Gość: serialowicz IP: *.statoil.com 23.01.09, 10:11 Planuje zebrac liste ulubionych seriali i podzielic sie z Wami. Wiec smialo wpisujcie jakie sariale Was kreca, aktualnie i z przeszlosci, do jakich byscie chcieli wrocic gdybyscie mogli je zdobyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciej1909 Re: Wasze ulubione seriale 23.01.09, 10:19 Przyjaciele Dowody Zbrodni Gotowe na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Wasze ulubione seriale 23.01.09, 12:06 Prison Break, Gotowe na wszystko, Seks w wielkim mieście, CSI Kryminalne zagadki Miami, Kości i Detektyw Monk. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Wasze ulubione seriale 23.01.09, 12:45 Już kilka takich wątków było :). Wyszukiwarka się kłania :P. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Wasze ulubione seriale 23.01.09, 13:12 aniuta75 napisała: > Już kilka takich wątków było :). Wyszukiwarka się kłania :P. ale teraz moglo sie wiele zmienic:> Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Wasze ulubione seriale 23.01.09, 13:03 z obecnych seriali nr 1 to "24" potem dlugo nic:) i w nastepnej kolejnosci to Lost, Desperate Housewives, Proson Break bez obecnego sezonu, Ranczo, Rzym z starszych Twon Peaks Archiwum X Melrose Place i byl tez taki serial z Lorenzo Lamasem:-))) jest tez pare seriali ktore chcialabym jeszcze obejrzec Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Wasze ulubione seriale 23.01.09, 13:04 z tych starszych dodalabym jeszcze Ally McBeal Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Wasze ulubione seriale 23.01.09, 13:24 Mallina,o `Renegata` ci chodziło? www.filmweb.pl/f103752/Renegat,1992 tez go oglądałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Wasze ulubione seriale 23.01.09, 13:32 oj tak! renegat to bylo to;> zwany nie wiedziec czemu u mnie w domu degeneratem;> no ale tak czy inaczje,uwielbiany;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Wasze ulubione seriale 23.01.09, 13:43 taak:) od razu powiem, ze ogldalam glownie ze wzgledu na Lamas jeszcze dodam ulubine klasyki: Alternatywy, Zmiennicy, Kloss, 07 zglos sie, Czterdziestolatek, Robin Hood z Michaelem Praed i Jasonem Connery, Siedem zyczen i nie wiem czy kreskowke Bialy delfin Um tez mozna wpisac/:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_adoloran Re: "W labiryncie" 23.01.09, 15:34 karen64 napisała: > ja tak jak pizza :)) No właśnie, mamy po 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
lviczka Re: Wasze ulubione seriale 25.01.09, 17:55 Z już niekręconych Seks w wielkim mieście i Przyjaciele. Z klasyki Miasteczko Twin Peaks, Z Archiwum X i Przystanek Alaska. Z obecnie nadawanych House - mój zdecydowany numer 1. Czasami oglądam Brzydulę Betty, Prison Break, Detektywa Monka. Natomiast najważniejszym serialem mojej wczesnonastoletniej młodości był zdecydowanie Beverly Hills 90210.:) Odpowiedz Link Zgłoś
perythia Re: Wasze ulubione seriale 25.01.09, 19:07 1. Dexter 2. 24h 3. Twin Peaks 4. Trawka 5. Przystanek Alaska 6. Lost 7. Prison Break 8. Friends 9. Sex & the city 10. Sześć stóp pod ziemią Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Wasze ulubione seriale 25.01.09, 19:50 Przyjaciele Szminka w wielkim mieście Z Archiwum X Kryminalni Heroes Klan Odpowiedz Link Zgłoś
justyna302 Re: Wasze ulubione seriale 25.01.09, 20:23 Dzień dobry:) 1) Z daaawnych: Robin Hood z Praedem/Connerym. Ten serial pościągałam sobie teraz i stwierdzam, że jest naprawdę rewelacyjnie zrobiony: mimo upływu lat nic nie stracił ze swego uroku, magii, piękna.. Gra aktorska pierwszorzędna. No, może najgorzej spisują się, co najzabawniejsze wykonawcy roli tytułowej, ale niech tam.. A ta muzyka!!! I.. nadal chciałabym być lady Marion :))) 2) Ze średnio dawnych: Ally McBeal - ale tylko do pewnego momentu. Niestety jak to z serialami bywa w pewnym momencie, serial zaczął głupieć, z podstawowej obsady poznikali właściwie wszyscy, perypetie Ally z czarodziejskich stały się zwyczajnie głupie i.. z własnej, nieprzymuszonej woli pożegnałam się z Ally... 2) Z obecnych - House!!! Czy muszę pisać za co kocham tego doktorka? Kto ogląda, dobrze wie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ritaroll Re: Wasze ulubione seriale 27.01.09, 00:20 House owszem, świetny serial, jeden z lepszych ostatnio. Dexter - za swoją innowacyjność. LOST - za coraz bardziej wciągającą fabułę, aż się boję myśleć o V sezonie, który tuż tuż. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_cassate Re: Wasze ulubione seriale 29.01.09, 19:43 Emergency Room i Star Gate !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serialowicz Czesc seriali juz jest... IP: *.statoil.com 27.01.09, 09:29 chomikuj.pl/apsikus/stuff/series reszte wrzuce wedle Waszej listy :) Odpowiedz Link Zgłoś
perythia Re: Wasze ulubione seriale 27.01.09, 19:37 aaa, zapomniałam do swojej listy dodać NIP & TUCK....po polsku chyba "Bez skazy", uwielbiałam ten serial Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.filizanka Re: Wasze ulubione seriale 05.02.09, 21:20 Seinfeld The new adventures of old Christine Szesc stop pod ziemia Uwaga faceci! Rzym Przystanek Alaska Londynczycy Poirot Odpowiedz Link Zgłoś
konfiturka89 Re: Wasze ulubione seriale 05.02.09, 22:18 Doktor House zdecydowanie na pierwszym miejscu :) I ostatnio Ojciec Mateusz :D Z przyzwyczajenia oglądam Na Wspólnej. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiek29 Re: Wasze ulubione seriale 06.02.09, 15:58 alternatywy 4 daleko od szosy zmiennicy plebania brzydUla co ludzie powiedzą :D nie,nie mam 100 lat:P Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiek29 Re: Wasze ulubione seriale 06.02.09, 16:02 aaa i jeszcze czterdziestolatek za to na sam widok czterech pancernych albo janosika nóż mi się w kieszeni otwiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: Wasze ulubione seriale IP: *.spray.net.pl 06.02.09, 16:28 1.Morderstwa w Midsomer 2.Ranczo Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja cudowne lata, kameleon 07.02.09, 00:37 i hendersonowie. czy ktos z was pamięta w ogóle hendersonów? Odpowiedz Link Zgłoś
mika974 Re: cudowne lata, kameleon 07.02.09, 17:45 Numer one- House M.D. Dalsze pozycje: CSI LV, Uglly Betty (Uśmiewam się po pas), Desperatki , Przystanek Alaska (mogę na okrągło), 6 feet under oraz Przyjeciele. To moja absolutna czołówka Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: cudowne lata, kameleon 08.02.09, 11:25 "Green wing"( co wtorek na Comedy Central) "Zwariowany świat Malcolma" "Desperate Hausewives" "C.S.I: Las Vegas" "Przystanek Alaska" "Przyjaciele" Odpowiedz Link Zgłoś