Gość: jolla7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 21:41 Mam pytanie przed wakacjami byłam pewna że dom Walencika kupił mąz Angeliki , a tu w zapowiedziach nastepnych odc. Tracz dyktuje Walencikowi warunki czy coś przeoczyłam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dora Re: serial Plebania IP: *.as.kn.pl 04.09.09, 08:59 Niczego się nie dowiemy, bo po wakacjach raczą nas NOWYM durnym wątkiem gwiazdy filmowej leczącej depresję na plebanii, która wygląda jak zdechła kura. Gdyby nie Grzybowa i Kaśka pracująca u wójta, nie byłoby po co tego serialu oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezia Re: serial Plebania IP: *.chello.pl 04.09.09, 11:29 ta, i paparaty od siedmiu boleści, aż żal patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: serial Plebania 04.09.09, 13:50 Bozesz po co tu to zmizerowane dziewcze? Juz wielki swiat w wykonaniu Irki Tosiek mielismy...Mogliby sie skupic na jakichs histuycznych watkach-na przyklad watek z Zydowka byl naprawde piekny. Batura tez mi sie podobal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: serial Plebania IP: *.multimo.pl 05.09.09, 10:08 Gość portalu: jolla7 napisał(a): > Mam pytanie przed wakacjami byłam pewna że dom Walencika kupił mąz Angeliki , > a tu w zapowiedziach nastepnych odc. Tracz dyktuje Walencikowi warunki czy coś > przeoczyłam? Nie chce mi sie siegac do streszczen, ale to Tracz wygral licytacje, tylko, ze ta licytacja osiagnela bardzo duza kwote i Walencik jest ustawiony, tylko, ze poznbawiony ojcowizny. Dla mnie to chore i mam nadzieje, ze w tym sezonie odkreca ten przekret, bo do licytacji nie powinno dojsc, co to za wojt, ze pozwala na takie przekrety i jeszcze placze za Sandra- "super" urzedniczka?? A ta nowa "gwiazda" jak tylko zobaczylam ten watek, zarzucilam serial. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: serial Plebania 05.09.09, 16:31 Wojt nie jest tu nic winien -robil wszystko zeby facetowi pomoc. Mnie sie zdaje ze Kaska przygotowujaca jakies standardowe glosowanie z nawyku sprzataczki zechce te urne przeczyscic i sztuczka sie wyda. Ja tam czekam na kolejna zaciagajaca Wale w mlodszej wersji-to moze byc jakis watek. Odpowiedz Link Zgłoś