kroliczyca80 15.12.08, 21:52 Czyż nie był piękny?:) Te zamglone okulary, wąsik, czapeczka... Gdybym takiego w parku zobaczyła od razu bym wiedziała, że czai się na Natalkę;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza232 Re: Pedofil MjM 15.12.08, 21:55 Natalka piękniejsza w realu niz na zdjęciu, buhahahaha!!! BTW mnie bardziej urzekła radość ich wszystkich z posiadania kolejnego dziecka. A nie zastanawia ich z czego je utrzymają? Marek bankrutuje, Haneczka też już na wylocie. Rozbawił mnie ten jej tekst do teściowej: "ja mam stałą pracę!". Taaaa... za 1000 zł, bez przygotowania pedagogicznego. A jeszcze myślą podobno nad czwartym! Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Pedofil MjM 15.12.08, 22:00 Pedofil- pierwsza klasa :DD Jak z jakiegoś horroru klasy B :)) Eee, spokojnie utrzymają i piąte :) Pewnie pojawi się jakiś tajemniczy bogaty krewny, albo Ula dostanie spadek. Od np ciotki z Hameryki, milionerki, która nic nie wiedziala o jej kłopotach. Nad czwartym? To pewnie Zosię zaadoptują, toć ona w Grabinie już jak u siebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: Pedofil MjM 15.12.08, 23:19 idasierpniowa28 napisała: > Pedofil- pierwsza klasa :DD Jak z jakiegoś horroru klasy B :)) albo z portretu pamieciowego w programie 997. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: idasierpniowa:) 16.12.08, 08:20 hihi, przyłapałam Cię na gorącem:DD HAMERYKA w Mjm <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena36 Re: Pedofil MjM IP: *.e-wro.net.pl 15.12.08, 21:59 Był po prostu wzorcowym pedofilem:) Taki archetyp:)) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Pedofil MjM 15.12.08, 23:28 Pedofil I klasa. Ale watek przerazajacy, niby taka opieka, rodzice - matka prawie pedagog, dziadkowie, uswiadomiona kuzynka - a pary z geby nie pusci. I wystarczy jena wycieczka i baj baj, do zobaczenia w piekle. Odpowiedz Link Zgłoś
marajka Re: Pedofil MjM 16.12.08, 19:36 Tak, baaardzo zabawny temat. Pedofil, och jaki smieszny! Ciekawe, czy jakby sie dobierał do waszych dzieci tez byłby taki śmieszny? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Pedofil MjM 16.12.08, 19:40 marajka napisała: > Tak, baaardzo zabawny temat. Pedofil, och jaki smieszny! Ciekawe, czy jakby sie > dobierał do waszych dzieci tez byłby taki śmieszny? taaak, bo serial to samo zycie:> poza tym nie z instytucji pedoflia tu sie wysmiewaja... swoja droga, znow najlepsza scena roku mnie ominela:> ysz:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marajka Re: Pedofil MjM IP: *.citynet.pl 17.12.08, 13:05 Serial oglądam jako komediowy. Ale pedofil mnie nie śmieszył, bo był naprawdę obleśny a wiem, że takie bydlaki naprawdę czyhają na dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysterna znowu morały :((( IP: 80.50.4.* 17.12.08, 19:11 Ciekawe czemu znowu wątki okołonatalkowe wywołuja święte oburzenie. Uważam je zresztą za zupełnie nietrafione. Po pierwsze, do aktów pedofilii i molestowania seksualnego dzieci najczęściej dochodzi nie przez takich oblechów wyglądających podejrzanie na kilometr, tylko przez sympatycznych wujków, miłych, dobrze znanych panów sąsiadów. A poza tym - co z tego, że przeraża mnie pedofilia? Dlaczego nie miałabym się przez to śmiać z serialowego pedofila? Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: Pedofil MjM 17.12.08, 00:12 marajka napisała: > Tak, baaardzo zabawny temat. Pedofil, och jaki smieszny! Ciekawe, czy jakby sie > dobierał do waszych dzieci tez byłby taki śmieszny? no dokładnie,jest sie z czego zacieszac i czym podniecać! Odpowiedz Link Zgłoś
petronellla Re: Pedofil MjM 17.12.08, 00:17 A mi on przypomina prof Deptule z Klanu tylko w wersji podtuczonej przez pania Kaczorek i z doczepionym wasem. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna302 Re: Pedofil MjM 17.12.08, 08:31 Myżlę, że taka groteskowa charakteryzacja była poniekąd koniecznością - aktor, który pokazałby prawdziwą twarz byłby spalony po takiej "roli". Poza tym niektórzy tak mylą serialową fikcję z rzeczywistością, że jeszcze biedak by oberwał, albo dom by mu podpalili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Pedofil MjM IP: 193.151.50.* 17.12.08, 10:30 Tia, a w napisach kocowych będzie: PEDOFIL Zbigniew S. :D Odpowiedz Link Zgłoś
