Gość: Rika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.09, 11:21 Jakiś dziwny jest. Coś czuję, że 'bójka' z Romanem to dopiero początek jakiejś złej historii związanej z tym chłopakiem. Coś mi w nim nie gra. Ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: Mikołaj - syn Honoraty (NW) 06.05.09, 11:49 Ale cholera przystojna jest. Mam słabość do tego typu urody i beznadziejnego charakteru. Pewnie trzeba jakoś rozwiązać wątek Honoraty. Ona tak kocha synusia ("herbatki ci naleję"), a synuś dawno nauczył się kręcic mamusią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Re: Mikołaj - syn Honoraty (NW) IP: *.aster.pl 06.05.09, 12:09 oTak, ta herbatka mnie rozwaliła. I tekst do Romana: "Nie obchodzi mnie, co powiedział mój syn". Oczywiście, że nie, bo to przecież niewiniątko, rozpieszczony jedynak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rika Re: Mikołaj - syn Honoraty (NW) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.09, 12:14 To prawda. Przystojniacha z niego. :)) Jestem ciekawa czy Zuza będzie w nim szukała pocieszenia (bo przecież Kamil to pijak, heh ;P). A związek Honoraty i Romana? sama nie wiem, ale myślę, że przetrwa. Mam przeczucie, że wyjdzie jego (Mikołaja) parszywy charakterek. Pamiętam,że była jakaś sytuacja, że miał pracować w warzywniaku mamuśki a zrobił imprezę, później coś tam jeszcze było. Myślę, że nasza Honoratka w końcu przestanie być taka pobłażliwa do synalka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Mikołaj - syn Honoraty (NW) 06.05.09, 12:27 ...a czy to aby nie jest Darek Izy z MjM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rika Re: Mikołaj - syn Honoraty (NW) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.09, 12:40 A nie wiem, nie oglądam MjM :) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Mikołaj - syn Honoraty (NW) 06.05.09, 14:23 Nie podoba mi się wizualnie i wkurza mnie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: Mikołaj - syn Honoraty (NW) 06.05.09, 14:34 też mi sie tak wydaje i tylko czekać jak pokaże większe rogi Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Mikołaj - syn Honoraty (NW) 06.05.09, 21:09 jaka bójka? co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Mikołaj - syn Honoraty (NW) 07.05.09, 09:34 Roman poszedł do Mikoałaja porposić by więcej nie pił z jego synem. Przyznał się, że sam jest/był alkoholikiem. Mikołaj jakoś złośliwie skomentował taką rodzinkę, dodał, że Roman spotyka się z mamusią bo on na to pozwala. I to bodajże on chwycił pierwszy Romana za klapy. Na to weszła Matka Roku. Swoją drogą Roman nie obejdzie całego świata prosić by nie pił z jego synem, bo ten i tak zaprawi się sam. Chłopak musi sam dotknąć dna i nabrać rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Mikołaj - syn Honoraty (NW) 07.05.09, 16:48 Przystojny.... Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Mikołaj - syn Honoraty (NW) 10.05.09, 00:25 black_magic_women napisała: > Przystojny.... A w życiu! Ma paskudne, złe oczy, chyba że tak dobrze gra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Mikołaj - syn Honoraty (NW) IP: *.chello.pl 10.05.09, 00:45 Fakt, takie wilcze ;) Kojarzy mi się z tym troglodytą z MjM przez ten zarost. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Mikołaj - syn Honoraty (NW) 10.05.09, 14:46 Azja Tuchajbej tez miał złe oczy;) Odpowiedz Link Zgłoś