Dodaj do ulubionych

mam pytanie odnosnie MnS

IP: *.eranet.pl 22.01.09, 11:28
Co sie stalo z malym Erykiem, ktorego wychowywala Amber i Rick?
Obserwuj wątek
    • Gość: vielb Re: mam pytanie odnosnie MnS IP: *.szczecin.mm.pl 22.01.09, 12:39
      ja pamietam tylko, ze przez jakis czas był u deacona i macy, bo wygrali prawo do
      opieki na nim. no ale poźniej żyrandol spadł na macy a co się stało z małym
      erykiem, to tego nie wiem. no własnie, co się z nim stało???
    • Gość: Elmo Re: mam pytanie odnosnie MnS IP: *.spray.net.pl 22.01.09, 13:02
      Tak to jest jak nie maja co zrobic z postacia to ja gdzies wysylaja w nieznane i
      sluch po niej ginie (nawet jesli wczesniej walcza, tu akurat o dziecko - klami i
      pazurami). Bo niby dlaczego teraz Dikon nie zajmuje sie synem i czemu Amber, ze
      o Riku i reszcie Foresterow nie wspomne tak szybko zbastowali i pozostawili
      biedne dziecko?
      No ale ad rem: przypuszczam, ze maly Eryk jest u rodzicow Beki - swojej
      prawdziwej matki.
      • barbie4 Re: mam pytanie odnosnie MnS 23.01.09, 09:15
        a gdzie jest Kristen, ten jej maz z HIV i czarne dziecko ?
        • Gość: vielb Re: mam pytanie odnosnie MnS IP: *.szczecin.mm.pl 23.01.09, 11:01
          no i znów moja pamiec konczy sie w momencie, gdy on pracował dla Spectry
          projektując hiszpańską kolekcję. ona z kolei pracowała dla eryka i czynnie brała
          udział we wszystkich zebranniach zarządu firmy. młody za to podkochiwał sie w
          eryce, córce sheili, co to chciała podstępem ricka zbałamucić. i nagle zniknęli.
          • Gość: mns Re: mam pytanie odnosnie MnS IP: *.icpnet.pl 23.01.09, 11:39
            Wyprowadzili się do Miami.

Powód prozaiczny - aktorka grająca Kristen bardzo gwiazdorzyła na
            planie, więc jej podziękowano za współpracę. :]
            • Gość: vielb do MnS IP: *.szczecin.mm.pl 23.01.09, 12:23
              a kiedy wróci bridget?
              • Gość: taylor_fan Re: do MnS IP: *.godula.net 23.01.09, 13:46
                Wróci chyba w odcinku Bożonarodzeniowym. Teraz oglądamy odcinki z
                października 2004, więc za półtora miesiąca.
    • barbie4 Re: mam pytanie odnosnie MnS 23.01.09, 13:03
      dzieki,
      pewnie wróci za jakis czas. i bedzie nowa aktorka- 3 czy 4 grajaca
      te postac ;-)
      a co sie stało z tym lekarzem? co miał zone meggi i z szila dziecko
      (chyba?) i sie miał swoj pierwszy raz z Taylor ?
      BTW ten aktor był koszmarny, z wiecznie pomarszczonym czołem.
      • Gość: vielb Re: mam pytanie odnosnie MnS IP: *.szczecin.mm.pl 23.01.09, 13:32
        lekarz najpierw wyjechał w swiat w poszukiwaniu sheili , która porwała ich
        córeczkę. jakis czas temu pojawił sie, aby namówic brook do rozstania z ridgem,
        nosiła bowiem -rzekomo- dziecko nicka. a potem zniknął :)
      • black_magic_women Re: mam pytanie odnosnie MnS 24.01.09, 21:14
        barbie4 napisała:

> BTW ten aktor był koszmarny, z wiecznie pomarszczonym czołem.