justyna302 Re: Pedofil MjM 17.12.08, 14:29 W napisach końcowych nie będzie PEDOFIL tylko Roman :D Odpowiedz Link Zgłoś
mhadau1 Re: Pedofil MjM 18.12.08, 13:47 Większe wrażenie by zrobiło, gdyby pedofilem był miły starszy pan, albo przystojny młodzieniec. Po tym to odrazy widać, że cos z nim nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Pedofil MjM 18.12.08, 15:16 O tym właśnie mówię, ale niektórzy chyba mają kłopoty z rozumieniem słowa pisanego. I może biorą serial zbyt serio. A co do charakteryzacji - nie sądzę, żeby była ochroną aktora. Dużo już było wątków pedofilskich w przeróżnych serialach, choćby cały odcinek kryminalnych - tam nikt nie chował twarzy za wąsami i przydymionymi okularami, nikt też nie wyglądał tak "nienormalnie" - ot, zwykli ludzie, często bogaci, na stanowiskach, dobrze ubrani... Przerażające... A w MjM było po prostu groteskowo, takiego przerysowanego pedofila nie da się brać na serio. Oczywiście w serialu! Nie mylcie życia z głupim tasiemcem! Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: Pedofil MjM 18.12.08, 17:08 kroliczyca80 napisała: Nie mylcie życia z głupim tasiemcem! i smiania sie z przerysowanej charakteryzacji ze smianiem sie z samej pedofilii. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Pedofil MjM 18.12.08, 17:11 Niektórzy chyba mylą :) Wystarczy zajrzeć do wątku, gdzie toczyła się wojna w obronie Kingi- Sringi :P Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Pedofil MjM 18.12.08, 17:10 Bjutiful. wychodzi na to, ze najwieksza scene akcji przegapilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Czy Barbara zrobiła dobrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 00:14 Barbara przejrzała pocztę Natalii i nie daje mi to spokoju... to jak święta inkwizycja... rozumiem, martwią się o dziewczynę, ale czytanie jej poczty? nastolatki? a z drugiej strony, jestem z trochę innego pokolenia, kiedy internet w jej wieku miałam w kafejce i w ramach weekendu, ale mnie w szkole uświadamiano, co to znaczy pedofilia, narkomania, molestowanie itd. Matka pseudopedagog, reszta też nie wydaje się ociemniała, a ta cała sytuacja nie wynika z tego, że Natalia poznała kogoś przez internet i zakochała się szczeniecą miłością, tylko że nie miała świadomości tego, jakie niebezpieczeństwa niesie ze sobą wirtualny swiat. jestem zdegustowana ;/. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: Czy Barbara zrobiła dobrze? 24.12.08, 00:31 a ta cała sytuacja > nie wynika z tego, że Natalia poznała kogoś przez internet i zakochała się > szczeniecą miłością, tylko że nie miała świadomości tego, jakie > niebezpieczeństwa niesie ze sobą wirtualny swiat. > jestem zdegustowana ;/. dokladnie takie mam samo zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Czy Barbara zrobiła dobrze? 24.12.08, 08:26 Zgadzam się. Mnie też trochę zniesmaczyła ta cała scena włamywania się do skrzynki Natalki. Troska o dziecko- troską, ale są pewne granice. Podejrzewam że wystarczylaby rozmowa i uświadomienie pewnych spraw. Natalka jest w takim wieku, że powinna już wiedzieć skąd się biorą dzieci, co może ją spotkać ze tsrony " kolegów" i niekoniecznie źródlem tej wiedzy powinien być interner oraz własne dośiadczenia.. Dziwię się trochę Uli. Wydaje się rozgarniętą dziewczynką, chyba " wyczuwa" jakieś niebezpieczentso a milczy. Chociaż, z tego co pokazywali w zajace, to chyba niebawem pęknie i powie rodzicom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Czy Barbara zrobiła dobrze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.08, 10:01 Nie wiem czy Barbara zrobiła dobrze czy nie.Natomiast sama jestem matką nastoletniego syna i wiem ,że gdybym miała jakiekolwiek podejrzenia ,że może coś się złego dziać z moim dzieckiem zrobiłabym to samo.Oczywiście najpierw rozmawiając z nim.Chociaż w tym przypadku na jakąkolwiek rozmowę z Natalką jest już za poźno.Moim zdaniem ona jest tak zauroczona ,że żadne argumenty nie przekonają jej ani do niej nie trafią .Więc właściwie Barbara dobrze zrobiła. Co do Uli to chyba ona próbowała rozmawiać z Natalią.Była chyba między nimi rozmowa coś w tym stylu,że "przecież ty nawet go nie widziałaś". Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Czy Barbara zrobiła dobrze? 24.12.08, 11:10 natalka od pewnego czasu zachowuje sie niepokojaco, wiec nie dziwi mnie to co zrobila barbara. dziwiloby mnie gdyby jej bliscy nie podjeli krokow, zeby sie dowiedziec co sie dzieje. z tego co widac proby rozmowy z natalka spelzaja na niczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Czy Barbara zrobiła dobrze? IP: 193.151.50.* 29.12.08, 21:23 Ciekawe jak się Handzia z nim rozprawiła. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: Hania na pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 22:54 no a on co - tak spokojnie odebral ten telefon? heh i wpadl - teraz Hania sie z nim rozprawi Odpowiedz Link Zgłoś
petronellla Re: Hania na pomoc 30.12.08, 00:00 Obstawiam, ze na poczatek rzuci w niego jablkiem/ogryzkiem z rodzinnego sadu, ktore przypadkiem bedzie miala przy sobie Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: Hania na pomoc 30.12.08, 09:11 petronellla napisała: > Obstawiam, ze na poczatek rzuci w niego jablkiem/ogryzkiem z > rodzinnego sadu, ktore przypadkiem bedzie miala przy sobie :D:D:D:D::DD::DD:D::DD::D A ja pomyślałam,że zjawi się nagle superman Marek i się z nim rozprawi...:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marajka Re: Czy Barbara zrobiła dobrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 09:13 Troska o dziecko- troską, ale są pewne granice. Podejrzewam że wystarczylaby rozmowa i uświadomienie pewnych spraw. Myślę, ze nie. Natalka się zakochała i miałaby gdzieś uświadamianie. Nie popoeram inwigilacji, ale z drugiej strony może utatowały dziewczynę przed gwałtem. No i Hanka nie powinna się przyznawac. Mogła powiedzieć NAtalce, że mówi przez sen o Romku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Czy Barbara zrobiła dobrze? IP: 193.151.50.* 30.12.08, 09:16 Marek teraz ciągle śpi. Handzia musi sobie radzić sama. Pewnie zdzieli go torebką i ucieknie, a Natalka schowa się gdzieś w krzakach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Czy Barbara zrobiła dobrze? 30.12.08, 10:36 Superman Marek rzuci załatwi Romana rzucając w niego ogromnym rogalem :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Czy Barbara zrobiła dobrze? IP: *.cnb.com.pl 30.12.08, 10:57 > No i Hanka nie powinna się przyznawac. > Mogła powiedzieć NAtalce, że mówi przez sen o Romku... Mogła w ogóle nie wspominać o tym konkretnym Romku. Porażka pedagogiczna po prostu - jak mozna dziecku powiedzieć, że się czytało jego maile, chocby w najsłuszniejszej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Czy Barbara zrobiła dobrze? 30.12.08, 11:44 dokladnie. w przyszlosci taka natalka zalozy sobie tajne konto e- mail albo po prostu bedzie wszystko od razu kasowac. utrata zaufania na dluugo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Czy Barbara zrobiła dobrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 12:57 przeczytanie maili to musztarda po obiedzie, że tak powiem. nie dość, że nie powinno to się w ogóle stać, to traktowanie takiej fest baby jako małą dziewczynkę w ogóle jest dla mnie jakieś patologiczne... :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Czy Barbara zrobiła dobrze? IP: *.wro.vectranet.pl 30.12.08, 13:13 a dla mnie dziwne jest, że Natalka wystraszona dziewczyka z weioski siedzi w jakimś parku po nocy sama. Kto wymyślił taką scenę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxcvb Re: Czy Barbara zrobiła dobrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 13:38 idasierpniowa28 napisała: > Niektórzy chyba mylą :) Wystarczy zajrzeć do wątku, gdzie toczyła > się wojna w obronie Kingi- Sringi :P Podaje link, bo tego wątku nie można pominąć: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=87344539&v=2&s=0 Ja się popłakałam podczas czytania :D:D:D:D A wracając do pana pedofila Romana, Haneczka na pewno się z nim w tym parku rozprawi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqua Re: Czy Barbara zrobiła dobrze? IP: *.chello.pl 31.12.08, 10:26 To forum to swoisty kurnik.... Jedna kuma powie jakąś bzdurę, a następne, jak te kwoki na grzędzie od razu jej wtórują, ko ko ko ko dak. Brakuje wam koguta czy co? Jajka znosić, a nie oceniać seriale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Czy Barbara zrobiła dobrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 14:39 kepasa? nie czytaj i problem z głowy? Odpowiedz Link Zgłoś