Dodaj do ulubionych

Podrywanie Santa Maryji

14.05.09, 13:18
We wtorkowym chyba odcinki Mjm przez kelnera, który mógł być jej synem - aż
dziwne, że jeszcze nie ma tu stosownego komentarza. Mnie ta scena powaliła na
kolana, zażenowała i rozśmieszyła. DNO! Jedynie nadzieja w tym, że scenarzyści
chcieli zagrać nam na nosie po przeczytaniu wcześniejszych wypowiedzi odnośnie
powodzenia Marysi.
Obserwuj wątek
    • Gość: vayacondios Re: Podrywanie Santa Maryji IP: *.acn.waw.pl 14.05.09, 13:49
      mnie tez to rozśmieszyło, gdybym tak histerycznie reagowała na
      każdego faceta który jest dla mnie miły, usmiecha się , tym bardziej
      że to część jego obowiązków pracowych( np kelner)to uznałabym, że
      jestem najbardziej rozchwytywaną kobietą na swiecie, wszyscy mnie
      podrywaja, hehehe, kurcze, a może.......... :)))))
    • bezia80 Re: Podrywanie Santa Maryji 14.05.09, 13:54
      Taa, a w ogóle to skąd takie przekonanie, ze przyglądający sie i uśmiechający kelner podrywa Marysię? Może po prostu miała babę w nosie i to rozbawiło kelnera :)
    • Gość: allo Re: Podrywanie Santa Maryji IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.09, 14:11
      Marysia wygląda ostatnio wyjątkowo niekorzystnie, a tu ochy i achy w każdym
      odcinku, jaka to ona piękna. To już nawet przestaje być śmieszne.
      • Gość: kachullcia Re: Podrywanie Santa Maryji IP: *.man.poznan.pl 14.05.09, 14:59
        może w ramach ciąży Santa by w końcu jakąś metamorfozę wyglądu
        przeszła? W końcu kobity w ciąży mają dziwne zachciewajki, więc
        mogłaby np. zrzucić tą szpecącą perukę i zostać przy swoich włosach,
        które nota bene sama aktorka ma super - króciótkie i czarne.
    • Gość: asik Re: Podrywanie Santa Maryji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 17:33
      tak tak, żenujący był ten zachwyt nad "promieniującą pięknem" Marysią, na które
      to piękno niewątpliwie miał mieć wpływ stan odmienny, czyli nikt jeszcze nie wie
      a juz wszyscy widzą przemianę i bijący blask! a z kelnerem to juz po prostu
      przebrali miarke... swoją drogą mogli ją lepiej ucharakteryzowac bo szczerze
      mowiąć ja nie widzialam zadnej roznicy, poza oczywiscie przeczesaną grzywką..
      • chantal10 Re: Podrywanie Santa Maryji 14.05.09, 17:44
        To Ty chociaż grzywkę przeczesaną zauważyłaś :D
        • Gość: allo Re: Podrywanie Santa Maryji IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.09, 18:37
          Ja zauważyłam głównie nalaną twarz i ociężałą figurę pani.
          • Gość: fanka-poranka Re: Podrywanie Santa Maryji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 19:01
            a mnie najbardziej podobała się reakcja Marty, która walnęła tekst do kelnera, o siostrze- meżatce, na dodatek szczęśliwej i w ciąży- jakby to było istotne...żenua :-((
            • Gość: ... Re: Podrywanie Santa Maryji IP: *.icpnet.pl 15.05.09, 19:30
              przeciez maryja ma juz swoje włosy!ufarbowane na blond ale swoje...
              • chantal10 Re: Podrywanie Santa Maryji 15.05.09, 19:48
                Dała się tak zeszpecić na dłużej? Masakra ! ;|
                • Gość: acce Re: Podrywanie Santa Maryji IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.09, 20:24
                  To jest blond peruka. Aktorka prywatnie ma fajną krótką. ciemną fryzurkę.
                  Tekst
                  linka
                  • Gość: Amelia Re: Podrywanie Santa Maryji IP: *.4web.pl 16.05.09, 06:37
                    Mnie tez rowaliła ta scena, i to zainteresowanie kelnera, ktory
                    mogłby byc jej synem i tekst Marty, nie wyobrażam sobie tak się
                    odezwać do kelnera czy w ogóle kogokolwiek, gdyby chodziło o moją
                    siostrę/koleżankę.
                    Zresztą od dawna śmieszy mnie robienie w MjM z Marysi wielkiej
                    seksbomby, na którą lecą wszyscy faceci: najpierw Kotowicz, potem
                    Artur, Radosz. Żadna z niej piękność, bez przesady:)
                    • Gość: gallaxy Re: Podrywanie Santa Maryji IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.09, 08:07
                      Mało, że nie jest pięknością to jeszcze jest do tego takim typem ociężałej
                      matrony. I to niby tak kręci facetów? Wygląda przy Arturze nie jak żona, a jak
                      jego ciotka.
                      • Gość: Bebe_b Re: Podrywanie Santa Maryji IP: *.INTELINK.pl 16.05.09, 10:20
                        Dokładnie, kelner był po prostu uprzejmy. A robienie z Marysi
                        jakiegoś bóstwa to nieporozumienie. Może i jest zadbana ale z
                        seksapilem to nie ma nic wspólnego. Rzeczywiście typ ciotki, a nie
                        atrakcyjnej kobiety
                        • jowita771 Re: Podrywanie Santa Maryji 17.05.09, 15:38
                          A moim zdaniem to piękna kobieta, tylko faktycznie robiona na ciotkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka