Dodaj do ulubionych

Pierwsze odcinki Klanu - gdzie?

IP: *.chello.pl 10.06.09, 11:22
Czy można gdzieś obejrzeć stare odcinki Klanu? Np. jakiś z
pierwszych dziesięciu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 17:02
      To dobre pytanie! Też chętnie obejrzałabym początkowe odc.klanu! :)
      • Gość: Ewka Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? IP: *.toya.net.pl 10.06.09, 20:02
        Ja też! :)
        • Gość: krystian Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 20:58
          i ja obejrzałbym z przyjemnością! :)
          • Gość: malkontentka Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 23:55
            a ja nie
    • Gość: sz Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 01:33
      ale z was zal;/ wspolczuje gustu;/
      • Gość: Magda Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 10:08
        Ciebie też żal. O gustach się nie dyskutuje.
        • Gość: qasia Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? IP: 83.1.183.* 11.06.09, 14:12
          a mi was wszytskich żal!

SĄ GUSTA I GUŚCIKI, A KLAN ZALICZA SIĘ ZDECYDOWANIE DO TEJ DRUGIEJ
          KATEGORII(GUŚCIKI).osoby oglądające klan nie maja chyba większych zainteresowań.
          • erka44 Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? 11.06.09, 15:51
            zdecydowanie wolę ludzi oglądających KLAN od tych pozwalających sobie na tego
            typu uwagi
            • piotr7777 Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? 11.06.09, 17:13
              > zdecydowanie wolę ludzi oglądających KLAN od tych pozwalających
              sobie na tego
              > typu uwagi
              Tu się zgadzamy - mam takie same odczucia.
              • Gość: a Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.09, 23:03
                a móglby się ktos wypowiedzieć w temacie tematu?
                • piotr7777 Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? 12.06.09, 13:56
                  Gość portalu: a napisał(a):

> a móglby się ktos wypowiedzieć w temacie tematu?
                  Skorzystaj z wyszukiwarki - wrzuć "Klan DVD polskie seriale" etc. Ja
                  w ten posób znajduję pozycję, które mnie interesują.
                  Możesz wejść na witrynę EMPiK-u albo Merlina z reguły jak czegoś nie
                  ma tam to nie ma w ogóle.
                  Muszę Cię uprzedzić że za bardzo nie masz co liczyć na powodzenie,
                  bo na DVD wychodzą najczęściej produkcje TVN - Kryminalni czy Magda
                  M. (pewnie nowe japiszońskie seriale typu "Teraz albo nigdy" też) a
                  z tych nadawanych przez TVP to widziałem chyba tylko pierwszy sezon
                  M jak miłość.
                  Ewentualnie czekaj aż TVP zacznie powtarzać (bo już parę takich
                  ponownych emisji było) i sobie nagraj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka