Gość: Ina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 18:56 jaki jeszcze młody! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ŻonaHju Re: Hugh Laurie jako Bob Dylan. Bezcenne IP: *.enterpol.pl 30.06.09, 20:04 Paaaaaaaaanie, jakie to stare w '48 umierałam ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
jara71 Re: Hugh Laurie jako Bob Dylan. Bezcenne 30.06.09, 20:14 utalentowana bestia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Hugh Laurie jako Bob Dylan. Bezcenne IP: 212.87.241.* 30.06.09, 21:01 świetne!! a to w 44-48 sekundzie jest genialne ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsd Re: Hugh Laurie jako Bob Dylan. Bezcenne IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 00:03 swoja droga "Sprzedawca broni" to calkiem niezła książka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maximus Re: Hugh Laurie jako Bob Dylan. Bezcenne IP: 80.85.228.* 01.07.09, 01:18 Boże czy choć przez jeden pier...y dzień możemy poczytać na tym portalu o czymś innym niż House albo całkowicie nie ważnymi informacjami o aktorach z tegoż serialu typu "co robili 20 lat temu?" Kaja i ta druga której imienia nie pamiętam jesteście bardzo stronnicze! Ja (i myślę że nie tylko ja) bardzo chętnie poczytałbym o jakichś ciekawostkach o np. serialach HBO typu Wire lub Sopranos, a nie tylko dajecie komerchę, tandetę i House'a od którego już się ku..a rzygać chcę. Swoją drogą nie było jeszcze artykułu o ulubionym kolorze Hugh Laurie'go albo o numerze buta Lisy Edelstein, a patrząc na wasze ostatnie dokonania na tym portalu myślę że byłyby to atrykuły conajmniej ciekawe i bardzo znaczące. Sorry ale trochę mi was żal dziewczyny (w sumie nie tylko was ale też innych dzieci popkultury) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabii Re: Hugh Laurie jako Bob Dylan. Bezcenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 07:47 @Maximus: mądrze piszesz, ale i tak miło wpadać, poczytać o głupotach, pospamować, pokłócić się z innymi czytelnikami. Panuje tu taka swojska atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
uosiu77 Re: Hugh Laurie jako Bob Dylan. Bezcenne 01.07.09, 10:07 bardziej na czasie byłby wywiad Lauriego z Michaelem Jacksonem :] www.youtube.com/watch?v=CJW_yTbYGoI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Hugh Laurie jako Bob Dylan. Bezcenne IP: *.sejnet.pl 01.07.09, 10:56 "Nie ważne"? Do szkoły, drogi autorze wpisu! Błąd ortograficzny w tak banalnym wyrazie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gejsza Re: Hugh Laurie jako Bob Dylan. Bezcenne IP: *.cdif.cable.ntl.com 01.07.09, 13:06 wiesz, Maximus, nikt cie nie zmusza do wchodzenia tu:) mozesz sobie ziac jadem na tylu innych stronach....nawiasem mowiac, czemu niby ktos mialby teraz pisac o sopranos?? a ABOFAL jest cudowny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabii Re: Hugh Laurie jako Bob Dylan. Bezcenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 13:52 @uosiu77 : dzięki za to video! Naprawdę świetny 'moonwalk' ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻonaHju Re: Hugh Laurie jako Bob Dylan. Bezcenne IP: *.enterpol.pl 01.07.09, 14:12 Jeśli ktoś nie rozumie humoru House'a (a wciąż są tacy którzy nie rozumieją, a oglądają) to ogląda co innego. Rozumiem, w Houseie jest pełno nawiązań do muzyki (szczególnie lata '70), książek, ogólnie kultury (było nawet nawiązanie do Monty Pythona). Proste jest, że żeby się z tego śmiać trzeba to rozumieć. Tyle. Rzecz numer 2 o której chciałam wspomnieć to np. Rodzina Soprano skończyła się w '48 i nic ciekawego tam się nie dzieje. Są ludzie którzy wstają rano i pierwsze co robią to wchodzą na house-md.pl, a jak nie to na houseisright.com. Na ostatnim są newsy po angielsku, które Popcorner podaje z ogromnym opóźnieniem, ale podaje i ci którzy chcieli je zobaczyć je zobaczą, o to chodzi. Niektórych interesuje co się dzieje w Houseie innych nie. Ci drudzy absolutnie NIE MUSZĄ otwierać artykułu. Część z tych pierwszych zna ulubiony kolor Hugh i numer buta Lisy i na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtezoom Re: Hugh Laurie jako Bob Dylan. Bezcenne 01.07.09, 15:54 Maximus, nikt ci nie każe wchodzic na te strone i tego czytać. A to jest strona Kaji i Marty wiec one piszą o tym co one lubią i co polecają. Starają sie zaspokoić newsami wszystkich fanów seriali, które one także oglądają. Ja jako fan Housa uważam, ze ta wiadomość jest ciekawa. Ciekawie jest zobaczyć swojego ulubionego aktorka w innej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr. loo-bitch Re: Hugh Laurie jako Bob Dylan. Bezcenne IP: *.aster.pl 01.07.09, 16:19 słabiutki ten lurie jako dylan czeknijcie lepiej johna c. reilly z "walk hard" - www.youtube.com/watch?v=9u5x9pdInTU i na żywca www.youtube.com/watch?v=T_9RYVMEXaE&feature=PlayList&p=E99D1E9D3351D6E6&index=10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: Hugh Laurie jako Bob Dylan. Bezcenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 18:22 Maximus zamknij się ;p jak Ci nie pasuje to nikt Ci nie każe czytać, masz problem to nie wchodź na tą stronę.....i widzę, że mamusia nie wychowała się skoro nie potrafisz normalnie napisać tylko z przekleństwami ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiotka Re: Hugh Laurie jako Bob Dylan. Bezcenne IP: *.19.165.52.osk.enformatic.pl 01.07.09, 19:07 czy mi coś na mózg padło czy on w 1:51 - 1:53 naprawdę powiedzał (zaśpiewał?) "karolajn"? xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Hugh Laurie jako Bob Dylan. Bezcenne IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.09, 21:41 Beznadziejny news. Odpowiedz Link Zgłoś