Wyjechal,żeby zagrac w niedziedzielnych powtórkach Twin Peaks sprzedawce z działu męskiego;)
    • Gość: K A kiedy Taylor powróci??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 16:06
      bo czekam i czekam;)
      • Gość: taylor_fan Re: A kiedy Taylor powróci??? IP: *.godula.net 25.01.09, 16:17
        Na przełomie kwietnia/maja 2009 (odcinki z maja 2005).
    • setorika Re: mam pytanie odnosnie MnS 03.02.09, 08:39
      mam przerwę - co się stało z wielka miłością rika i amber? Skończyłam oglądać na
      tym, jak uwolniono amber ze szponów szili - wtedy co stefka wparowała do
      mieszkania, gdzie szila uwięziła amber
      • Gość: vielb Re: mam pytanie odnosnie MnS IP: *.szczecin.mm.pl 03.02.09, 09:20
        rozstali się po tym jak amber porwała małego eryka po tym gdy prawa do opieki
        nad malym otryzmali deacon i macy. rick stwierdzil, ze amber naraziła zycie
        dziecka a do tego jest nieodpowiedzialna, co chwilę pakuje się w jakies afery i
        nie moze jej ufac. no i ich drogi się rozeszły, przynajmniej ja to tak
        zapamietamałam, moze mnie ktos poprawi.
        • Gość: K. Re: mam pytanie odnosnie MnS IP: 94.251.139.* 03.02.09, 23:40
          Mniej wiecej tak bylo, ale w miedzyczasie super-prawnik Jonathan wymyslił, ze
          jak Rock się rozwiedzie z Amber, to dostanie dziecko bez gadania. No i ten blond
          mazgaj się rozwiódł, Amber szlochała ze 4 odcinki, ale dziecka i tak nie dostał.
          I to jest tam najlepsze. Przez 45 odcinków trwa zażarta batalia o dziecko,
          wszyscy knują i się kłócą w tej samej sprawie, a tu nagle hop siup i sprawy nie
          ma, nikt się juz tym nie przejmuje i o tym nie gada. No bo co teraz z tym
          dzieckiem sie dzieje? Nikt o nim nawet nie gada.
          A crazy Amber wzięła teraz na celownik Thomasa, syna Ridza i Tejlor. I
          wskaźnikiem starzenia tez sie tam nikt nie przejmuje. Przeciez Thomas jest ledwo
          odrosniety od ziemii, a Amber balamucila Ricka z 10 lat temu i juz wtedy wszyscy
          plakali, ze za stara dla niego....
          Ech :)
          I wiecie co, lepiej, zeby Tejlor nie wracala, bo to co ta aktorka zrobila ze
          swoja piekna twarza, to skandal, hanba i zbrodnia. Nie zostalo kompletnie nic z
          jej urody.
          • Gość: vielb Re: mam pytanie odnosnie MnS IP: *.szczecin.mm.pl 04.02.09, 00:01
            n ja sie wlasnie tak zastanawiam ile wg scenarzystow MnS Amber ma teraz lat?
            biorąc pod uwage, ze thomas ma 18, a ona sama miala 18 gdy brala sie za ricka,
            thomasa chyba wtedy na swiecie nie bylo, to ile ona ma teraz?
            albo brook i ridge? ile oni mają lat w filmie?
            • digiman Re: mam pytanie odnosnie MnS 06.02.09, 11:16
              Czas w tej soap-operze jest bardzo względny :)
              Ale względność czasu to teoria Einsteina, więc wszystko jest w
              porządku :D

Widz nie jest w stanie określić wieku bohaterów. Podejrzewam, że
              nawet scenarzyści nie kontrolują tego.
              1 rok w serialu powinien odpowiadać jednemu rokowi w rzeczywistości,
              gdyż w odcinkach z grudnia bohaterowie MnS obchodzą święta. Jednak
              wówczas te dzieciaki nie mogłyby tak szybko rosnąć. No ale takie
              zabiegi są stosowane w wielu serialach, nawet naszych polskich.

Na wikipedii i oficjalnym forum piszą, że w marcu (mowa o odcinkach
              emitowanych w USA) ma powrócić jakiś aktor który ostatnio grał w
              Modzie w 1989 roku - niejaki Rocco. Ciekawy jestem jaki będzie jego
              status wiekowy po 20 latach :)

• digiman Re: mam pytanie odnosnie MnS 06.02.09, 11:22
            No faktycznie zmiany w wizerunku Hunter Tylo (Taylor) okazały się
            niekorzystne. Najbardziej będzie to widoczne właśnie w tych
            pierwszych odcinkach po powrocie. Na szczęście w najnowszych
            odcinkach (2007, 2008) Taylor bardziej przypomina tą Taylor sprzed
            "śmierci" - długie bujne włosy, mniej uwydatnione usta. Ale tej
            delikatnej, uroczej twarzy już nie ma :(

• black_magic_women Re: mam pytanie odnosnie MnS 06.02.09, 20:31
              Przedsmak new Tylor mieliśmy w przywidzeniach Brooke.Załamałąm się,że tak piękna
              kobieta może się aż tak oszpeci.przecież ona zawsze miała duże .ładne usta.Ale
              teraz ma...e,nie powiem brzydko:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka