Dodaj do ulubionych

Serial o lesbijkach trafi do kin?

IP: *.chello.pl 31.07.09, 11:27
ciekawe czy ten serial puszczą w Albanii. ostatnio tam udowodnili, że homoseksualizm jest nabywany wirusowo
www.humbug.pl/texts/view?art=Albanscy_naukowcy:_przyczyna_homoseksualizmu_jest_wirus_HNF
nie wierzycie? naprawdę. albańska nauka zaiste jest na wysokim poziomie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Zuzz Serial o lesbijkach trafi do kin? IP: *.arreks.pl 31.07.09, 11:34
      O! Ten serial leci teraz na FOXlife :D
    • Gość: Ann Re: Serial o lesbijkach trafi do kin? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 15:25
      kto ją zabił? Oczywiście, że ja. To była najbardziej irytująca postać serialu.
    • Gość: wkurw. Re: Serial o lesbijkach trafi do kin? IP: *.elomza.pl 31.07.09, 18:26
      nie no dzięki za umieszczenie spojlera o śmierci Jenny w artykule o filmie kinowym -.-" to irytujące jest. nie doszłam jeszcze do 6 sezonu, jestem w 5 i chyba już 6 nie musze oglądać >.> dzięki jeszcze raz popcornerze. Na pewno wejde tu jeszcze raz ! >.>
    • Gość: zawiedziona Re: Serial o lesbijkach trafi do kin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 18:30
      chętnie obejzalabym ale nie mam ani jednego ani drugiego programu
    • Gość: j, Re: Serial o lesbijkach trafi do kin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 15:20
      taaaak! o boże tak! :)
      pewnie będzie tylko na festivalach lgbtq ale nie ważne, kocham dziewczyny z l word :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka