sylwiawenta 04.12.08, 16:27 boże jak ja nie dzierżę tej baby! jak ona w dzisiejszym odcinku potraktowała stephani? co za suka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: co za zdzira z tej brook!!! 05.12.08, 01:26 Na pewno Brooke nie potraktowala Stephani gorzej niz Stephani traktowala Brooke! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: co za zdzira z tej brook!!! 05.12.08, 12:59 jak bym była matką a mój syn zadawał by się z kimś takim też posunęła bym się do tego do czego posunęła się stephani. nie dziwię się jej też bym nie chciała miec takiej synowej. a brook tylko wykorzystała to co powiedział rich swojej matce, że musi zaakceptowac brook, i inaczej on nie chce miec z nią nic wspólnego, stephani przyszła wzięła wnuczka na ręce a brook co zrobiła wzięła jej go i kazała jej wyjsc nawet nie pozwoliła jej pożegnac się z bliźniaczkami, stephani dostała takie smutne oczy jak by grała tę scenę na prawdę, nie dziwię się że wyzwała brook, ja na jej miejscu jeszcze bym jej sprzedała liścia, chyba powstrzymywało ją to że miała dziecko na rękach. zawsze byłam anty brook, z tond moja wściekłosc. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: co za zdzira z tej brook!!! 05.12.08, 22:42 Poczekaj do odcinkow z lat 2007 i 2008 to dopiero zobaczysz jaka "zdzira" jest Brook. Po klotni z Ridgem doslownie pcha sie do lozka zonatego Nicka! Potem gdy Nick sie rozejdzie a Brook ma wlasnie wychodzic za Ridga, tez nie daje spokoju Nickowi, co powoduje ze do slubu (ktoregos tam z kolei z Ridgem) nie dochodzi. Ale Stephanie nie jest lepsza, zrobila Brooke takie swinstwo, ze cala rodzina sie od Stephanie odsunela. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta naprawdę? 06.12.08, 10:12 a zdradzisz mi co takiego stephani zrobi brook? jakiś czas oglądałam modę na niemieckim kanale, odcinki z 2006 roku, nic nie rozumiałam ale wywnioskowałam tyle, że stephani symulowała jakiś atak serca czy zawał? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: naprawdę? 06.12.08, 22:06 Tak, pamietam ten "atak serca"... Stephanie przekupila mlodego swietnie zapowiadajacego sie lekarza, a jak sie to wydalo, to lekarz musial odejsc, i w ten sposob Stephanie zlamala mu kariere! Wtedy niby umierajaca, jaka swoja "ostatnia wole", wymusila na Ridge aby wzial przy jej lozku szpitalnym slub z Tylor ktora powrocila z zaswiatow ... Biedny Ridge wzial slub, chociaz byl od kilku lat szczesliwym mezem Brooke. Ale to o czym przedtem pisalam, bylo jeszcze gorszym czynem wobec Brooke, choc nawet sama Stephanie nie przewidziala ostatecznej konsekwencji swego czynu! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: naprawdę? 07.12.08, 17:15 czyli? proszę napisz bo jestem z natury ciekawska, i nie potrafię czekac! Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Nie wiem czy pisac ... 07.12.08, 18:13 Bo ktos moze sobie nie zyczyc, aby opowiadac co bedzie potem. Zreszta to dluga i skomplikowana historia .. Broke zaczela spotykac Nicka, ktory zostawil zapalki na stole i poszedl do domu, a dzieci wpadly na pomysl aby zrobic ten eksperyment ktory dopiero co robily z Nickiem! Brooke byla akurat w kuchni. Zapalily sie firanki, przypadkowo zjawil sie Ridge i uratowal dzieci. Stephanie (bez wiedzy Ridga) zawiadomila wladze socjalne, ktore natychmiast zabraly dzieci Brooke. Dzieci umieszczono u Ridga i Stephanie. Brooke szalala z rozpaczy, zrobila sie niestabilna, a to bylo jeszcze wiekszym powodem zeby odebrac jej dzieci. Poniewaz Stephanie wiedziala, ze Brooke lubi mezczyzn, wiec chciala jej naraic pewnego adwokata ktorego Brooke przedtem spotkala w barze, ale nie chciala miec z nim do czynienia. Stephanie go odszukala i powiedziala ze Brooke jest zdesperowana w szukaniu mezczyzny, i po prostu czeka na jego wizyte! ciag dalszy nastapi ... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: Nie wiem czy pisac ... 08.12.08, 10:04 no to nie zła jazda! jeżeli chcesz coś napisac co bedzie dalje, a faktycznie może ktoś nie chce wiedziec co będzie dalej, to po prostu w tytule odpowiedzi napisz uwaga spoiler i po frytkach, ktoś kto nie będzie chciał przeczytac, po prostu nie wejdzie i nie przeczyta, a ja bardzo lubię wiedziec co będzie dalej mimo że u nas będzie to dopiero za kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Uwaga Spoilier 10.12.08, 11:07 Po zachecie Stephanie adwokat przebral sie za poslamca i dostarczyl do domu Brooke sztucznego ptaszka w klatce. Nastepnym razem wszedl do pokoju stolowego Brooke otwartymi drzwiami od tarasu. Brooke sie zezloscila i wyrzucila go! Wtedy adwokat zadzwonil do Stephanie, ze nie poszlo po jego mysli i jest w ogrodzie Brooke. nie mogac sie do niej dostac. Stephanie powiedziala, ze "dziewczyny z nizin" maja zwyczaj przechowywac klucz pod doniczka przy drzwiach wejsciowych! Kiedy Brooke siedziala w szlafroku przy lustrze w sypialni, uslyszala jakis odglos i zobaczyla, ze adwokat jest za jej plecami. Uciekla na dol, a ten ja tam dopadl mowiac ze przeciez na niego czekala, bo ona lubi mezczyzn ... Kiedy go odepchnela, to uderzyl ja w twarz i przewrocil na podloge, potem jeszcze kilka raz uderzyl ja w twarz i zgwalcil. cdn Brooke szarpala sie z nim, Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: Uwaga Spoilier 10.12.08, 14:22 ja pierdziele zgwałcił ją?!!! ale jaja, a stephani to wszystko zaplanowała ten gwałt? czy ona nie wiedziała że on się do tego posunie? tylko nie mów że jeszcze na skutek tego gwałtu w ciążę zaszła bo to by było już przegięcie, a w którym roku można się tej akcji spodziewac? Odpowiedz Link Zgłoś
tassillo2 Re: Uwaga Spoilier 10.12.08, 23:44 Przeciez to juz chyba z pól roku temu bylo, z tym gwaltem! Teraz to Eric w spiaczce lezy i wyglada na to, ze umierac ma w planie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: Uwaga Spoilier 11.12.08, 10:21 z pół roku temu może tak, ale u was, gdzie wy tam oglądacie? w usa cz w szwecji? my tu w polsce dopiero mamy odcinki z 2004 roku, brook co dopiero urodziła synka richa i we wczorajszym odcinku brali nie wiem który już ślub, a o eryka się nie martw ożywi go ten szaman czy kto tam! no ten co dwa razy przywrócił juz do życia teylor, i będzie dobrze, wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Uwaga Spoilier 11.12.08, 11:51 Z pol roku temu to w Szwecji zostala zgwalcona Brooke! Nie, w ciaze nie zaszla, bo wyobraz sobie, "Moda na sukces" jest bardzo pedagogiczna... Przy kazdym tego typu przypadku jest dlugi wyklad na dany temat. Brooke dostala wiec pigulke aborcyjna, no przebadano ja na hiv i choroby weneryczne. Erik na pewno przezyje, bo umierajacych - i umarlych - bylo wiele innych ... ostatnio smiertelnie chora na raka byla Felicja, i za pare odcinkow (podgladalam!!!) umierac bedzie Katy, siostra Brooke. Co do Stephanie, to nie zdawala sobie sprawy, ze moze dojsc do gwaltu, bo tego adwokata nie znala. Sama byla przerazona tym co zrobila! Ona chciala tylko skompromitowac Brooke jako - no wlasnie, "zdzire", i w ten sposob pomoc Ridgowi odebrac Brooke dzieci, bo nawet chciala odebrac dziewczynke ktora przeciez nie byla Ridga. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: Uwaga Spoilier 11.12.08, 14:22 normalnie bajer, w porównaniu z tym co tam się będzie działo to teraz jest dosłownie stypa, tylko pijana stephani na którymś już z kolei ślubie brook z richem ha ha a tak na marginesie brook będzie miała jeszcze jakieś dzieci? z mężem, ze szwagrem, teściem, kuzynem ufoludkiem, kimkolwiek? a nie wiesz przypadkiem czy kręcą cały czas modę czy dali już sobie spokój? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Uwaga Spoilier 11.12.08, 23:42 Serie dalej kreca ... i chyba nas juz nie bedzie, a Moda na sukces dalej bedzie krecona. Co do tej "zdziry", to nie chcialabym wyprzedzac faktow, ale faktycznie - w troche niecodzienny sposob - Brooke znow zostanie matka! Odpowiedz Link Zgłoś
tassillo2 Re: Uwaga Spoilier 12.12.08, 09:28 Pomyla kiedys zlozone jajeczka, i wszczepia Tylor to od Brooke, jako ze wtedy jednakowe nazwiska mialy. Wyjdzie po porodzie, jak dziecko bedzie potrzebowalo czegos tam, bodajze krwi (typowe dla idiotycznych filmów) wtedy ktos tam cos tam poda plote w swiat, ze doszlo do pomylki jajeczek, i ze genetycznymi rodzicami tego chlopca sa Brooke i Nick, a Tylor jedynie nosila. Tylor oczywiscie pierdyknie w czajnik na taka wiadomosc, i nie bedzie mogla nawet spojrzec na dziecko. Zacznie znowu pic. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: Uwaga Spoilier 12.12.08, 10:43 i znając życie brook będzie chciała odebrac teylor to dziecko, a swoją drogą czemu taylor miała zapłodnienie inwitro? nie mogła zajsc w ciąże? Odpowiedz Link Zgłoś
nana_c Re: Uwaga Spoilier 12.12.08, 11:16 Nie, ma swoich dziecek chyba wystarczajaco. Nick ozeni sie z córka Brooke, czyli teoretycznie siostra tego malego, bodajze Jack mu na imie, zostanie jego macocha. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Uwaga Spoilier 12.12.08, 11:42 Jajeczka Tylor okazaly sie "bez zycia", wiec znaleziono jej donatorke. Tylko ze JEDNOCZESNIE - te dziwne zbiegi okolicnosci - Brooke poklocila sie z Ridgem, i zaczela smalic cholewki do zonatego z Tylor Nicka!!! Pisalam przedtem, ze doslownie weszla mu do lozka, we wspolnym domu Tylor i Nicka. Taylor to zobaczyla i ja wyrzucila, bo ten dupiany Nick zupelnie zglupial ... Wiedzac, ze Tylor nie moze miec dzieci, Brooke "na wszelki wypadek" poddala swoje jajeczka badaniom. Okazalo sie, ze sa zdrowe i jak najbardziej moze zajsc w ciaze z Nickiem, gdy ten rozejdzie sie z Tylor!!! Tak jak moja poprzedniczka pisala, z powodu tego samego nazwiska nastapila podmiana jajeczek. Sprawa wyszla na jaw, kiedy dziecko urodzilo sie z oslabionym systemem obrony organizmu przed chorobami i potrzebowalo przeszczepu. Brooke oczywiscie bez wahania zgodzila sie na przeszczep "swojemu" dziecku. Brooke, mimo ze podpisala papiery pozbawiajace ja praw do synka, z czasem zaczela sie uwazac za jego PRAWDZIWA matke, mimo sprzeciwow Ridge, z ktorym wlasnie miala brac slub. "To los polaczyl ja na koniec z Nickiem, dajac im dziecko ..." wiec chciala, aby sad przyznal jej wspolna z Nickiem opieke nad synkiem! Jednoczesnie zapewniala Ridga o swej wielkiej milosci i nie widziala przeszkod, aby polaczyc sie z nim zwiazkiem malzenskiem! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: Uwaga Spoilier 12.12.08, 13:02 pia.ed powiem szczerze że mimo iż szczegółowo wszystko opisujesz ja już zgłupiałam, jak brook może jednocześnie z jednej strony starac się o przyznanie jej dziecka żeby je wspólnie z nikiem wychowywac, a z drugiej strony zapewnia richa o swojej miłości i się chce z nim hajtnąc? nie kumam z nikiem chce wychowywac synka, a z richem wziąc ślub? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Uwaga Spoilier 12.12.08, 23:06 Brooke codziennie powtarzala Nickowi, ze maly Jack ma dwojke rodzicow: Nicka i Brooke, i to oni powinni WSPOLNIE go wychowywac! Wlasnie dzis odbyla sie rozprawa, bo Tylor wystapila o dzielona opieke nad dzieckiem. Nick sie na to zgodzil, ale Brooke zabrala glos i powiedziala, ze jako matka chlopczyka sprzeciwia sie pobytowi dziecka u Tylor, bo ta jest niemoralna bedac w intymnym zwiazku z jej synem! Wg Brooke dziecko powinno pozostac u Nicka, a ona jako matka miala Nickowi pomagac w wychowaniu synka. Wlasciwie to gdyby badania psychologa i sad uznaly Tylor za alkoholiczke i nieodpowiedzialna matke, to na pewno udaloby sie zalatwic tak, aby Nick i Brooke (jako biologiczni rodzice) dzielili opieke miedzy soba ... Sylwia, mozna przeciez wspolnie wychowywac dziecko, a niekoniecznie mieszkac i spac ze soba! Napisalam o WSPOLNEJ opiece nad dzieckiem, bo to jest na porzadku dziennym w Szwecji. Sad przyznaje "wspolna opieke", a rodzice dziela sie ta opieka jak im pasuje. Czesto drugi z rodzicow wyprowadza sie do mieszkania w poblizu, aby dziecko - jesli chce - nawet codziennie moglo spotykac oboje rodzicow. Nick i Tylor tez dostali taka "wspolna opieke", i sami mieli uzgodnic jak ona bedzie wygladala. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: Uwaga Spoilier 13.12.08, 11:22 rozumiem, źle to rozumiałam, a tak to w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Uwaga Spoilier 13.12.08, 20:47 www.restless-passions.com/boldandthebeautiful/clips.html Sylwia, mozesz sama "podgladac" odcinki, zeby wiedziec co sie dzieje ... Ja wczoraj i dzisiaj ogladalam odcinki z 9 i 10 grudnia, czyli ostatnie, i juz wiem co sie wydarzylo! Wprawdzie niewiele rozumiem z mowionego angielskiego, ale sie domyslam, no a z patrzenia mozna tez duzo zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: Uwaga Spoilier 14.12.08, 10:48 nie bardzo, wystarczy że mam problemy w domu że oglądam te bieżące na 1. a co dopiero gdyby jeszcze doszły odcinki z internetu, mąż by mnie wymeldował, ale liczę na bieżące informację od ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Uwaga Spoilier 14.12.08, 17:01 ... a Ty bedziesz pisala mi o tych aktualnych w Polsce, bo zupelnie je zapomnialam ... Wczoraj weszlam na odcinki z wrzesnia 2008 zeby zobaczyc Erika w spiaczce. Wygladal okropnie, siwa broda i siwe wasy, tak jakby w szpitalu nie mogli go ogolic. Wyglada na to, ze mial wylew krwi do mozgu, bo po obudzeniu sie ledwo mowil, i ledwo siedzial w wozku inwalidzkim. Od dluzszego czasu podejrzewalam, ze Erik nosi pruke. Teraz jestem tego pewna, bo jego wlosy wygladaja identyczne caly czas, siwe i takie dlugie, jakby nie podciete na bokach. Stephanie ma nowa peruke, jest obcieta na krociotko. Jej siostra Pamela cos zrobila bo ukrywa sie. Ona ma nie po kolei w glowie, i jak nie wezmie tabletek to przeradza sie w psychopatke! Dzwonila do Stephanie z telefonu gdzies na pustkowiu, a Stephanie namawiala ja by wrocila do domu. Ciag dalszy jutro, bo syn odpedza mnie od MOJEGO komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: Uwaga Spoilier 15.12.08, 10:49 u nas na razie nic szczególnego rick z tomasem uganiają sie za katlin ona nie wie kogo wybrac, darla wpiepsza się pomiędzy richa a torna i zachowuje się jak by wszystkie rozumy pozjadała, nic po za tym. nie mogę się doczekac kiedy pojawi się teylor, wtedy to będzie się działo! Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Uwaga Spoilier 15.12.08, 15:54 Nic dziwnego, ze Sally nazywa Darle "Einstain" :) Rick z Thomasem uganiaja sie za Catlin? To ile Thomas ma lat? A ile lat maja jego siostry blizniaczki? Catlin pojawila sie i zniknela ... gdybys to chciala wiedziec. Thomas pojawi sie po dlugiej przerwie kiedy bedzie pomagal latinoskiej dziewczynie uzyskac pobyt staly w USA. Potem znow zniknie, bo jest w Paryzu(!). Tam producenci wysylaja wszystkich, ktorych czasowo chca sie pozbyc z serii ... sylwiawenta napisała: > u nas na razie nic szczególnego rick z tomasem uganiają sie za katlin ona nie > wie kogo wybrac, darla wpiepsza się pomiędzy richa a torna i zachowuje się jak > by wszystkie rozumy pozjadała, nic po za tym. nie mogę się doczekac kiedy pojaw > i > się teylor, wtedy to będzie się działo! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: Uwaga Spoilier 15.12.08, 17:24 nawet nie wiem po ile oni maja lat, coś była mowa o katlin ze niby ma 16 czy 17 lat,a thomas jest ponoc w jej wieku, a bliźniaczki tak na oko koło 13-14 lat, w dzisiejszym odcinku darla podpieprzyła kolekcje richa a miała wziac zdjęcia z urodzin sally, szykuje się nie zła awantura. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Uwaga Spoilier 15.12.08, 22:19 Darla wcale nie "podpieprzyla", tylko wziela przez pomylke, bo koperty byly takie same! Pamietam to doskonale ... Nie wiem czy akurat jestes na tych odcinkach, ale co do blizniaczek to zrobiono smieszna rzecz. Najpierw byly malutkimi dziewczynkami, a potem pokazano je nagle jako szesnastoletnie panny, zupelnie zreszta niepodobne do Ridga i Taylor, bo mialy krzywe, brzydkie nosy. Po kilku tygodniach zmieniona je na ladne dwunastolatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: Uwaga Spoilier 16.12.08, 09:31 czytałam gdzieś o tej fatalnej pomyłce, ale ja tego odcinku nie wdziałam gdzie pojawiły się bliźniaczki jako 16-nasto latki. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Uwaga Spoilier 16.12.08, 17:35 Czy to mogla byc POMYLKA? DLA MNIE POMYLKA TO ZUPELNIE COS INNEGO ... To byla po prostu wpadka, choc tez trudno mi zrozumiec jak do takiej wpadki moglo dojsc! Te blizniaczki bardziej wygladaly na 20-latki .... Ktos je przeciez musial widziec zanim dano im role. Moze znano je tylko z fotografii??? sylwiawenta napisała: > czytałam gdzieś o tej fatalnej pomyłce, ale ja tego odcinku nie wdziałam gdzie > pojawiły się bliźniaczki jako 16-nasto latki. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Spoilier ... nie zgladac ... 28.12.08, 11:57 Otworzylam link, na ktorym przedtem ogladalam najnowsze odcinki, a wlasciwie czytalam ich streszczenie, ale streszczen nie znalazlam, natomiast ALBUM SLUBNY Brigitte i Nicka - z ich drugiego slubu ... Ciekawe, bo ostatnie co wiem, to ze Katie zachodzi w ciaze z Nickiem i decyduje sie kontynuowac ciaze ... Wprawdzie Brigitte i Nick probuja zakochac sie w sobie na nowo i maja tzw "intymny kontakt", ale Nick nie jest entuzjastyczny, wiec myslalam ze z tego nic nie wyjdzie ... Na jednym ze zdjec matka Nicka ma na kolanach blizniaki. Ciekawe czyje??? www.cbs.com/daytime/the_bold_and_the_beautiful/photos/photos.php?v=15730&s=16&p=1 Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: Spoilier ... nie zgladac ... 02.01.09, 09:37 co tam słychac w najnowszych odcinkach? ja nie oglądałam mody u nas chyba juz od tygodnia, święta, sylwester prawie wogle nie włączałam tv. dziś obejrzę sobie powtórkę, i tak na razie nic specjalnego się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
melissa79 Re: Spoilier ... nie zgladac ... 03.01.09, 00:03 włąśnie niech mi ktoś napisze co się ostatnio działo (u nas w Polsce), zwłaszcza interesuje mnie wątek: Kejtlin - Rick (poszli do łóżka? czy naszedł ich jej ojciec???) oraz Tomaszek - Amber... Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Spoilier ... nie zgladac ... 03.01.09, 15:51 Catlin i Rick nie poszli do lozka, a dlaczego to nie wiem. Nie wiem kto to jest "Tomaszek" niestety ... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: Spoilier ... nie zgladac ... 04.01.09, 10:34 tomaszek to thomas richa tak mniemam he he. jeszcze trochę i urwie mi się oglądanie mns, od połowy stycznia zaczynam pracę w sklepie od 10-18 nie obejrzę ani odcinków ani powtórek :( Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Spoilier ... nie zgladac ... 05.01.09, 00:52 A Thomas to syn Tylor i Ridga??? Pamietam, ze Amber miala romans z jakims 18-letnim chlopakiem, ktory dal sie jej uwiesc "na zlosc rodzicom". Zachodzila nawet mozliwosc, ze Amber jest z nim w ciazy, ale to byl falszywy alarm. Chlopak sie jednak tak przestraszyl, ze zerwal z Amber! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: Spoilier ... nie zgladac ... 05.01.09, 08:49 tak to ich syn, ma obecnie z nią romans, jaka głupota! jak amber z nim w ciąży jak poroniła to drugie dziecko to lekarz powiedział jej że nie bedzie mogła miec więcej dzieci, czyli to nie mógł byc żaden fałszywy alarm a fakt, że nie może byc z nim w ciąży bo jest bezpłodna. ale beka. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Spoilier ... nie zgladac ... 05.01.09, 22:05 Wg Stephanie ktora sie w te sprawe wmieszala, to jednak NIE BYLO TAK OCZYWISTE, ze Amber nie moze miec dzieci ... Cuda sie zawsze zdarzaja! Na marginesie - to znam autentyczna historie kobiety, ktora nie mogla zajsc w ciaze podczas 30-letniego malzenstwa wiec uznana zostala za bezplodna, a zaszla ni z tego ni z owego majac lat 48! Ciaze donosila bez problemu i urodzila zdrowa dziewczynke. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: Spoilier ... nie zgladac ... 06.01.09, 09:16 no popatrz, to może taka wiadomosc pocieszy moją przyjaciółkę i chrzestną mojej córki, której lekarz powiedział że nie będzie miała dzieci, ona bierze masę leków od dziecka hormon wzrostu, potem leki przeciw osteoporozie, na koniec jeszcze te pigułki dzięki którym co miesiąc dostaje miesiączkę, jak nie weźmie to nie dostanie a co potem kto wie, no i lekarz stwierdził u niej zero szans na dziecko, a ona mimo to co miesiąc gdy chociaż o dwa dni spóźni jej się miesiączka ma nadzieje, a stara się już od 5 lat. co do amber zapomniałam że przecież w mns wszystko jest możliwe, jak teylor już dwa razy zmartwychwstała to z zajściem w ciążę nie powinno byc żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Spoilier ... nie zgladac ... 07.01.09, 02:50 Twojej przyjaciolce raczej nie wroze dziecka normalna droga, ale metoda "in vitro" jak najbardziej! Do tego wystarczy tylko macica, a taka Twoja kolezanka ma bez watpienia! Co do tej 48-letniej pani, to byla idealnie ZDROWA, i nikt nie potrafil wytlumaczyc, dlaczego nie zachodzila w ciaze ... sylwiawenta napisała: > no popatrz, to może taka wiadomosc pocieszy moją przyjaciółkę i chrzestną mojej > córki, której lekarz powiedział że nie będzie miała dzieci, ona bierze masę > leków od dziecka hormon wzrostu, potem leki przeciw osteoporozie, na koniec > jeszcze te pigułki dzięki którym co miesiąc dostaje miesiączkę, jak nie weźmie > to nie dostanie a co potem kto wie, no i lekarz stwierdził u niej zero szans na > dziecko, a ona mimo to co miesiąc gdy chociaż o dwa dni spóźni jej się > miesiączka ma nadzieje, a stara się już od 5 lat ... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: Spoilier ... nie zgladac ... 07.01.09, 10:27 tyle to my wiemy ale nie stac jej na ten zabieg, ale przecież to nie forum o bezpłodności ale mns, wiec co tam ciekawego w aktualnych odcinkach? u nas cały czas zamieszanie rick-katlin, thomas-amber. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Spoilier ... nie zgladac ... 07.01.09, 19:34 Naprawde nie chce pisac, choc wiem niemal wszystko do konca ... Jesli Ci napisze, ze mloda osoba ktorej jeszcze dobrze nie poznalas, zginie w wypadku samochodowym (nie chodzi o Darle!) to "zamorduje" to caly watek, bo w niego byly oczywiscie wmieszane inne osoby z tej serii. Moge Ci tylko napisac to, co akurat u mnie transmituja. Rick i Tylor zakochuja sie w sobie, i po kilku miesiacach wahania (ze strony Tylor), nareszcie trafiaja do lozka - za zgoda Phoebe ktora chciala Ricka odzyskac, choc przedtem go zostawila ... ale ugiela sie kiedy zobaczyla ich milosc! Nie moge tylko pojac, dlaczego w tej serii CALY CZAS DYSKUTUJE SIE ZYCIE SEKSUALNE INNYCH OSOB, jakby to bylo normalne, ze corka zwierza sie ojcu, a ojciec (np.Ridge) swoim rodzicom. Kiedys corka Forresterow,ta ktora wyszla za zarazonego HIV mezczyzne, dyskutowala swoje zycie seksualne ze Stephanie, a ta uswiadomiala ja o "bezpiecznym seksie"!!! Corka ta (miala konska twarz), ale teraz zmienili aktorke, mieszka w Nowym Jorku, ze swym mezem i adoptowanym z Afryki murzynkiem, pojawia sie sama od czasu do czasu przy waznych uroczystosciach rodzinnych. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: co za zdzira z tej brook!!! 14.01.09, 23:25 Fajny wątek. Nie czaję połowy rzeczy, o których piszece, mieszją mi się pokolenia. A co się stało z synkiem Amber, Ricka, Deacona i tej kuzynki? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: co za zdzira z tej brook!!! 19.06.09, 17:50 "Zdzira" bo jak napisano na "Smiesznych dialogach z serii", to Brooke nawet lozko sobie do biura wstawila! Dziecko Dicona i kuzynki, po smierci kuzynki na raka zostalo przejete przez Dicona i Macy, a kiedy Macy umarla to Dickon wywiozl synka do matki kuzynki czyli do babci na wies ... i slad po nim zaginal. Chlopiec mial wtedy 4-5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: co za zdzira z tej brook! SPOILER 18.12.09, 15:10 Tego jeszcze nie bylo! Brooke w podartej i brudnej bialej sukni wjezdza na koniu tam gdzie Ridge i Tylor biora slub, i przerywa im doslownie w OSTATNIEJ sekundzie Ksiadz mowi "Niniejszym oglaszam was zona i ....KONIEM!!!" bo akurat zobaczyl w drzwiach glowe konia ... Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: co za zdzira z tej brook! SPOILER 30.12.09, 18:08 A to ślubna suknia była? Lubię ślubne suknie, a tu ich dużo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: co za zdzira z tej brooke 02.01.10, 11:56 Nie, to nie byla slubna suknia, ale cos w tym rodzaju, bo miala przypomniec Ridgowi poprzedni slub z Brooke, ktory odbyl sie na plazy, a Brooke przyjechala na slub na koniu ... Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Brooke znow wziela slub ... 16.01.10, 17:54 Siodmy z kolei, a czwarty z Ridgem ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pogoda555 Re: co za zdzira z tej brook!!! 30.12.09, 16:31 prosze masz problemy jak male dziecko,pewnie ogladasz dzien w dzien i masz problemy z spaniem po tym filmie. ile masz lat?? Odpowiedz Link Zgłoś