Dodaj do ulubionych

Horatio jest do kitu?

• Gość: monia Re: Horatio jest do kitu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 17:21
      ja lubię najbardziej Miami ze względu na tego aktora, jest autentyczny, inny, nieszablonowy i nieprzewidywalny
    • Gość: Ida Re: Horatio jest do kitu? IP: 80.54.34.* 28.07.09, 17:39
      Jak dla mnie 7 sezon był tak sztuczny, że masakra. A Horatio zawsze jest taki święty... bo on to nic złego nie zrobi, nie nakrzyczy na podwładnych... CSI Miami schodzi na psy... Teraz oglądam dużo lepsze CSI NY, które chyba nigdy się nie znudzi.
    • Gość: psycholka. Re: Horatio jest do kitu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 17:43
      Ja kiedyś uwielbiałam Miami, ale pewnego razu obejrzałam NY i doszłam do wniosku, że Miamia jest ciut zbytnio naciagane i zbytnio wykreowane, za to, NY jest bardziej realistyczny.
    • Gość: Mona Re: Horatio jest do kitu? IP: *.mysmart.ie 28.07.09, 18:09
      O matko świeta przezywa jak stonka oprysk tak go wykreowali, koles gra jak mu kazali to po pierwsze, House na przyklad jest chamem i prostakiem a wszyscy go kochaja ;]
    • Gość: Mona Re: Horatio jest do kitu? IP: *.mysmart.ie 28.07.09, 18:13
      I chcialam dodać ze Horatio lubie najbardziej ze wszystkich bohaterow Miami ;]
    • rafal.mar Re: Horatio jest do kitu? 28.07.09, 18:15
      CSI Miami to nie samowicie sztuczny serial. Oglądać się tego po prostu nie da. Scenografia, gra aktorska to porażka. CSI NY i CSI LV są dużo lepszymi pozycjami.
    • Gość: goś Re: Horatio jest do kitu? IP: *.oswiecim.vectranet.pl 28.07.09, 19:06
      zgadzam się z tymi osobami,które uważają,że ta blondyna jest sztuczna, ona najbardziej mnie irytuje w tym serialu.Horatio jest spoko
    • Gość: psot Re: Horatio jest do kitu? IP: *.acn.waw.pl 28.07.09, 19:07
      najlepsze csi to NY. w miami od początku emisji na polsacie najbardziej wkurzał mnie horatio, a od kiedy wiem o jego prywatnym życiu (znęcanie się psychiczne i fizyczne nad żonami - trzykrotny rozowdnik, traktowanie swoich dzieci jak wpadki, których trzeba się pozbyć) to rzygam na niego. a co do calleigh (tej blondyny) to w miami właśnie ją uwielbiam.
    • Gość: Sk91 Re: Horatio jest do kitu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 20:01
      Mnie najbardziej denerwują jego 'złote myśli' na początku każdego odcinka.. jak na przykład: ktoś: ciało zostało wypchnięte z 4 piętra H:a więc to było morderstwo! *zakłada te swoje okularki* ... <geniusz!> O_o
    • Gość: placebo Re: Horatio jest do kitu? IP: *.k103.webspeed.dk 28.07.09, 20:11
      horacio i blondi to jakas mega pomylka!!!
    • quentinho Re: Horatio jest do kitu? 28.07.09, 20:43
      W pełni zgadzam się z autorem. Horatio jest beznadziejny.
    • Gość: gosc Re: Horatio jest do kitu? IP: 79.97.200.* 28.07.09, 20:47
      nie lubie tej postaci. czy on ma problemy z szyja? bez przewy skrecona, pod katem jak nie w jedna to w druga strona
    • Gość: hayley Re: Horatio jest do kitu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 20:56
      tak, a jakoś House jest arogancki i cyniczny, a wszyscy go uwielbiają ; / ale fakt, csi: miami schodzi na psy. nienawidzę seriali kryminalnych, w których potem wprowadzają wątek bohaterów, jak delko w więzieniu czy inny, którego porwali.
    • Gość: gość Re: Horatio jest do kitu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 21:05
      Horatio jest najlepszy tak jak CSI-Miami
    • Gość: zupa Re: Horatio jest do kitu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 21:20
      bibbi364- tez tak myslę pozatym on nie pasuje na takiego jakiego gra w pewnym stopniu .. ma taka milą twarz :}
    • nessie-jp Re: Horatio jest do kitu? 28.07.09, 21:24
      Coś w tym jest, że ten aktor po prostu nie sprawdza się w swojej roli. Nie oglądałam wiele CSI:Miami, bo... po prostu nie miałam ochoty, mimo dużego zainteresowania innymi seriami. Do CSI najpierw przyciągnął mnie Gary Sinise (bardzo lubię tego aktora), potem obejrzałam CSI: Las Vegas, a przy próbie oglądania Miami stwierdziłam, że nie warto. Nic atrakcyjnego.
    • Gość: obserwator Re: Horatio jest do kitu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 21:48
      najlepsze LV z Gillem a Maiami to dno. ten facet ma chyba w swoim reperuarze 5 min... szkoda gadac
    • Gość: ramsik Re: Horatio jest do kitu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 22:17
      NIe potrafie zrozumieć jak komuś mogą podobać się CSI NY MIAMI po obejrzeniu LV. LV mają klimat i odcinki nawet jak są naciągane to to się nie rzuca tak w oczy jak w innych, W CSI LV jest tyle świetnych odcinków np. wyreżyserowany przez Tarantine, lub miniaturowy zabujca, są one po prosty genialne,
    • Gość: csimaimi Re: Horatio jest do kitu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.09, 23:31
      CSI Miami jest najlepsze bo inne! LV czy NY probowalem ogladac, ale wiecej niz 1 odcinek LV i 5 NY nie dalem rady. tam wieje nuda i wszystko jest szare i zimne. Miami to cieple kolory, ladne widoki, ciekawa sceneria, troche humoru i fajne postaci. Horatio jets przejaskrawiony, ale tak ma byc. Okulary i jego monolog sa cecha wyrozniajaca i niewyobrazam sobie aby ich zabraklo w ktoryms z odcinkow :)
    • Gość: now Re: Horatio jest do kitu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 00:17
      on jest beznadziejny! najgorsze csi. nie nawidze tej roli...
    • bibbi364 Re: Horatio jest do kitu? 29.07.09, 06:38
      Ja CSI Miami i Wzór oglądałam zawsze w niedzielą czekając na "Kości". Jakoś mnie nie ciągnie żeby oglądać jeszcze gdzieś.
      "Miami to cieple kolory, ladne widoki, ciekawa sceneria, troche humoru i fajne postaci"
      Ja nie lubię tych kolorów, bo mam chore oczy i wszystko światło mnie w nie bodzie:) Po prostu mam za słabe oczy:) NY jest ciemne i szare, ale miasto o wiele bardziej mi się podoba i postacie też. Stella jest super:) I Messer:) On zawsze coś powie:) A Adaś nie jest taki wkurzający jak Horatio i można się z niego dobrze pośmiać:)
    • Gość: gość Re: Horatio jest do kitu? IP: *.pila.agora.pl 29.07.09, 06:54
      CSI Miami jest bardzo dobrym serialem , a David Caruso ma super postać i fajnie ja gra , cała jego ekipa jest o.k :)
    • Gość: gość Re: Horatio jest do kitu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 09:59
      A Ja najbardziej lubię czytać "Filmówkę". Do oglądania CSI przekonała mnie lektura tego bloxa :) Horatio? irytujący, fakt.
    • Gość: Borowik Re: Horatio jest do kitu? IP: *.chello.pl 29.07.09, 10:34
      www.youtube.com/watch?v=glvGfQnx3DI
      Doskonale ujęta postać Horatio - w każdym odcinku dokładnie taka sama.
    • Gość: ixon Re: Horatio jest do kitu? IP: *.beyond.pl 29.07.09, 10:43
      Horatio jest irytujacy ale przynajmniej cale Miami broni sie w miare sensownym rozgrywaniem fabuly. W przeciwienstwie do NY gdzie co odcinek trafiaja sie takie byki w logice ze czlowiek zastanawia sie dla kogo jest krecony ten serial.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka