Dodaj do ulubionych

Chuck: złe wieści dla fanów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 14:47
tyle to my wiemy już dawno. ^^
ja tutaj myślałam, że całkiem odwołali!
a to, że Chuck rusza w marcu jest wiadomością powszechnie znaną, wiec nie rozumiem o co taka tragedia. Tak samo z tym, że będzie to 13 odcinkowy sezon...
Obserwuj wątek
    • Gość: Gurku Re: Chuck: złe wieści dla fanów IP: *.stk.vectranet.pl 06.08.09, 14:56
      To już wiadomo od maja. I btw start nowego sezonu ma być 1 marca 2010, czyli dzień po zakończeniu igrzysk, czyli jeszcze w zimę i to jest tak przy okazji jeszcze pierwszy kwartał.

I powinniście trochę bardziej się wczytać, bo ta wiadomość jest bardzo nie precyzyjna : tzn ma być 13 odcinków od marca do końca maja, a biorą pod uwagę przedłużenie o kolejne 9, które by leciały przez czerwiec i lipiec, czyli w sezonie letnim w parze z Friday Nights Light.

Ma to być niby element nowej polityki stacji pt "All year programming", tzn bez dużych przerw w nadawaniu nowych programów.
    • Gość: tyu Re: Chuck: złe wieści dla fanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 15:47
      O, podoba mi się pomysł przedłużenia sezonu na czerwiec i lipiec, generalnie bardzo fajny pomysł z tym All year programming. I myślę, że po różnych fanowskich akcjach, które miały na celu przywrócenie Chucka, fani postarają się o co najmniej sporą oglądalność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka