Dodaj do ulubionych

Dr House - naprawdę DUŻE zmiany

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 14:08
Tylko nie Trzynastka! Na prawdę lubię tą dziewczynę:)
Obserwuj wątek
    • Gość: agha Re: Dr House - naprawdę DUŻE zmiany IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.09, 14:16
      A ja mam nadzieje ze to będzie 13, bezbarwna postać i nic ciekawego nie wnosi..
    • Gość: vicodin Re: Dr House - naprawdę DUŻE zmiany IP: *.chello.pl 13.08.09, 14:21
      uważam że bedzie to trzynastka bo forman przejmuje obowiązki a czytałam ze ma byc jakieś spiecie w ich zwiazku wiec może to wykozystac. sceny pocałunku sa prawdziwe tak powiedzial hugh laurie :D :D że nie jest to jego wymysł :) bedzie ciekawie
    • Gość: madzia Re: Dr House - naprawdę DUŻE zmiany IP: *.promax.media.pl 13.08.09, 14:28
      ja lubie 13 i tauba, wolalabym zeby Cameron wyleciala
    • Gość: miki Re: Dr House - naprawdę DUŻE zmiany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 14:37
      A pewnie to chodzi o nowego stażystę, specjalnie tak nakręcają atmosferę
    • wielkus Re: Dr House - naprawdę DUŻE zmiany 13.08.09, 14:39
      a skąd wiecie że ma odrazu z całego serialu zwolniony może zwolniona będzie 13 ale w życiu prywatnym foremana wciąż będzie
    • house7 Re: Dr House - naprawdę DUŻE zmiany 13.08.09, 15:03
      Widać Żydzi mają ciekawszą religię od naszej. Stawiam że to nie będzie nikt z nich a jak już to Taub bo sądzę że 13 albo w ogóle nie odejdzie albo skończy się jej przygoda w serialu tak że umrze na Hunthingtona i to by mogło być mocne zakończenie sezonu w końcu przepracowała u House'a już 3 lata
    • Gość: a psik! Re: Dr House - naprawdę DUŻE zmiany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 15:24
      ja chce zeby Taub wyleciał.
    • Gość: maite Re: Dr House - naprawdę DUŻE zmiany IP: *.swidnica.mm.pl 13.08.09, 15:35
      dobrze że więcej czasu dostaną do zagrania cameron i chase.. bardzo ichlubię, i fajnie by było gdzyby byli razem szczęśliwi..;>
    • Gość: ee Re: Dr House - naprawdę DUŻE zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 16:12
      Mam nadzieje że 13!
    • Gość: sdsd Re: Dr House - naprawdę DUŻE zmiany IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.09, 16:27
      oj prosze prosze niech trzynastka wyleci.. mniej bezbarwnej postaci nie mogli wymyslec.. moze to wina aktorki ktora raczej oszczędna jest w mimice i taka bezpłciowa ze ani choroba, ani lesbijskie zapędy, ani narkotyki ani związek z Formanem jej nie ozywily
    • Gość: el Re: Dr House - naprawdę DUŻE zmiany IP: 212.76.37.* 13.08.09, 17:45
      i po co te spojlery ! fani serialu nie potrzebują zachęty do ogladania a ci co house'a nie lubią nie zmienią zdania po informacji ze ktos wyleci. burzy to cały element zaskoczenia !!! tak samo bylo z kutnerem. jakby nikt nic nie pisnal bylby to spory szok w trakcie ogladania a tak? jedyne co myslalem to 'ok, to juz teraz czy za chwile'. zenada.
    • Gość: czako Re: Dr House - naprawdę DUŻE zmiany IP: *.retsat1.com.pl 13.08.09, 17:53
      Dzień bez informacji o Housie na popcornerze dniem straconym. (Nie ma to jak kolejny MEGA spoiler a tak naprawdę ostatni sezon był taki sobie z dobrą końcówką)
    • Gość: bleee [...] IP: *.gl.digi.pl 13.08.09, 18:07
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Ruda Grażyna Re: Dr House - naprawdę DUŻE zmiany IP: *.gecon.com.pl 13.08.09, 18:10
      Może House całuje się z pacjentką psychiatryka? Tylko wariatka mogłaby go zaintrygować :)
    • house7 [...] 13.08.09, 19:00
    • kasiamari7 Re: Dr House - naprawdę DUŻE zmiany 13.08.09, 19:21
      Mam pytanie do wszystkich komentujących. Myślę, że wszyscy z niecierpliwością czekacie na 21 września. Zamierzacie - ten 2-godzinn odcinek - obejrzeć go tego włąsnie dnia. Będzie już umieszczony, gdzieś w sieci???
    • Gość: madzia Re: Dr House - naprawdę DUŻE zmiany IP: *.autocom.pl 13.08.09, 20:42
      Wydaje mi się, że Foreman zwolni 13. I bardzo dobrze, w ogóle powinien być powrót do starej ekipy, z nowej fajni byli tylko Kutner i Amber.
    • Gość: niecierpliwa Re: Dr House - naprawdę DUŻE zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 21:26
      Już od dawna odliczam do nowego sezonu... Co do tego, kto wyleci, to wolałabym, żeby był to Taub, ale nie wiadomo, na co wpadli scenarzyści...
    • Gość: mdd Re: Dr House - naprawdę DUŻE zmiany IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.09, 21:29
      Nie kumam ludzi którym przeszkadzają notki o House'ie. Jak czegos nie oglądam/ nie lubię to omijam, po prostu. Prosze sie nie zrażac takimi komentarzami- to do autorek!! Pozdrawiam!
    • Gość: hj, [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.09, 23:16
    • Gość: Stig Re: Dr House - naprawdę DUŻE zmiany IP: 91.188.125.* 14.08.09, 00:35
      Niech Taub wyleci ;d
    • Gość: goos [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 01:28
    • kasiamari7 Re: Dr House - naprawdę DUŻE zmiany 14.08.09, 09:01
      People! Ściągacie House'a czy oglądacie w necie -> online??
      Please, tell me. C;
    • Gość: niecierpliwa Re: Dr House - naprawdę DUŻE zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 09:42
      kasiamari7: ja oglądam online, np na playtube.pl czy na cinemak.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka