Dodaj do ulubionych

list Myszy do Tomka-pytanie

IP: *.chello.pl 17.06.09, 14:50
Nie widziłam wczorajszego odcinka całego i nie rozumiem jednej
rzeczy. Tomek wiedział, że Mysza zostawiła ten list i specjalnie nie
zajrzał do niego? Bał się czy o co chodzi? Bo widziałam tylko jak
Marta przyszła powiedzieć o ciąży a ten od razu siegnał do tego
listu.
Obserwuj wątek
    • circa.about Re: list Myszy do Tomka-pytanie 17.06.09, 14:52
      no właśnie też mnie to zastanowiło.
      Skąd wiedział, gdzie ten list leży?
      • idasierpniowa28 Re: list Myszy do Tomka-pytanie 17.06.09, 15:26
        Zdaje się, że to było tak, że Tomek przeglądał jakieś leżące na stole szpargały
        i wpadła mu w oko koperta zaadresowana " Do Tomka" Nie zdążył przeczytać bo
        zapukała Marta, ale jak zaczęła go " objeżdzać" , to pokojarzył, że coś takiego
        było i zajrzał. A tam - zdjęcie USG i dramatyczne zdanie " to nasze dziecko..." :P
        • Gość: apsiik Re: list Myszy do Tomka-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 08:45
          A czy Zosia specjalnie schowała ten list?
          • Gość: vielb Re: list Myszy do Tomka-pytanie IP: *.szczecin.mm.pl 18.06.09, 11:38
            wg mnie nie specjalnie - bezmyślnie sprzątała przekładając szpargały z jednej
            kupki na drugą, nie zwracajac uwagi co to za kartki.
            • bonnie75 Re: list Myszy do Tomka-pytanie 18.06.09, 11:55
              No niby nie specjalnie, ale w pewnym momencie podnosila ta koperte z podlogi i
              byl najazd kamery i ta ich muzyczk, ktora ma budowac napiecie, wiec cos z ta
              Zoska i ukryciem koperty jest na rzeczy. Na moje oko bala sie, ze w kopercie
              jest list pozegnalny albo opcja nr 2 - wiedziala, ze w kopercie jest zdjecie usg
              dziecka i starala sie odwlec poinformowanie o tym Tomka - choc to chyba zbyt
              daleko idaca interpretacja...chociaz.....w zajawkach byl moment, kiedy Zosia
              pyta Mysze, czy jej juz nie beda chcieli, skoro beda mieli nowe dzieck....wiec
              kto wie?
              • Gość: vielb Re: list Myszy do Tomka-pytanie IP: *.szczecin.mm.pl 18.06.09, 15:09
                no ale wtedy schowałaby kopertę w miejscu raczej poza zasiegiem łap tomka, np u
                siebie w plecaku, między zabawkami, albo w ogóle by wyrzuciła. a koperta nadal
                pozostawała albo w kuchni albo w tzw salonie.
                • smutas13 Re: list Myszy do Tomka-pytanie 18.06.09, 16:29
                  Zosia przyszła ze swoimi szpargałami od sąsiadki i nie patrząc na
                  stolik, położyła swoje szpargały na liście, nie wiedząc o tym.
                  Później list spadł ze stolika (Zosia chyba odrabiała zadania domowe)
                  więc położyła go na stolik bez zainteresowania.
                  • bonnie75 Re: list Myszy do Tomka-pytanie 18.06.09, 19:57
                    ... tak, teoria smutasa mnie przekonuje :-)
                    • Gość: Qasia Re: list Myszy do Tomka-pytanie IP: 62.21.94.* 19.06.09, 07:31
                      ale zauważcie, że pod koniec odcinka Mysza(albo Tomek) mówili, że teraz beda
                      zyli razem-tzn.on, gosia i ich dziecko.Nic nie wspomnieli o Zosi.
                      • siakaiowaka Re: list Myszy do Tomka-pytanie 19.06.09, 10:19
                        i dobrze by się stało bo to dziecko grające zochę jest nie do zniesienia,ani to
                        wygląda ani to fajnie gra:/ w ogóle cały wątek z nią był i jest niepotrzebny
                        • Gość: rzekotka Re: list Myszy do Tomka-pytanie IP: 80.50.4.* 19.06.09, 23:28
                          No a mnie zastanawia, na jakiej zasadzie z punktu widzenia prawa
                          Zosia mieszka z nimi. Tak se ją przygarnęli czy jakoś to ustalono?
                          Bo w Klanie Darek własnej rodzonej córki nie może adoptować, a tu
                          obca osoba...
                          • Gość: zołzina Re: list Myszy do Tomka-pytanie IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.06.09, 15:12
                            Na takiej samej zasadzie jaka by była gdyby Twoja przyjaciółka,
                            samotna matka ciężko się rozchorowała i poprosiłaby Cię o opiekę nad
                            dzieckiem.
                      • czekolada72 Re: list Myszy do Tomka-pytanie 20.06.09, 17:38
                        Gość portalu: Qasia napisał(a):

> ale zauważcie, że pod koniec odcinka Mysza(albo Tomek) mówili, że teraz beda
                        > zyli razem-tzn.on, gosia i ich dziecko.Nic nie wspomnieli o Zosi.

Mowili, ze beda zyli razem - on, ona i....
                        nie wymienili ani, ze dziecko, ani ze dzieci
                        • Gość: gosik Re: list Myszy do Tomka-pytanie IP: *.chello.pl 27.06.09, 20:30
                          w przeciwieństwie do innych dzieci tłumnie przewalających się po serialach,
                          Zosia jest właściwie jedynym dzieckiem, które i wygląda, i gra. Reszta jest po
                          prostu straszna i zawsze się zastawiam, jak to możliwe że w 40 milionowym kraju
                          nie ma fantastycznych dzieci do zagrania fantastycznych ról dziecięcych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka