośc wymyśliła jest klan, ale nie wchodzę na forum
                    tego serialu i nie piszę na przekór fanom tego serialu jak to lubiczowie są
                    nudni jak flaki z olejem i są najbardziej przesłodzoną rodzinką serialową jaką
                    znam, albo że wszyscy tam są tak słodko-pierdzący że aż mdli, nie robię tego bo
                    ktoś może ten serial lubiec, tak jak ja i wiele innych ludzi ogląda mns, więc po
                    co , pytam po co skoro ten serial taki nudny i beznadziejny wchodzisz na posty
                    dotyczące i czytasz? ja klanu nie znoszę i wchodzę na posty, nie czytam i się
                    nie udzielam bo to dla mnie strata czasu. wszak pozdrawiam fanów klanu i
                    wszystkich innych seriali których ja nie trawię.
                    • Gość: Lily Re: czego się czepiasz! IP: *.spray.net.pl 09.12.08, 11:38
                      Ale czemu Ty sie tak bulwersujesz? Wez idz do kuchni i melisy sobie naparz albo
                      innych ziolek, bo Ci zaraz zylka peknie.
                      Poza tym, w miare swoich skromnych mozliwosci czytaj ze zrozumieniem MOJE posty.
                      Uwielbiam MnS i ogladam ja od poczatku jej istnienia.
                      I nie zarzucaj mi, ze sie "czepiam", bo to wlasnie autorka watku i m.in. Ty
                      zarzucasz "modzie" brak realizmu i nazywasz serial "glupkowatym", po czym
                      bronisz go klami i pazurami (w odroznieniu od "Klanu", ktorego przeciez nie
                      ogladasz w ogole a doskonale sie orientujesz, jak bardzo Lubiczowie sa
                      przeslodzeni i jak bardzo Cie mdli na ich widok).
                      No troche wiecej konsekwencji, kobieto.
                      EOD z mojej strony
                      • Gość: pinki Re: czego się czepiasz! IP: 83.238.44.* 09.12.08, 12:50
                        to że oglądam jakiś serial(tu mns) nie oznacza że nie mam do niego żadnych
                        zastrzeżeń, każdy serial pod jakimś wględem jest głupkowaty, mns pod względem
                        braku realizmu, klan pod względem przesłodzonych rodzinek a na wspólnej na ten
                        dobry przykład pod względem pani maryśki we wszystko się wpieprzającej modzie na
                        sukces mam wiele do zarzucenia ale oglądam bo po za brakiem realizmu nie których
                        wydarzeń i wielu wątków w tym serialu, również bardzo go lubię, bo idzie się
                        pośmiac i czasem łezka poleci, ale mam swoje wymagania nie łykam wszystkiego co
                        mi scenarzyści sprzedają i tyle, no co? a melisy sobie nie zaparzę bo nie mam,
                        innych ziółek też nie, mogę sobie za to kawy zrobic.
                      • Gość: vielb Re: czego się czepiasz! IP: *.szczecin.mm.pl 10.12.08, 08:27

o, a mnie (autorce wątku) za co się dostało???? przeciez poprosiłam o informacje
                        nt porodów, bo chciałam sobie przypomniec w jakich okolicznosciach przyszły na
                        swiat inne dzieci, nie komentowałam tutaj jakosci serialu. wiec, przepraszam,
                        ale proszę się odczepić ;-)
                        • Gość: Lily Vielb! IP: *.spray.net.pl 10.12.08, 10:26
                          Oczywiscie, masz racje, przepraszam Cie!
                          • Gość: vielb Re: Vielb! IP: *.szczecin.mm.pl 10.12.08, 10:33
                            nie ma sprawy :)
                            • jak-kania-dzdzu Re: Vielb! 10.12.08, 21:41
                              Lily.
                              Toż to przecież z przymrużeniem oka było o tym łożysku. Dajcież
                              spokój, nie bierzmy tak wszystkiego na serio. Ani MnS ani wszystkich
                              wątków i wypowiedzi w tym forum, które zwać się powinno chyba:
                              Serialum Humorum
                              ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka