Dodaj do ulubionych

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas AXN

04.12.08, 11:43
Znowu wracaja do starych odcinkow? ostatni odcinek (czwartkowy ) byl chyba z 8
serii. Skonczyl sie na tym, ze ktos postrzelil Warricka Browna. Czy AXN nie
pokaze kolejnych odcinkow? znowu wroci do poprzednich serii?
A ja jak gUpia caly tydzien czekam, zeby zobaczyc kto bohatersko uratuje zycie
Browna.
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas AXN IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.12.08, 16:08
      to był ostatni odcinek 8 serii,teraz trzeba czekać aż AXN wykupi 9 serię,może
      JUŻ na wiosnę???
    • Gość: warrick brown Re: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas AXN IP: *.jmdi.pl 05.12.08, 01:26
      Nikt go nie uratuje... zginal...
      dodatkowo po 9 serii odchodzi z serialu Gil Grisom :P
      i tak udalo sie go zatrzymac dluzej :(
    • Gość: Lenka Re: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas AXN IP: *.chomiczowka.waw.pl 06.12.08, 00:52
      Teraz od poniedziałku do piątku można sobie oglądać blok kryminalny na Hallmarku
      i powspominać dobre serialowe momenty m.in. CSI LV - bardzo dobry pomysł na
      jesienno-zimowe wieczory.
      • Gość: marcyhha Re: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas AXN IP: *.chello.pl 06.12.08, 17:42
        można powspominać..można... Ale bez dzwięku bo tego lektora nie da
        rady słuchać......
      • Gość: agnes Re: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas AXN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 12:56
        no właśnie - ja oglądam i umilam sobie w ten sposób wieczory :)uwielbiam
        wszystkie csi, najbardziej las vegas. kiedyś jak leciały na dwójce chyba ok.
        23:30 po dwa odcinki, to następnego dnia zawsze ledwie wstawałam na uczelnię,
        ale musiałam obejrzeć :] dobrze, że na hallmarku są o sensownej porze ;)
    • thorgalla Re: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas AXN 07.12.08, 11:32
      Prawdę mówiąc nie ma czym się ekscytować z powodu 9 sezonu.
      9x1 jeszcze w porządku,bardzo wzruszający.
      Reszta jakaś taka,sama nie wiem,czegoś mi brakuje ale i tak oglądam.
      • Gość: Kama Re: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas AXN IP: 94.251.139.* 07.12.08, 14:06
        Rzeczywiscie, 9 seria jest zupelnie inna, ale to nie dziwne skoro zniknely 2
        glowne postaci. Szczegolnie brak Warricka jest odczuwalny. Ja za chwile zabieram
        sie za obejrzenie ostatniego odcinka z Grissomem. Nie wyobrazam sobie Las Vegas
        bez niego. To juz chyba koniec tego serialu...
        • sadosia75 Re: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas AXN 07.12.08, 14:32
          Tez mam takie wrazenie, ze to koniec serialu. Bez Grissoma to juz nie ten sam
          serial.
          Pozostaje mi tylko czekac az AXN wykupi 9 serie.
        • thorgalla Re: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas AXN 08.12.08, 19:33
          >>Ja za chwile zabieram sie za obejrzenie ostatniego odcinka z
          >>Grissomem.
          Jesteś pewna? Na oficjalnej stronie serialu wyczytałam,że Grissom
          będzie jeszcze w 9 i 10 odcinku.
          Jego miejsce zajmie Morpheusz ;)
          • Gość: Kama Re: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas AXN IP: 94.251.139.* 08.12.08, 22:08
            Jak szlam ogladac, to bylam pewna, pozniej juz nie :)

Rzeczywiscie, postac Fishbourna ma zostac wprowadzona za tydzien, a kolejny
            odcinek, to juz calkowite pozegnanie Grissoma, niestety...
    • thorgalla Re: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas AXN 14.12.08, 22:20
      Już się Grissom żegna ze zespołem.Laurence pasuje mi do tego serialu.
      Odcinek bardzo ciekawy.Lubię o seryjnych mordercach.
      Następny dopiero 15 stycznia.
      • Gość: Kama Re: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas AXN IP: 94.251.139.* 15.12.08, 10:24
        Fajny odcinek, praktycznie cala zaloga robi sie dosc emocjonalna na wiesc o
        odejsciu Grissoma (szczegolnie kto_by_pomyslal_David_koroner). Z przeciekow
        wiadomo, ze w 10 odcinku ma sie pojawic Sara, licze wiec, ze odejscie Grissoma
        jest z tym faktem powiazane. :)

Dobrze, ze wprowadzaja nowa postac, bo naprawde nie wyobrazam sobie, zeby to
        Catherine przejela teraz caly ciezar serialu. Nie ten kaliber niestety.

I tak szczerze mowiac - brak Warricka byl dla mnie zaskakujaco znaczacy, serial
        sporo stracil, brak Sary odczuwalny, jednak brak Grissoma? Obawiam sie, ze nie
        do przejscia.
        • Gość: zygus Re: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas AXN IP: *.static.korbank.pl 31.12.08, 13:53
          moim zdaniem i tak najlpesze jest CSI miami z tych wszytskich serii.
          • Gość: zygus Re: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas AXN IP: *.static.korbank.pl 31.12.08, 13:54
            i sobie spokojnie ogladam kazdy odcinek na AXN i mam wszysko w nosie:DDDD
          • Gość: zygus Re: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas AXN IP: *.static.korbank.pl 02.01.09, 12:20
            hej czy jest tu ktos z fanow CSI Miami?
            • radoslaw38 Re: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas AXN 04.01.09, 23:49
              Gość portalu: zygus napisał(a):

> hej czy jest tu ktos z fanow CSI Miami?

no jasne, ze ktos jest, ale chyba lepiej zalozyc osobny watek :)
              sam jestem fanem csi miami i jestem po kolejnym odcinku na axn, chociaz chyba
              jeszcze gdzies leci na jakims kanale
              no i jestem fanem caruso, ktory naprawde dobrze gra, z mina zawsze taka pelna
              zastanowienia
            • Gość: makaroni Re: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas AXN IP: *.lanet.net.pl 05.01.09, 16:27
              No weź to wątek o Las Vegas. Nikt się tu nie przyzna :)
              • radoslaw38 Re: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas AXN 24.03.09, 21:41
                przyzna, ten kto ma jaja:D znaczy nie twierdze ze komus brakuje;) ale fakt watek
                nieco inny :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka