Gość: kaska IP: *.chello.pl 24.08.09, 10:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dark_Lady Re: Nadchodzi FlashForward IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 11:04 Fajneee..... tylko ze nie będę mogła oglądać. Chyba że jakoś wydębię trochę czasu i nie stracę na ocenach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Nadchodzi FlashForward IP: *.aster.pl 24.08.09, 12:01 wow, no wydaje sie fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 12:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbf [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 12:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERfan Nadchodzi FlashForward IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 13:01 Czy mogę liczyć, że FlashForward poleci w polskiej telewizji, wiem, że nie tej jesieni, ale może na wiosnę? Czy jest to jednak serial, który polskie telewizje ominą szerokim łukiem?? Z góry dzięki za odpowiedź :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amos81 Nadchodzi FlashForward IP: *.acn.waw.pl 24.08.09, 13:51 to chyba wszystko zależy od tego jak się przyjmie serial w USA - pożyjemy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Nadchodzi FlashForward IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 16:57 Dark_Lady-> nie gadaj, że nie znajdziesz wolnych 45 minut tygodniowo :P Ja czekam na ten serial i licze, że będzie dobry.. ale z drugiej strony boje sie, że twórcy coś zwalą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Nadchodzi FlashForward IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 18:36 7 bilionów ludzi?? Bilion z angielskiego znaczy miliard!! Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer5 Nadchodzi FlashForward 24.08.09, 20:33 o ku... dobre... no 45 minut to kropla w morzu całego tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: News [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 10:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś